Sabiha Gökçen Uçak Bileti Telefon

Sabiha Gökçen Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 11 53 SunExpress Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 12 35 Atlas Global Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66 Gaziantep Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0342) 988 01 61 Diyarbakır Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0850) 840 48 31 Uçak Bileti Havayolları Büyümeye Devam Ediyor ! Uzun süredir terminal tarafındaki check-in, bagaj kabul, boarding gibi hizmetleri kendisi veren Uçak Bileti Havayolları, yer işletme hizmetlerinin apron ve uçak park alanı tarafında kalan bagaj yükleme ve boşaltma, terminal ile uçak arası yolcuların transferi, uçak içi temizliği, de-iceing gibi diğer tüm bunlara bağlı hizmetleri bugün doğrudan kendi personeliyle vermeye başladı. İstanbul atatürk havalimanı bilet satış telefon. Uçak Bileti Havayolları‘nın www.indirimsepeti.gen.tr 20 milyon avroya mal olan yeni ekipmanlarının basın tanıtımı Genel Müdür Mehmet Nane’nin katılımıyla dün Sabiha […]

7 Dk Okuma Süresi 1 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Sabiha Gökçen Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31

Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20

Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 11 53

SunExpress Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 12 35

Atlas Global Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66

Gaziantep Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0342) 988 01 61

Diyarbakır Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0850) 840 48 31

THY İletişim

THY İletişim

Uçak Bileti Havayolları Büyümeye Devam Ediyor !

Uzun süredir terminal tarafındaki check-in, bagaj kabul, boarding gibi hizmetleri kendisi veren Uçak Bileti Havayolları, yer işletme hizmetlerinin apron ve uçak park alanı tarafında kalan bagaj yükleme ve boşaltma, terminal ile uçak arası yolcuların transferi, uçak içi temizliği, de-iceing gibi diğer tüm bunlara bağlı hizmetleri bugün doğrudan kendi personeliyle vermeye başladı. İstanbul atatürk havalimanı bilet satış telefon.
Uçak Bileti Havayolları‘nın www.indirimsepeti.gen.tr 20 milyon avroya mal olan yeni ekipmanlarının basın tanıtımı Genel Müdür Mehmet Nane’nin katılımıyla dün Sabiha Gökçen Havalimanı‘nın apronunda gerçekleşti. Burada basın mensuplarına konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmet Nane, misafirlerinin memnuniyetini artırmak için sürekli olarak çalışmalara devam ettiklerini ve iş süreçlerini geliştirdiklerini söyledi.

Uzun bir süredir yer hizmetlerinin terminal kısmındaki servisleri kendi personeliyle verdiklerini ancak aprondaki hizmetleri ayrı bir hizmet sağlayıcıdan tedarik ettiklerini kaydeden Nane, “Yarın (Çarşamba) itibariyle 70 uçağımızın bütün yer hizmetlerini kendi personelimiz ve ekipmanlarımız ile vermeye başlıyoruz” diye konuştu. Uçak Bileti ucuz uçak bileti iletişim.

Uçak Bileti Bilet Hattı KONTUARDAN UÇAĞA KADAR UÇUŞUN HER ANI…

Nane, “Misafirlerimiz kontuara geldiğinde bagajlarının alınmasından uçaklara nakliyesine, uçaklara ‘de-icing’ denilen buzlanmayı engelleyici sıvılarla yıkanmasından seyahatlerinin bitiminde bagajlarının verilmesine kadar geçen sürenin tamamını artık Uçak Bileti ailesinin üyeleri karşılayacak. Geçen sene başladığımız bu proje kapsamında 1000 arkadaşımıza yeni istihdam sağladık.

Ayrıca bunun için 20 milyon avroluk ekipman yatırımı yaptık. Bu yapılan yatırımla birlikte son teknoloji ürünlerini misafirlerimizle buluşturarak onların yer hizmetleri açısından da Uçak Bileti ‘un üstün kaliteli servislerine ulaşmasını bu sayede seyahat deneyimlerinin daha etkin ve kalıcı anılarla bizden ayrılmalarını hedefliyoruz” dedi. Adana ucuz uçak bileti satış noktaları telefon numarası.

Ucuz Uçak Bileti Telefon 2 AYLIK TEST SÜRECİ

Mehmet Nane, personelin yeni ekipmanlarla birlikte personelin yer hizmetlerinde tecrübe kazanması ve kademeli geçiş için Mart ayından itibaren test yaptıklarını ve bu kapsamda bazı Uçak Bileti uçaklarına kısmi olarak verilen yer hizmetlerinden olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı.

“İLK BAGAJIN BANTA GELİŞ SÜRECİNDE YÜZDE 40’A VARAN AZALMA YAŞANDI”

Nane, kademeli geçiş için yapılan test süreciyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bagaj çıkış süreleri dediğimiz bizim ölçümlediğimiz bir süreç var; ilk bagaj ve son bagaj geliş. Kademeli geçişte ilk bagajın bantlara gelmesindeki sürece baktığımızda yüzde 40’lara varan bir azalma yaşandı.

Bagajlardaki hasar oranları, bagajların zamanında teslim oranlarını ya da teslim edilememesi oranlarında neredeyse sıfıra yakın oranlarla çalışmaya başladık. Yarın (bugün) itibariyle de artık yer hizmetlerini tamamen Uçak Bileti ailesi verecek. Bu sayede misafirlerimize verdiğimiz değeri göstermiş olduk. Umarım misafirlerimiz bu hizmetlerimizden seyahatleri süresince etkin bir şekilde faydalanır.” Bora jet havayolları uçak bileti telefon.

“RÖTARLARI ÇOK DETAYLI ANALİZ EDİYORUZ”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Mehmet Nane, Uçak Bileti ‘un kendi yer hizmeti servisini sağlamaya başlamasıyla rötarların azalıp azalmayacağıyla ilgili bir soruya, “Biz rötarları çok detaylı analiz ediyoruz.

Baktığımızda bizim kendi şirket hatalarından ya da şirket gecikmelerinden kaynaklı rötarların yüzde 2-3 arasında olduğunu görüyoruz. Rötarların yüzde 97’si ise bizden kaynaklanmayan sebeplerden yaşanıyor.

Eğer yer hizmetlerinde bu yüzde 2’lik, 3’lükten bir pay varsa tabi ki bunu azaltacağız. Ancak bizim dışımızda kaynaklanan nedenlere mevcut ortamda yapabileceğimiz henüz yapacak bir şey yok” şeklinde yanıt verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nı en fazla kullanan havayolu şirketi olarak yaşanan rötarlardan en fazla etkilenen şirketin Uçak Bileti olduğunu kaydeden Nane, “Bu rötarları azaltmak için ilgili kamu kurumlarıyla ve kuruluşlarıyla çok yakın çalışma içerisindeyiz. Onlar da buradaki aksaklıkları görüp gidermek üzere firmalarla çok etkili çalışmalar yapıyor. İnşallah bunu en kısa zamanda çözeceğiz” diye konuştu.

“BÜYÜME AÇISINDAN BİR SIKINTIMIZ YOK”

Uçuşlarda sadece Sabiha Gökçen Havalimanı’na bağlı olmadıklarını, çok farklı noktalardan da uçuş yapabildiklerini anımsatan Mehmet Nane, bu sayede 2016 için öngördükleri büyüme rakamlarını yakalayacaklarını ifade etti. Nane, “Bizim büyüme açısından bir sıkıntımız yok. Bu seneki hedefimiz sektör büyümesinin 2 katı oranında büyümektir” dedi. Türk hava yolları uçak bileti çağrı merkezi.

“Uçak Bileti RUSYA Uçak Bileti UÇUŞLARI SEFER SAYILARINDA AZALMA YOK”

Mehmet Nane, Rusya uçuşlarındaki son durumla ilgili bir soruya karşılık ise, “Türkiye’ye gelen Rus yolcu sayısında ne kadar azalma varsa bizde de o kadar azalma var. Sefer sayılarımızda henüz bir azalma yok.

Ancak mevcut uçaklarımızın doluluk oranlarında bir değişiklik var. Bu ara devletler arasında görüşmeler başladı. Yakın zamanda devletlerin bu konuyu kendi içlerinde çözeceklerini ve sektörel olarak bizlerin bundan pozitif etkileneceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“3. HAVALİMANI BÜYÜMEMİZE İVME KATABİLİR”

Genel Müdür Mehmet Nane, Uçak Bileti ‘un 3. havalimanının ilk etabının tamamlanmasının ardından yeni pistlerin açılmasıyla birlikte oradaki gelişmelere göre hareket edeceklerini ancak henüz alınmış bir kararın olmadığını söyledi. Nane, “3. Havalimanı büyümemize ciddi ivme katacak bir nokta olabilir. Bu konu değerlendirme aşamasında ama henüz alınmış bir kararımız yok” dedi.

24 ADET OTOBÜS

Öte yandan toplam 20 milyon avroya mal olan yatırım kapsamında 7,2 milyon avroya 24 adet otobüs tedarik edildi.

Ayrıca uçak merdiveni, konveyör bantı, temizlik jeneratörü, bagaj taşıma arabası, su ve foseptik ile ambulift olarak adlandırılan 5 adet hasta nakil aracıyla 13 adet ‘Push Back’ olarak adlandırılan uçak itme traktörü, 5 adet ‘de-icing’ adı verilen buz çözme aracı, 38 adet akülü bagaj traktörü, 18 adet harici ‘elektrik ünitesi’, 2’şer adet air starter ve air condition denilen ‘motor kompresörü ve klima üniteleri satın alındı.

Tanıtım toplantısında Uçak Bileti Havayolları Yer İşletme ve Uçak İçi Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin ile Yer İşletme Direktörü Murat Demirbilek de satın alınan ekipmanların teknolojisi, teknik özellikleriyle ilgili birer sunum yaptı.

Alo Bilet Hattı Google plus sayfamızı ziyaret etmek isteyen arkadaşlar için burayı tıklamaları yeterlidir.

Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

0 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz