Uçak Bileti Açığa Alma

Uçak Bileti Açığa Alma : (0850) 840 48 31 Bilet İptali Telefon : (0216) 456 97 11 SunExpress Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 THY Uçak Bileti Sorgulama : (0216) 606 11 53 Anadolu Jet Uçak Bileti Sorgulama : (0216) 606 11 53 Atlasjet Uçak Bileti Alma : (0414) 988 01 61 Sun Express Bilet Tarihi Değiştirme Küresel yaşam mekânsal uzaklıkları yakın kılmayı gerektirmektedir. Gelişen dünya ulaşım ağlarında da değişime ve çeşitliliğe sebep olmuştur. Ulaşım sektöründeki gelişim hava yolu ulaşımına olan ilgiyi arttırmıştır. Özellikle zamanın önemini kavramış ve hızlı olmak isteyen bununla birlikte konforlu bir şekilde seyahat etmek isteyen yolcular hava yolunu tercih etmektedir. Bir ulaşım aracı olarak uçak kullanmak hem sizleri kara yolunun yoruculuğundan hem de vakit kaybından kurtarır. Türkiye’nin her yerine en fazla 2 saatte uçarak toplantılarınıza zamanında yetişebilir, sevdikleriniz ile daha fazla vakit geçirebilir, size kalan zamanınızda dilediğinizi yapabilirsiniz. Kara yolunun uzunluğu ve zorluğu ile […]

5 Dk Okuma Süresi 5 Kez Okundu
Uçak Bileti Açığa Alma

Uçak Bileti Açığa Alma : (0850) 840 48 31

Bilet İptali Telefon : (0216) 456 97 11

SunExpress Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83

THY Uçak Bileti Sorgulama : (0216) 606 11 53

Anadolu Jet Uçak Bileti Sorgulama : (0216) 606 11 53

Atlasjet Uçak Bileti Alma : (0414) 988 01 61

Sun Express Bilet Tarihi Değiştirme

alo bilet hattı sunexpress

alo bilet hattı sunexpress

Küresel yaşam mekânsal uzaklıkları yakın kılmayı gerektirmektedir. Gelişen dünya ulaşım ağlarında da değişime ve çeşitliliğe sebep olmuştur. Ulaşım sektöründeki gelişim hava yolu ulaşımına olan ilgiyi arttırmıştır. Özellikle zamanın önemini kavramış ve hızlı olmak isteyen bununla birlikte konforlu bir şekilde seyahat etmek isteyen yolcular hava yolunu tercih etmektedir.

Bir ulaşım aracı olarak uçak kullanmak hem sizleri kara yolunun yoruculuğundan hem de vakit kaybından kurtarır. Türkiye’nin her yerine en fazla 2 saatte uçarak toplantılarınıza zamanında yetişebilir, sevdikleriniz ile daha fazla vakit geçirebilir, size kalan zamanınızda dilediğinizi yapabilirsiniz. Kara yolunun uzunluğu ve zorluğu ile karşılaştırınca hava yolu ulaşımı tüm yolculuklar için daha güvenli ve konforlu kabul edilmektedir.

İnternette birçok yerde Uçak Bileti havayolları ucuz uçak bileti telefon numarası başlığı altında yayın yapan ve 5 sene önce aktif olan telefon numaralarının yayınlandığı internet sitelerine raslamak hiçte içten bir durum değil.

SunExpress, 1989 yılında, Antalya’da, dünyanın önemli havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığı ile kuruldu. İlk uçuşunu 1990’da yapan şirket Türkiye’nin yurtdışına tarifeli sefer düzenleyen ilk özel havayolu olmuştur.

Sun Express Türkiye de en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden biridir. Bunda yurt içi ve yurt dışı birçok şehre sefer düzenleyerek sağladığı hizmetler etkili olmaktadır. Sun Express sunmuş olduğu kampanyalar ile geniş bir kitleye avantajlı uçuşlar sağlamaktadır. Sun Express’i kullanırken arzu ederseniz size özel ek servislerden yararlanabilirsiniz.

Uçuştan 3 saat önceye kadar ek bagaj alabilme hakkınızın olması ve 72 saat öncesinde kadar SunClassic veya SunPremium yükseltme işleminizi gerçekleştirilebilmesi ve Premium yemek menüsü satın alabilmenizin sağlanması gibi hizmetler yolcularının memnuniyetini arttırtmaktadır.

Tüm bunların yanında engelli, çocuk, hamile gibi gruplar için sağlamış oldukları özel hizmetler ile yolcuların ihtiyacına uygun özel hizmetler verebilmektedir.

Ailecek veya arkadaşlarınız ile yapacağınız tatiller, iş gezileri veya her türlü organizasyon da değer verdiğiniz insanlarla birlikte yolculuk yapma şansına sahip olacaksınız. Sevdikleriniz ile birlikte yan yana uçarak yolculuk yapmayı garantilemek için erken rezervasyon ve koltuk seçim işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca tüm iç hatlar için mümkün olan Online Check-in hizmeti ile kolayca Check-in yapabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili bir diğer makalemiz olan SunExpress Uçak Bileti İletişim başlıklı konumuzu da okumanızı şiddetle tavsiye ederiz. Günel ve doğru bilgilere yer verilmiştir konumuzda.

Sunpoints, Sun Express ile yolculuk yaparken aynı zamanda puan biriktirebileceğiniz bir hizmettir. Böylelikle Sun Express kullanarak yaptığınız her uçuş bir sonraki uçuşunuzda daha avantajlı fiyatlar ile uçmanızı sağlayacaktır. Yeni ve güncel kampanyalardan haberdar olmak içinse yapmanız gereken, Sun Express haber bültenine üye olmaktır. Bu sayede güncel kampanyalardan haberdar olabilir yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.

Uçak biletini önceden almak çoğu zaman daha avantajlı fiyatlar ile uçmayı sağlamaktadır. Buna rağmen Sun Express yolcuları da belli nedenlerden dolayı bilet tarihi değiştirmeye ihtiyaç duymaktadır. Sun Express bilet tarihi değiştirme fırsatını yolcularına sunmaktadır. Eğer, yüksek tarifeli uçuşlardan daha düşük tarifeli uçuşlara rezervasyon değişiklikleri yapmak istiyorsanız, bu sadece asıl uçuş ücretinin alıkonmasıyla mümkündür. Fakat Yüksek tarifeli uçuşlara yapılan rezervasyon değişikliklerinde, değişiklik yapılan tarihteki (o günün uçuş ücreti) daha yüksek olan uçuş ücreti ile aradaki fark ilave olarak peşin olarak ödenmesi istenmektedir.

Sun Express ile yolculuk etmek isteyenlerin aklında bulunması gereken bir noktada şudur ki; uçuş veya uçuşların sunexpress rezervasyon işlemi yapıldıktan sonra, yolculuk öncesinde uçuş saati, varış yeri veya kalkış havaalanları ile ilgili değişiklik yapılması durumunda, hesaplamada uçuş ücretini temel almak suretiyle yolcu başına belirlenmiş olan rezervasyon değişikliği ücretleri alınmaktadır. Eğer bilet tarihi değiştirme işlemi yapmak istiyorsanız Sun Express bilet tarihi değiştirme bilgilerini ve şartlarını Sun Express çağrı merkezi arayarak öğrenebilir, değişikliklerinizi bu servisi kullanarak yapabilirsiniz.

Her geçen gün birkaç internet sitesi yayılmaya başladı. Uçak bileti satışı yapan binlerce site olmasına rağmen, güvenilir bir şekilde hizmet veren firmalar çok az malesef. Bir ucuz uçak bileti sitesi de www.thybayii.com internet sitesidir. Dilerseniz kredi kartınızla dilerseniz de ATM kartınızla ucuz uçak biletinizi kolayca tek seferde satın alma işlemini yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi

Bilet İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Telefon : (0850) 840 48 31 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 MÜŞTERİ HİZMETLERİ Firmamız yolcularına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle hizmet politikasını arttırmaya önem vermektedir. Yolcularımız için ücretsiz üye olabilecekleri ve kartsız kullanabilecekleri bir program olan Plus’ı daha önce duymuş muydunuz ?  Plus, havayoluyla seyahat eden misafirlerimizin satın aldıkları uçuş biletlerinden, yemek ve ek bagaj hakkı gibi ekstra satın aldıkları hizmetlerden; program ortaklığı yapmış oluğumuz iş yerlerinde yaptıkları bütün harcamalardan uçuş puan kazanmaları ve bu kazandıkları uçuş puanları yine havayolumuzda kullanmak üzere uçuş ve ek hizmet alımları gibi ihtiyaçları için misafirlerimize kullanım kolaylığı sağlayan bir programdır. Bu hizmetimiz ile ilgili tüm merak ettikleriniz için  (0850) 302 54 93 numaralı hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize danışabilirsiniz. Çağımızın gereklerine göre yolcularımız için her geçen gün geliştirdiğimiz hizmet sunumlarımızdan sadece bir tanesi olan Plus uygulaması kartsız kullanılan bir programdır.

Alo Bilet Hattı

Alo Bilet : (0850) 302 54 93 THY Alo Bilet : (0850) 840 48 05 SunExpress Alo Bilet : (0216) 456 97 11 Atlas Global Alo Bilet : (0216) 456 03 83 Uçak Bileti Bilet Erteleme : (0216) 606 43 20 ALO BİLETLE UCUZ BİLET CEBİNİZDE Her an hızla gelişen ulaşım sektöründe sevdiklerinize, iş toplantılarınıza hızla ulaşmanız ya da tatil planlarınızı bütçenize en uygun şekilde gerçekleştirmeniz için havayolu şirketimizin sizin için avantajlı olan her imkanı düşündü ve gerçekleştirdi. Planladığınız uçuşu kolaylıkla hayata geçirmek ve zaman probleminizi ortadan kaldırmak için “Alo bilet” sistemi hizmetinizde.

Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 Makalemizde okuyacağınız başlıklar şöyledir: Pegasus Hakkında Low-Cost Havayolu Nedir Pegasus Bilet Değişikliği Pegasus Bilet Erteleme Kuralları Bilet Değişim Fiyat Hesaplama Businexx Flex Özellikleri Bilet Açığa Alma Pegasus Bilet Değiştirme Telefon Pegasus bilet erteleme : daha önce satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları‘na ait uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. İnternet üzerinde Pegasus uçak bileti satın alabileceğiniz internet sitesi bulunmasına rağmen, Pegasus Havayolları’nın resmi internet sitesi flypgs.com’dur. Diğer bütün internet siteleri, aracı bir acenteye ait olup, ekstra hizmet bedeli tahsil edebilmektedir. Pegasus Bilet Erteleme İletişim Bilgileri Pegasus Bilet Erteleme Telefon (0850) 302 54 93 Pegasus Bilet Değiştirme Telefon (0216) 456 97 11 İzmir Pegasus Telefon (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31 Pegasus Havayolları Hakkında: Pegasus Havayolları: tam adı olarak Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş’dir. İstanbul markezli low-cost(düşük bütçeli) havayolu şirketidir. Düşük bütçeli olmasının nedeni, uçak biletlerinde […]

1 Yorum Yapıldı

  • Mehmet Çakır

    Geniş hava yolları ağı ile dilediğiniz tarihte ve saate uçak bileti bulmanıza yardımcı olan Sunexpress sunduğu geniş hizmet olanakları ile sizleri unutulmaz uçak seyahatleri ile buluşturuyor.

    Uçak biletlerimiz he bütçeye hitap etmektedir. Bütçenize uygun uçak biletleri ile bir an önce tanışmak ve uçak yolculuğunuzu Sunexpress farkı ile yaşamak için tek yapmanız gereken 0216 606 43 20 telefon numarası ile bizlere ulaşmak. Biletlerinizi alırken istediğiniz koltuğu tercih edebilirsiniz.

    Koltuk seçimin hakkında sizler bilgilendirecek olan çağrı merkezimize danışmayı unutmayın. Özellikle çocukları ile seyahat edecekler için uçak koltuğu seçimi büyük önem taşıyor.

    Çocuğunuzun meraklı ve yerinde durmaz olması Sunexpress konfor ve rahatından faydalanamayacağınız anlamına gelmiyor.

    Çocuklarınızla yapacağınız Sunexpress seyahatlerinizde konforu yakaladığınız gibi kafanızda rahat olacak.

    Çocuklarınızın wc ihtiyaçları ve uçak içinde merak ettikleri yerleri görme isteklerinin diğer yolcuları rahatsız edeceğini düşünüp mahcup olmanıza gerek yok.

Yorum Yaz