Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 Makalemizde okuyacağınız başlıklar şöyledir: Pegasus Hakkında Low-Cost Havayolu Nedir Pegasus Bilet Değişikliği Pegasus Bilet Erteleme Kuralları Bilet Değişim Fiyat Hesaplama Businexx Flex Özellikleri Bilet Açığa Alma Pegasus Bilet Değiştirme Telefon Pegasus bilet erteleme : daha önce satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları‘na ait uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. İnternet üzerinde Pegasus uçak bileti satın alabileceğiniz internet sitesi bulunmasına rağmen, Pegasus Havayolları’nın resmi internet sitesi flypgs.com’dur. Diğer bütün internet siteleri, aracı bir acenteye ait olup, ekstra hizmet bedeli tahsil edebilmektedir. Pegasus Bilet Erteleme İletişim Bilgileri Pegasus Bilet Erteleme Telefon (0850) 302 54 93 Pegasus Bilet Değiştirme Telefon (0216) 456 97 11 İzmir Pegasus Telefon (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31 Pegasus Havayolları Hakkında: Pegasus Havayolları: tam adı olarak Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş’dir. İstanbul markezli low-cost(düşük bütçeli) havayolu şirketidir. Düşük bütçeli olmasının nedeni, uçak biletlerinde […]

13 Dk Okuma Süresi 4 Kez Okundu
Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05

Pegasus Bilet Değiştirme

Pegasus Bilet Erteleme

Makalemizde okuyacağınız başlıklar şöyledir:

Pegasus bilet erteleme : daha önce satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları‘na ait uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. İnternet üzerinde Pegasus uçak bileti satın alabileceğiniz internet sitesi bulunmasına rağmen, Pegasus Havayolları’nın resmi internet sitesi flypgs.com’dur. Diğer bütün internet siteleri, aracı bir acenteye ait olup, ekstra hizmet bedeli tahsil edebilmektedir.

THY Bodrum şubesi
Pegasus Bilet Erteleme İletişim Bilgileri
Pegasus Bilet Erteleme Telefon (0850) 302 54 93
Pegasus Bilet Değiştirme Telefon (0216) 456 97 11
İzmir Pegasus Telefon (0232) 988 10 17
Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Pegasus Havayolları Hakkında:

Pegasus Havayolları: tam adı olarak Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş’dir. İstanbul markezli low-cost(düşük bütçeli) havayolu şirketidir. Düşük bütçeli olmasının nedeni, uçak biletlerinde fiyat olarak daha düşük satış ve diğer ekstra hizmetlerin ücretli olarak verilmesidir. Örnek vermek gerekirse uçak içi ikram, low-cost olmayan havayollarında ekstra ücret ödemeden sunulan bir hizmet olmasına rağmen, Pegasus Havayolları ve diğer düşük bütçeli havayollarında ekstra ücrete taabidir.

Low-Cost Havayolu Nedir ?

Low-Cost havayolu nedir sorusunu sizler için açıklamya çalışacağız. Dünya’da birçok havayolu firması misafirlerine uçak bileti satışının yanı sıra başka ekstra hizmetler de sunmaktadır. Bu ekstra hizmetlerin bazıları uçuş sırasında misafire sunulmasının yanı sıra, uçuştan önce de satın alınabilecek ekstra hizmetler bulunabilmektedir.

Örnek vermek gerekirse, uçuş sırasında satın alınabilecek hizmetlerden bir tanesi uçak içi ikramdır. Düşük bütçeli havayolları’nda uçak içi ikramlar gibi hizmetler ekstra ücrete taabi olmaktadır.

Uçuştan önceki hizmetlere örnek vermek gerekirse de, cam keranı koltuk seçimi, yada ön taraflardaki koltuklardan alma, ekstra diz mesafeli koltuklarda seyahat etmek isteyen misafirler low-cost havayolu firmalarında ekstra ücret ödemeleri gerekmektedir.

[box type=”success” ]*Pegasus bilet erteleme telefon numarası 0850 840 48 05 olarak ücretsiz arayabilirsiniz. Türkiye ve Dünya’nın her yerinden operatörler tarafından sabit hat olarak ücretlendirilmektedir. Pegasus bilet değişikliği iletişim hattı ile her türlü bilet işlemlerinizi ekstra bir görüşme ücreti ödemeden kolayca işlemlerinizi yapabilirsiniz.[/box]

Low-Cost Havayolları’nın Avantajları

Low-Cost(düşük bütçeli) havayolları’nın en büyük avantajı, uçak bileti satın alırken, diğer havayolları’nın aynı güzergahta sattığı uçak biletlerine oranlar 50 – 500 TL gibi çok büyük bir fiyat indirimi sunmasıdır. Bu fiyat indiriminin sebeplerinden en büyüğü, diğer firmalar uçuş öncesi ve uçuş sonrası verdikleri hizmetlere ekstra ücret talep etmezken, düşük bütçeli havayolu firmaları bu hizmetler için sizden ekstra ücret talep etmektedir.

Low-cost havayolları’nın Türkiye’de en büyük temsilcilerinden bir tanesi de Pegasus Havayolları bilet değişikliğidir. Sadece uçuşu yapıp, ekstra bir hizmet satın almak istemeyen misafirler için Pegasus Havayolları, bu konuda oldukça avantajlı fiyat sunmaktadır.

Pegasus bilet erteleme telefon

Pegasus bilet erteleme telefon

Pegasus Havayolları Bilet Değişikliği Tarihçesi

Pegasus Havayolları bilet değişikliği tarihçesi, 1990’lı yılların başına dayanmaktadır. Aer Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holding’in ortak girişimi ile İstanbul merkezli olarak Pegasus bilet erteleme kurulmuştur.  2005 yılında Şevket Sabancı ve ailesine ait olan Esas Holding A.Ş tarafından da satın alınmış ve aynı yılın sonlarına doğru da ilk tarifeli seferlerine başlamıştır.

Yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı’dır. Pegasus bilet erteleme genel müdürlük görevini de Hasan Çakır yürütmektedir. Pegasus Havayolları; havayolları’nın filolaları bakımından en genç filo’ya sahip bir havayolu firmasıdır.

Uçuşlarının büyük bir bölümünü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirmektedir. Son zamanlarda İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan da birçok seferini gerçekleştiren Pegaus bilet değiştirme her geçen gün uçuş ağını geliştirmektedir.

[box type=”success” ]Pegasus bilet erteleme işlemlerinizi 0850 840 48 05 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğinin yanı sıra, biletinizi açığa alım işlemlerini de aynı hat üzerinden yapabilirsiniz.[/box]

Pegasus Bilet Erteleme Kuralları

Pegasus bilet erteleme kurallarının başında, daha önce satın almış olduğunuz uçak biletinizin sınıf ve Pegasus Flex özellikli olup olmaması dikkate alınmaktadır. Pegasus bilet değiştirme işleminde, daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizle, yeni istemiş olduğunuz uçak bileti arasındaki fiyat farkının yanı sıra yurtiçinde 45 TL cezai işlem uygulanmaktadır. Bu konu ile ilgili Pegasus bilet erteleme : 0850 840 48 05 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pegasus Flex özelliği satın aldığınız durumlarda, Pegasus bilet değişiklik işlemlerinde yeni istemiş olduğunuz uçuşla eski uçuşunuz arasındaki fiyat farkı tahsil edilerek herhangi ekstra bir cezai işlem uygulanmamaktadır.[box type=”warning” ]Pegasus bilet erteleme işlemi ile Pegasus bilet değiştirme işlemi yazılış bakımından farklı olsa da, işleyiş açısından hiçbir farkı bulunmamaktadır. Pegasus bilet işlemlerinde bilet erteleme sadece tarih değişikliği olsa da, bilet değiştirme işlemlerinde tarih değişikliğinin yanı sıra, yön değişikliği de yapabilirsiniz.[/box]

Pegasus bilet erteleme işlemlerinde flex özellikli biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yaparken, yön değişikliğinde yeni istemiş olduğunuz uçuşunuzda alan vergileri fiyat farkı oluştuğu durumlarda bu ücret sizden tahsil edilmektedir.

Pegasus bilet iptali durumlarında daha önce satın almış olduğunuz uçak biletinizde iadeniz, yanlızca satın almış olduğunuz kredi kartınıza-ATM kartınıza yapılmaktadır.

Pegasus bilet erteleme işlemini, Pegasus internet sitesi veya mobil uygulamadan satın aldıysanız çevirim içi satış kanallarından yada 0850 840 48 05 numaralı Pegasus bilet erteleme hattından kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Pegasus uçak biletinizi aracı bir kurumdan yada herhangi bir seyahat acentesinden satın almanız durumunda sadece 0888 228 12 12 numaralı Pegasus Müşteri Hizmetleri aracılığı ile değişim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yada biletinizi ilk satın almış olduğunuz acenteden değiştirebilirsiniz.

Pegasus bilet değişiklik işleminizi Havalimanı Bilet Satış Ofisi’nden gerçekleştirmek istemeniz durumunda, biletinizi ilk satın aldığınız kredi kartınızla birlikte, kart sahibinin kimlik veya ehliyet gibi satın aldığınızı belgelemeniz gerekmektedir. Aksi taktirde Pegasus bilet değişiklik işlemlerinizi Havalimanı Satış Ofisleri aracılığı ile gerçekleştiremezsiniz.

Pegasus bilet erteleme işleminde daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde Business Flex özellikli biletinizi değiştirmeniz durumunda EKO Paket ile değişimi sağlanmaktadır. Sınıf farkından dolayı oluşabilecek ücret iadelerini de Pegasus bilet erteleme ücretinizden düşmektedir, yada kredi kartınıza iade edilebilmektedir. Bu gibi durumlarda son ödeme aşamasında iade alıp almayacağınız, yada biletinizde herhangi bir fiyat farkı çıkıp çıkmayacağı sistemde sizin son onayınıza sunulmaktadır.

Pegasus Bilet Değişikliği Fiyat Farkı Hesaplama

Pegasus bilet değişikliği fiyat farkı hesaplama işlemleri: yurtiçinde faklı, yurtdışı uçuşlarınızda farklı olarak uygulanmaktadır. Yurtiçi uçuşlarınızda kural basit olmasına rağmen, yurtdışı Pegasus uçuşlarınızda durum biraz daha farklıdır. Pegasus Havayolları’nda yurtiçi uçak bileti satın aldığınızo ve herhangi bir Pegasus Flex özelliği almadığınızı varsayalım.

Daha önce satın almış olduğunuz uçak biletiniz 100 TL olduğunu ve yeni istediğiniz uçuşun da ücretinin vergiler dahil 120 TL olduğunu varsayalım. Böyle bir durumda Pegasus Havayolları sizin biletinizden 45 TL kesinti uygulayarak yeni biletle arasındaki fiyat farkını tahsil edecektir. Yani 120 TL – 55 TL dediğimizde toplamda Pegasus bilet erteleme işlemini gerçekleştirmek istediğinizde 65 TL ekstra ücret ödemeniz gerekmektedir.

[box type=”success” ]Bir diğer konumuzda da Türk Hava Yolları’ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında detaylı bilgi verdik. Dilerseniz www.indirimsepeti.gen.tr/2018/04/thy-bilet-erteleme linkini tıklayarak THY Bilet Erteleme başlıklı konumuzu okuyabilirsiniz. THY bilet erteleme işlemlerinde dikkat etmeniz gereken kurallardan bir tanesi de Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları’nda satın almış olduğunuz uçak biletlerinin sınıfı promosyon olmamasıdır. Promosyon sınıfı uçak biletleri THY ve Anadolu Jet Havayolları’nda değişmemektedir.[/box]

Pegasus Bilet Erteleme Şartları

Pegasus bilet erteleme şartlarına gelince, sadece uçak bileti satın aldığınızı varsayarsak yurtiçinde 45 TL, yurtdışında ortalama 100 TL gibi bir ücret kesintisi uygulanmaktadır. Yurtdışı uçuşlarınızda, bu ücret kesintisi kesin olmamakla birlikte bazı uçuşlarda daha fazla, bazı uçuşlarda ise daha az yansıyabilmektedir.

Pegasus Flex özellikli satın almış olduğunuz yurtiçi veya yurtdışı uçak biletlerinizde ise herhangi bir kesinti veya cezai işlem uygulanmaz. Sadece yeni istemiş olduğunuz uçak biletlerinizde fiyat farkı var ise onu ödeyerek kolayca değiştirebilirsiniz.

Pegasus Flex Sınırsız Mı ?

Pegasus Flex özellikli satın almış olduğunuz uçak biletlerinizi sınıf olmaksızın, tarifeli uçuşunuza 2 saatten fazla kalmak şartı ile değişiklik veya erteleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bir defa yada daha fazla değişiklik yapmanız durumunda herhangi bir değişim olmaz. Sadece eski uçuşunuzla  değiştirmek istediğiniz yeni uçuşunuz arasında fiyat farkı var ise aradaki farkı kredi kartınızla yada ATM kartınızla kolayca ödeyebilirsiniz.

Pegasus Business Flex Sınıfı Bilet Değiştirme

Pegasus Havayolları’nın diğer havayolları’nda olduğu gibi avantajlı uçak bileti satışları da bulunmaktadır. Bu avantajlardan bir tanesi de Business Flex özellikli biletleridir. Bu Business Flex özellikli uçak biletlerinin en belirgin özelliklerinden bir tanesi, 1 defaya mahsus tarih ve yön değişikliğinde ekstra bir cezai işlem uygulanmamasının yanı sıra, tarifeli uçuşunuza 2 saatten fazla bir süre olmak şartı ile iptal etme hakkınızın bulunmasıdır.

Business Flex özelliği olmayan uçak biletlerinizi iptal ettiğinizde cezai işlem uygulanmaktadır. Birçok Pegasus misafiri, Pegasus Flex ile Business Flex arasındaki farkı karıştırabilmektedir.

Pegasus Flex: Uçuşunuza 2 saatten fazla bir süre kalmak şartı ile her türlü tarih ve yön değişikliğini cezai işlem uygulamadan değiştirme veya açığa alma hakkıdır.

Pegasus Business Flex: Uçuşunuza 2 saatten fazla bir süre kalmak şartı ile tarih, yön veya açığa alım işlemini ekstra bir cezai işlem uygulamadan değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken kural, Business Flex özellikli uçak biletinizde tarih değişikliği veya yön değişikliği işleminden sonra biletiniz EKO pakete düşürülecektir. Business Flex özellikli uçak biletinizde yine tarifeli uçuşunuza 2 saatten fazla bir süre kalmak şartı ile iptal ederek, sadece hizmet bedeli kesintisi ile ödemiş olduğunuz ücreti kredi kartınıza ödeme şeklinizle birlikte geri alma hakkınız bulunmaktadır.

Eko Paketi, Business Flex İle Değiştirebilirmiyim ?

Pegasus bilet erteleme işlemlerinde, daha önce satın aldığınız uçak biletinizin sınıfı her ne olursa olsun EKO Paker’e düşürüleceği bilgisini yazımızın başında belirtmiştik. Business Flex sınıfından satın almış olduğunuz uçak biletleriniz de EKO pakete düşürüleceği için böyle bir durum söz konusu değildir.

Pegasus Bilet Açığa Alımı

Pegasus Havayolları‘nda ve diğer havayolu firmalarında satın almış olduğunuz uçak biletlerinde son dakikada ekstra bir durum olması durumunda biletinizi açığa alabilirsiniz. Açığa aldığınız uçak biletlerinizde Pegasus Flex özelliğini satın almadıysanız, yurtiçinde 45 TL, yurtdışında uçak biletinizin sınıfına ve alan vergilerine göre ödemeniz gereken tutar değişiklik göstermektedir. Bu konu ile ilgili Pegasus bilet açığa alım hattı (0850) 840 48 05 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pegasus Havayolları’nda açığa aldırdığınız uçak biletinizi; açığa aldırdığınız tarihten itibaren 1 sene içerisinde kullanmış olmanız gerekmektedir. Birçok misafir, bu kuralı 1 sene içerisinde aktif edilmeli şeklinde algılayabilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken kural, Pegasus bilet erteleme veya açığa alım işlemlerinde açığa alım işleminden itibaren 1 sene içerisinde bu bileti kullanmanız gerektiğidir.

Yani örnek olarak 1 ocak 2018 tarihinde açığa aldırmış olduğunuz Pegasus uçak biletinizi, 1 ocak 2019 tarihine kadar aktif ederek uçuşunuzu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Pegasus bilet erteleme

Pegasus bilet erteleme

Pegasus Bilet Değişikliği Telefon

Pegasus bilet değişikliği telefon numaramız 0850 840 48 05‘dir. Bu numaramızı Türkiye ve Dünya’nın her yerinden ücretsiz olarak arayabilirsiniz. Ücretsiz dememizin sebebi, kullanmış olduğunuz operatörünüz tarafından her yöne dakikalarınız varsa, yada sabit hat arama üzerinden ücretlendiriliyor olmasıdır.

Pegasus bilet erteleme iletişim hattımız aracılığı ile sadece flypgs.com‘dan veya mobil uygulama üzerinden satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde değişiklik yapılabilmektedir. Aracı kurumlardan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizi 0888 228 12 12 numaralı Pegasus Havayolları Müşteri Hizmetleri‘den gerçekleştirebilirsiniz.

ATM Kartı İle Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Havayolları‘ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kredi kartınızla yapabildiğiniz gibi, ATM-Bankamatik kartlarınızla da kolayca gerçekleştirebilirsiniz. 3D güvenlikli ödeme sistemi aktif olan bütün Visa veya MasterCard özelliği olan kartlarınızla Pegasus bilet erteleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Pegasus bilet değişikliği
  2. Pegasus bilet erteleme
  3. Pegasus bilet değişikliği fiyat hesaplama
  4. Pegasus bilet tarihi erteleme
  5. Yurtdışı Pegasus bilet tarih değişikliği
  6. Pegasus yurtiçi bilet değişikliği
Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

2 Yorum Yapıldı

  • Tuğba memiş

    Misafirlerine en uygun fiyatlara en kaliteli hizmet olanaklarını sunmayı garantileyen Uçak Bileti , iş seyahatleri için uçağı tercih edenleri de düşündü. Uçağı sık kullananların genellikle iş seyahatleri amacını taşıdığını tespit eden Uçak Bileti , iş tutkunlarını da düşündü.

    İş seyahatlerinizde sadece kabin bagajını kullanarak çeşitli indirim fırsatlarından yararlanabilmeniz ve daha birçok fırsattan yararlanabilmek adına Uçak Bileti ’i tercih iş seyahatlerinizde de tercih edin.

    Sadece kabin bagajını kullanmanız seyahat sonunda oluşan bagaj kuyruklarında beklemekten sizleri kurtaracağı gibi uygun fiyatlara da seyahat etmenizi sağlayacak. Seyahatlerinizde konforunuzu en az sizin kadar düşünen hava yolu şirketiniz Uçak Bileti ile iş seyahatlerin tadını çıkarın.

    Sizlerin daha eğlenceli ve konfordan ödün vermeyen seyahatlere adım atmanız adına elinden geleni yapan Uçak Bileti , gelişmiş son teknolojik uçakları ile konforu teknoloji ile buluşturdu. Uçak yolcuklarınızda hareketsiz durmanın sonuçlarından birisi olan bel ağrısı, sağlık sorunu olan yolcular başta olmak diğerlerini de bir hayli etkiliyor.

    Rahatınızdan ödün vermeyen Uçak Bileti , sağlığınızı da düşünmeden geçmedi. Sık seyahat edenler için konforlu koltukları bel sağlıklarının korunması adına daha birçok donanımı bünyesinde bulunduruyor.

Yorum Yaz