THY Bilet Erteleme (0850) 840 48 05

Türk Hava Yolları Bilet Değişikliği (0850) 840 48 05 Türk Hava Yolları Bilet Erteleme temelleri 1933 yılında atılmış Türkiye menşeili bir hava yolu firmasıdır. Merkezi İstanbul’da bulunan firma dünyanın neredeyse her tarafına seferler gerçekleştirmektedir. Türk Hava Yolları’nın uçuş rotasını genellikle Orta Doğu ülkeleri, Avrupa, Uzak Doğu, Afrika, Amerika seferleri teşkil etmektedir. Bu makalemizde aşağıdaki başlıklar hakkında bilgi alabilirsiniz; THY Bilet Değişikliği THY Yurtdışı Bilet Erteleme THY Yurtiçi Bilet Değiştirme Anadolu Jet Bilet Erteleme Anadolu Jet Bilet Değişikliği Bu yönüyle firmanın çok geniş bir uçuş ağına sahip olduğu çok rahat bir şekilde söylenebilir. Ayrıca Türk Hava Yolları dünyadaki pek çok hava yolu şirketine göre filosu en geniş olan hava şirketlerinden birisidir. Türk Hava Yolları bu geniş filosu ile yılda yaklaşık 60 – 70 milyon yolcu taşıması yapmaktadır. Bu da çok ciddi rakamları oluşturmakla beraber firmayı tercih edilebilir kılmaktadır. [toggle title=”THY Bilet Değişikliği Telefon” state=”open”]Türk Hava Yolları’ndan daha önce satın almış olduğunuz […]

11 Dk Okuma Süresi 3 Kez Okundu
THY Bilet Erteleme (0850) 840 48 05

Türk Hava Yolları Bilet Değişikliği (0850) 840 48 05

trabzon ucuz uçak bileti

trabzon ucuz uçak bileti

Türk Hava Yolları Bilet Erteleme temelleri 1933 yılında atılmış Türkiye menşeili bir hava yolu firmasıdır. Merkezi İstanbul’da bulunan firma dünyanın neredeyse her tarafına seferler gerçekleştirmektedir. Türk Hava Yolları’nın uçuş rotasını genellikle Orta Doğu ülkeleri, Avrupa, Uzak Doğu, Afrika, Amerika seferleri teşkil etmektedir.

Bu makalemizde aşağıdaki başlıklar hakkında bilgi alabilirsiniz;

Bu yönüyle firmanın çok geniş bir uçuş ağına sahip olduğu çok rahat bir şekilde söylenebilir. Ayrıca Türk Hava Yolları dünyadaki pek çok hava yolu şirketine göre filosu en geniş olan hava şirketlerinden birisidir. Türk Hava Yolları bu geniş filosu ile yılda yaklaşık 60 – 70 milyon yolcu taşıması yapmaktadır. Bu da çok ciddi rakamları oluşturmakla beraber firmayı tercih edilebilir kılmaktadır.

[toggle title=”THY Bilet Değişikliği Telefon” state=”open”]Türk Hava Yolları’ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayarak kolayca değişiklik yapabilirsiniz. Türkiye ve Dünya’nın her yerinden sabit hat üzerinden ücretlendirilen hattımızdan kolayca işlem gerçekleştirebilirsiniz.[/toggle][toggle title=”THY Bileti Anadolu Jet İle Değişitrebilir Miyim ?” state=”close”]Bilindiği gibi Anadolu Jet Havayolları; Türk Hava Yolları’nın alt kuruluşu olarak yurtiçi uçuşlarda siz değerli misafirlerine hizmet vermektedir. Durum böyle olunca da Anadolu Jet Havayolları’ndan satın aldığınız biletleri Türk Hava Yolları’nın biletleri ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.[/toggle][toggle title=”Anadolu Jet Biletleri THY’nin Biletleri İle Değişir Mi?” state=”close”]Aynı şekilde Anadolu Jet Havayolları’ndan satın almış olduğnuz biletlerinizi, Türk Hava Yolları’nın uçuşları ile kolayca değiştirebilirsiniz. Yapmanız geren tek şey THY İletişim hattımızı arayarak bilet değişikliği talebinde bulunmak.[/toggle][toggle title=”THY Yurtiçi Bileti Yurtdışı İle Değiştirme” state=”close”]Türk Hava Yolları’ndan daha önce yurtiçi olarak satın almış olduğunuz uçak biletlerinizi, yurtdışı herhangi bir destinasyona aradaki fiyat farkını ödeyerek kolayca değiştirebilirsiniz.[/toggle][toggle title=”Kredi Kartı Şart Mı ? ATM Kartı İle De Değişim Olur Mu ?” state=”close”]Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları’nın uçak biletlerinde değişiklik işlemi gerçekleştirirken kredi kartınızla yada ATM kartınızla ödeme yapabilirsiniz. 3D güvenlik sistemi ile güvenli ödeme sayfası aracılığı ile kolayca bilet işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.[/toggle]

Şöyle ki, Türk Hava Yolları‘nın dünya üzerinde 120 ülkede varlığı söz konusudur. 292 şehir ve 300 havalimanında Türk Hava Yollarını görmek mümkündür.

THY Bilet Erteleme İletişim Bilgileri

THY Bilet Değişikliği İletişim Bilgileri

THY Bilet Değiştirme Telefon : (0850) 302 54 93
THY Bilet Erteleme Telefon : (0850) 840 48 05
THY Bilet Değiştirme İletişim : (0850) 840 48 31
THY Bilet Erteleme İletişim : (0850) 303 07 87
THY Bilet Erteleme Telefon : (0850) 302 54 93
Anadolu Jet Bilet Değiştirme İletişim : (0850) 840 48 05
Anadolu Jet Bilet Erteleme İletişim : (0850) 840 48 31
Anadolu Jet Bilet Değiştirme Telefon : (0850) 303 07 87

Firma tam altı defa Avrupanın en iyi uçuş firması ödülüne layık görülmüştür. Bu yönüyle dikkat çeken THY dünya üzerindeki en iyi dört hava yolu firmasından birisidir. Bütün bunlar doğrultusunda değerlendirdiğimizde THY milyonlarca insan tarafından tercih edilmektir. Müşteri memnuniyetine oldukça dikkat verilen firma personel seçiminde de özenle davranmaktadır.

THY Bilet Değişikliği Telefon

THY bilet değişikliği telefon : 0850 302 54 93 numaralı müşteri hizmetleridir. Aradığınızda direkt olarak THY bilet erteleme müşteri temsilcisi sizlere değişiklik ve erteleme ile ilgili her türlü konularda yardımcı olacaktır.  Türk Hava Yolları’nın uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliği gibi işlemleri sadece 444 08 49 numaralı çağrı merkezi ve 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetleri gerçekleştirebilmektedir.

Türk Hava Yolları personelini kendi bünyesi içerisinde yetiştirmektedir.

Firma tarafından tamamen donanımlı kişilere görev verilmekle beraber hem ülkemizde hemde yurt dışında müşteri memnuniyeti firma tarafından temel kriter olarak tutulmaktadır. Bu yönde değerlendirdiğimizde bir gün içerisinde Türk Hava Yolları’na ait binlerce bilet basılmaktadır.

Yolcuların talebi doğrultusunda bazı biletler üzerinde değişiklik yapılabilmektedir. THY yolcu biletleri değişiminde bazı kriterlere de dikkat etmektedir.

THY Bilet Tarihi Değişikliği

THY Bilet Tarihi Değişikliği: üzerinden alınmış bilet üzerinde değişim yapmak bazı kriterlere bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Bilet değişimi yapmak için biletin kredi ya da banka kartı ile web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden alınması gerekmektedir.

Sadece iç hatlar uçuşlarında yapılacak tarih değişimi ancak internet kanalı ile gerçekleştirilmektedir. Bilet üzerinde değişiklik yapmak için uçuşa en az bir saat olması gerekmektedir. Uçak biletlerinde son anda bir değişiklik yapılması söz konusu değildir.

Bu yüzden eğer bilet üzerinde tarih değişikliğine gidilecek ise uçuşa en az bir saat kalmış olması gereklidir. Promosyonlu biletler de ise hangi kanaldan olursa olsun bilet üzerinde değişiklik yapılmamaktadır. Bu hususta ayrıntılı bilgiye 0850 840 48 05 numaralı çağrı merkezinden de ulaşılabilir. Ayrıca değiştirilebilir bilet kapsamında bilet üzerinde değişim yapılacak ise mutlaka bir yetişkin bulunmalıdır.

Eğer alınan bilet aktarmalı veya çoklu uçuş ihtiva ediyor ise internet yolu ile bilet üzerinde tarih değişimi yapılamamaktadır. Buna karşın internet üzerinden direkt uçuş özellikli biletler aktarmalı veya çoklu bilete dönüştürülebilmektedir.[box type=”success” ]Bir diğer makalemizde de Pegasus bilet erteleme işlemlerinin nasıl yapılabileceği hakkında detaylı bilgi verdik. Sizler de, Pegasus Havayolları’ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinde tarih değişikliğini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız www.indirimsepeti.gen.tr/2016/07/pegasus-bilet-degisikligi-nasil-yapilir makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.[/box]

THY Yurtdışı Promosyon Bilet Değişikliği

THY Yurtdışı Promosyon Bilet Değişikliği alınmış promosyonlu biletler üzerinde herhangi bir değişim gerçekleştirmemektedir. Ancak ilgili istikamete bilet ücreti ödenerek bilet alınabilmektedir. Kredi kartı ya da banka kartı ile alınmış biletler değişime açık biletlerdir.

Promosyonlu bilete sahip olan kişi ancak bilet ücretini ödeyerek bilet alabilir ve bu bilet üzerinde de değişiklik yaptırabilir. Yine bu noktada dikkat edilmesi gereken kriter biletin internet üzerinden alınmış olması şartıdır. İnternet üzerinden yapılan değişiklikler için THY sitesi yada THY mobil uygulaması kullanılabilir.

Değişiklik yapmak için bilet alma kısmından rezervasyonlar bölümüne gelinmelidir. Rezervasyonlar bölümünde yer alan bilet değişikliği kısmı tıklandığında değiştirme sayfası açılacaktır. Bu sayfaya geçiş yapılabilmesi için rezervasyon numarası ve yolcunun soyadı kısmı eksiksiz ve doğru bir biçimde girilmelidir.

Eğer bu bilgilerin tutarsızlık göstermesi durumunda bilet değişimine ilişkin ilgili sayfa açılmayacaktır. Bu yüzden bilgilerin tam ve doğru girilmesine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Bu bilgiler doğru ve eksiksiz girildiği taktirde açılan sekme üzerinde yolculuğumu değiştirmek istiyorum seçeneği açılacaktır. Bu bölüm yolcu tarafından onaylandıktan sonra değişimin yapılabileceği seferler sıralanacaktır. Bu bölüm üzerinden istenilen sefer tarihi ve saatine bilet yenilebilir. Bütün bu işlemler başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş ise Türk Hava Yolları yeni biletin bilgilerini yolcuların e-mail adreslerine göndermektedir.

ağrı uçak bileti satın alma telefon numarası

ağrı uçak bileti satın alma telefon numarası

THY Yurtiçi Promosyon Bilet Değişikliği

Türk Hava Yolları Yurtiçi Promosyon Bilet Değişikliği: yurt dışında olduğu gibi yurt içi promosyonlu biletlerinde de değişiklik yapmamaktadır. Eğer yolcu bileti kredi ya da banka kartı ile satın alınmış ise yukarıda belirtildiği üzere bilet üzerinde değişiklik yapılabilmektedir. Aksi taktirde ne yurt dışı ne de yurt içi için promosyonlu biletler için tarih yada sefer değişimi hiçbir kanaldan yapılamamaktadır. Bu hususta yine ayrıntılı bilgi THY’nin çağrı merkezi olan 0850 840 48 05 numarasından edinilebilir.

THY Bilet Değiştirme Ücretleri

THY bilet değiştirme hususunda uçak tipi veya uçak koltuğu sınıfına göre bilet değiştirme ücreti talep etmektedir. Değiştirilen biletin Business olması ve eski biletin ekonomik bilet olması durumunda kısa veya orta süreli THY uçuşları için 40 Euro bilet değiştirme bedeli uygulanmaktadır.

İç hatlar uçuşlarında ekonomi sınıfında yapılacak uçuşlar için 1 ile 12 saat içerisinde değişime gidilecek ise bilet üzerindeki bedelin yüzde 30’u kişiye ceza olarak yansıtılmaktadır. Eğer bilet üzerinde yapılacak değişiklik 12 saat önceden haber verilmiş ise biletin bedeli üzerinden yüzde on cezai işlem uygulamaktadır. Her iki seçenekteki ceza farkı yolculardan ayrıca talep edilmektedir.

Business sınıfı ve B sınıfı ekonomi uçuşları için kesilen biletlerde ise benzer bir durum söz konusudur. Yolcu bilet değişikliği talebini 1-12 saat kala bildirmiş ise yüzde otuz cezai işlem uygulanır. Eğer yolcu bilet değişim durumunu 12 saatten önce bildirmiş ise yüzde on oranında bir cezai işlem uygulanır.

Ekonomi biletli yolcularda olduğu gibi bu ceza bilet fiyatından ayrıca tahsil edilmektedir. Anadolujet uçuşlarında ise durum biraz daha farklı işlemektedir. Yurt içi promosyonsuz uçuşlarda alınan bilet üzerinde uçuştan 12 saat öncesinde bir değişim yapılacak ise 30 TL cezai işlem uygulanmaktadır. Değişim bedeli ise 12 TL olarak ayrıca tahsil edilmektedir.

Eğer sınıf farklı varsa duruma göre fark tahsil edilebileceği gibi bu fark yolcuya ödenebilir. Eğer uçuşa 2 – 12 saat arasında bir zaman varsa ve değişiklik talep ediliyor ise bu durumda yolcudan 50 TL ceza alınmaktadır. Bu farkın yanı sıra 12 TL değişim bedeli de yolcudan ayrıca talep edilmektedir. Yine bilet üzerinde sınıf farkı söz konusu ise ödeme yada iade şeklinde işlem uygulanmaktadır.

Anadolujet 0 – 2 saat arasında bilet değişimine sistemini kapatmıştır. Dolayısı ile bilet değişimi uçuştan en az 3 saat önce gerçekleştirilmelidir.

Anadolujet Bilet Değişikliği

THY nin alt firması olan Anadolujet yukarıda belirtildiği gibi belirli cezai işlemler uygulayarak bilet değişikliğine gitmektedir. Aynı zamanda Anadolujet THY’nın aslında yurt içi seferlerini gerçekleştirmektedir.

THY Biletini Anadolujet ile Değiştirebilir Miyim?

Anadolujet ve THY birbirleri ile bağlı olduklarından THY’den alınan biletlerin Anadolujet ile değiştirilmesi mümkündür.

Anadolu Jet Bilet Değişikliği Farkını Nasıl Ödeyebilirim?

Bilet değişimdeki fiyat farkı yolculardan ayrıca tahsil edilmektedir. Ödeme kredi kartı yada banka kartlarından basit bir şekilde yapılabilmektedir. İnternet yolu kullanılarak ödeme yapmak oldukça kolaydır.

THY Bilet Değişim İşleminde Taksit İmkanı Var Mı?

Bilet alım işlemlerinde kredi kartları üzerinden yapılan taksitlendirme bilet değişiminde ortaya çıkan fark için yapılmamaktadır. Bilet alımında ise kartın özelliğine göre 9 yada 9 artı 3 taksit seçeneklerinden yararlanılabilir. Bir diğer makalemiz de THY bilet erteleme hakkında detaylı bilgi verdik. Okuyarak bilgi sahibi olmak isterseniz kesinlikle tavsiye ederiz.

  1. thy bilet tarihi degistirme dis hatlar

  2. thy promosyonl bilet tarih değişikliği

  3. thy bilet değiştirme telefon

  4. uçak bileti değiştirme türk hava yolları

  5. thy müşteri hizmetleri

Benzer Yazılar

Türk Hava Yolları İletişim Numaraları

Türk Hava Yolları’nın Türkiye’de bulunan satış ofisleri numaralarını aşağıda bulabilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın her şehirde bir temsilciliği bulunmasına rağmen, birçok seyahat acentesi ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıda paylaşmış olduğunuz THY iletişim hatları ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Resmi satış ofisi olmamakla birlikte, Türsab’a bağlı resmi seyahat acentesidir. İstanbul THY Telefon : (0850) 302 54 93 Ankara THY Telefon : (0850) 840 48 31 İzmir THY Telefon : (0850) 303 07 87 Adana THY Telefon : (0850) 840 48 05 Adıyaman THY Telefon : (0850) 302 54 93 Afyonkarahisar THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ağrı THY Telefon : (0850) 303 07 87 Aksaray THY Telefon : (0850) 840 48 05 Amasya THY Telefon : (0850) 302 54 93 Antalya THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ardahan THY Telefon : (0850) 303 07 87 Artvin THY Telefon : (0850) 840 48 05 Aydın THY […]

Bodrum THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Türk Hava Yolları’nın Bodrum iletişim adresleri ile her türlü uçak biletlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

İzmir THY İletişim : (0232) 988 10 17 Türk Hava Yolları İzmir İletişim: (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim (0232) 988 10 17 bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz.

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz