İstanbul Pegasus İletişim

İstanbul Pegasus İletişim : (0850) 840 48 05 Pegasus İstanbul iletişim, müşteri hizmetleri olarak 1990 yılında kurulmuş Türkiye’nin en büyük low-cost havayolu şirketidir. Türkiye ve Dünya’da birçok noktaya direkt uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan gerçekleştirmektedir. Buna ekstra olarak İzmir Adnan Menderes havalimanı veya Antalya Havalimanı’ndan da birçok noktaya uçuşlarını gerçekleştirmektedir. Pegasus İstanbul iletişim hattı, 1990 yılında ilk kuruluşunu tamamlamış olsa da 2005 yılında Sabancı ailesi tarafından satın alınmıştır. CEO’luğunu Ali Sabancı’nın yaptığı İstanbul Pegasus telefon, özellikle ucuz uçak bileti satışı ile bilinmektedir. Yıl boyunca birçok yurtiçi ve yurtdışı bilet kampanyaları ile de misafirlerine ucuza uçma fırsatı sunmaktadır. Pegasus İstanbul şubesi 75’ten fazla uçak filosu bulunmaktadır. Bu rakam, birçok özel havayolu firmasına göre oldukça yüksek bir rakamdır. Pegasus İstanbul Check-In İşlemleri Pegasus Havayolları İstanbul şubesi‘nden satın almış olduğunuz uçak biletlerinde online check-in yapılabilmektedir. Yurtdışı uçuş saatinize 72 saatten fazla süre kala online check-in açılmaktadır. Yurtiçi uçuşlarınızda ise tarifeli uçuşunuza 24 saatten […]

11 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
İstanbul Pegasus İletişim

İstanbul Pegasus İletişim : (0850) 840 48 05

Pegasus İstanbul iletişim, müşteri hizmetleri olarak 1990 yılında kurulmuş Türkiye’nin en büyük low-cost havayolu şirketidir. Türkiye ve Dünya’da birçok noktaya direkt uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan gerçekleştirmektedir. Buna ekstra olarak İzmir Adnan Menderes havalimanı veya Antalya Havalimanı’ndan da birçok noktaya uçuşlarını gerçekleştirmektedir.

Pegasus İstanbul İletişim

Pegasus İstanbul İletişim

Pegasus İstanbul iletişim hattı, 1990 yılında ilk kuruluşunu tamamlamış olsa da 2005 yılında Sabancı ailesi tarafından satın alınmıştır. CEO’luğunu Ali Sabancı’nın yaptığı İstanbul Pegasus telefon, özellikle ucuz uçak bileti satışı ile bilinmektedir. Yıl boyunca birçok yurtiçi ve yurtdışı bilet kampanyaları ile de misafirlerine ucuza uçma fırsatı sunmaktadır. Pegasus İstanbul şubesi 75’ten fazla uçak filosu bulunmaktadır. Bu rakam, birçok özel havayolu firmasına göre oldukça yüksek bir rakamdır.

Pegasus İstanbul Check-In İşlemleri

Pegasus Havayolları İstanbul şubesi‘nden satın almış olduğunuz uçak biletlerinde online check-in yapılabilmektedir. Yurtdışı uçuş saatinize 72 saatten fazla süre kala online check-in açılmaktadır. Yurtiçi uçuşlarınızda ise tarifeli uçuşunuza 24 saatten daha az bir süre kaldığında online check-in yapabilirsiniz.

Pegasus Müşteri Hizmetleri Bagaj Hakkı

Pegasus Havayolları‘nda yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında birçok bagaj ve ekstra seçenek bulunmaktadır. Bu ekstra seçenekler uçuşunuzun durumuna ve seçmiş olduğunuz pakete göre farklılıklar gösterebilmektedir. Pegasus Havayolları‘nda yurtiçi uçuşlar için standart olarak 15 kilogram normal bagaj hakkı, 8 kilogram el bagajı hakkınız bulunmaktadır. Avantaj paket veya Pegasus Business Flex özellikli uçak biletlerinizde bagaj haklarınız farklılık göstermektedir.

Yurtdışı uçuşlarınızda ise, Süper Eko paket olarak satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları‘nın uçak biletlerinde sadece 8 kilogram el bagajı hakkınız bulunmaktadır. Eko paket olarak satın aldığınız biletlerde ise, 20 kilogram normal bagaj hakkınız 8 kilogram da el bagajı hakkınız bulunmaktadır.[box type=”success” ]Bir diğer makalemizde İstanbul Türk Hava Yolları İletişim başlıklı konumuzu okumanızı tavsiye ederiz. www.indirimsepeti.gen.tr/2018/10/istanbul-thy-iletisim-hatti Bu linkimizi tıklayarak İstanbul’da bulunan Türk Hava Yolları müşteri hizmetleri temsilcisi ile nasıl bilet işlemleri yapabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.[/box]

Pegasus Müşteri Hizmetleri

Pegasus Müşteri Hizmetleri

İstanbul Pegasus İletişim Hakkında

İstanbul Pegasus Havayolları ile yolculuk yapmak isteyen her misafirler için, veya İstanbul’dan başka bir şehire yolculuk yapmak isteyen her misafirin aklına ilk olarak havayolu yolculuğu gelmektedir. İstanbul’da aktif olarak 3 adet havalimanı bulunmaktadır. Fakat Pegasus Havayolları‘nın İstanbul’dan misafirlerine hizmet vermiş olduğu 2 adet havalimanı bulunmaktadır. Bu havalimanlarından birisi Sabiha Gökçen, diğeri ise Atatürk Havalimanı‘dır. 2019 yılının ortalarına doğru 3. Havalimanı da tam olarak açıldığı taktirde birçok seferini 3. Havalimanı’ndan gerçekleştirmeye hazırlanmaktadır.

İstanbul; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu ilk günden bu yana başkent olma özelliği taşımasa da tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. 14 milyonluk nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ve en gelişmiş metropolü olma özelliğini taşımaktadır. Sadece Türkiye’nin değil, aynı zamanda Dünya’nın en kalabalık şehirlerinden olma özelliği de taşımaktadır.

İstanbul Pegasus iletişim; yüz ölçümü bakımından 2 kıtadan oluşmaktadır. Avrupa kıtasında bulunan kısmına Avrupa, Asya kıtasında bulunan bölümüne ise Anadolu yakası ismi verilmiştir. Türkiye ve Dünya için çok önemli olan 2 adet boğazı bulunmaktadır. Bu boğazları, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile bağlantılı olarak seyahat edilebilmektedir. Aynı zamanda, boğazlar arasında ulaşımı birçok vapur ve deniz yolu ulaşım araçları ile sağlanmaktadır. İki boğazın ortasında tüp geçit bulunmaktadır. Bu tüp geçit aracılığı ile de, araçla kolayca iki kıta arasında seyahat edilebilmektedir.

Tarihde en eski imparatorluklar ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan İstanbul Pegasus İletişim, birçok medeniyetin izlerine rastlamak mümkündir. İstanbul’un en gözde turistik bölgelerinden bir tanesi de Boğaziçi’dir. Kentin ortasından akıp giden boğazın güzelliklerini izleyerek, vapur yolculuğu yapmak mümkündür. Birçok şairin şiirlerine konu olan İstanbul Pegasus Telefon, “İki kıta arasında yolculuk yaparken simit yiyebileceğiniz tek yer İstanbul’dur” lafının ana konusudur.

İstanbul Pegasus Müşteri Hizmetleri; genel olarak Akdeniz iklimi etkisi altındadır. Bu akdeniz ikliminin genel anlamda taşıdığı birçok mevsim olayları İstanbul’da görülmektedir. Şehirde bir tanesi Anadolu Yakası’nda, ikisi de Avrupa Yakası’nda olmak üzere 3 adet uluslararası havalimanı bulunmaktadır. İstanbul Anadolu Yakası’ndaki havalimanı’na Sabiha Gökçen, Avrupa Yakası’nda bulunan havalimanına ise Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı ismi verilmiştir. İstanbul’da bulunan bütün havalimanları uluslararası havalimanı olma özelliğini de taşımaktadır. Bu özellikle, birçok Avrupa ve Dünya şehirlerine direkt uçuşlar yapılabilmektedir.

Atatürk Havalimanı‘ndan yapılan uçuşların çok büyük bir kısmı Türk Hava Yolları taraından icra edilmektedir. Aynı şekilde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan yapılan uçuşların da çok büyük bir kısmı da Pegasus Havayolları İstanbul iletişim hattı aracılığı ile yapılmaktadır. İstanbul Havalimanı’ndan 2018 senesi itibarı ile sadece Türk Hava Yolları’nın belirli hatlarda uçuşları bulunmaktadır. 2019 yılından itibaren birçok yurtiçi ve yurtdışı seferlerin aktif olarak yapılacağı bilgisi paylaşılmıştır.

İstanbul Atatürk Havalimanı

İstanbul Atatürk Havalimanı

İstanbul Havalimanlarına Ulaşım

Atatürk Havalimanı

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Atatürk Havalimanı’na birçok araçla ulaşmak mümkündür. İstanbul’un birçok noktasından taksi, havalimanı servisleri, otobüsler veya taksi ile ulaşmak mümkündür. Özel aracınızla şehrin hemen hemen her yerinden Atatürk Havalimanı‘nda ulaşımınız çok kolay ve pratikdir. Atatürk Havalimanı‘na özel aracınızla gitmek istediğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli husus, trafik durumudur.

Navigasyon aracınızla, günün belirli saatlerinde yoğunluk yaşanıp yaşanmadığını kolayca kontrol edebilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarınızda, uçuştan belirli bir saat önce orada olmanız gerektiğinden dolayı trafik durumunu çok iyi ayarlamanız gerekmektedir. Aksi taktirde trafiği hesaba katmadan yapacağınız yolculuk sonucunda uçuşunuzu kaçırmanız gibi bir durum söz konusu olabilir.

Atatürk Havalimanı Taksi İle Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı’na şehir merkezinden taksi ile ulaşmanız çok kolaydır. Fiyat olarak diğer ulaşım çeşitlerine göre pahalı olmasının sebebi, günün her saatinde kolayca bulabiliyor olmanızdır. Diğer ulaşım türlerinde belirli bir güzergaha uzaksanız taksi ile Atatürk Havalimanı’na ulaşmayı düşünebilirsiniz.

Özellikle aceleniz varsa ve uçuşunuza çok az bir süre kaldıysa diğer ulaşım türlerine oranla çok daha hızlı olan taksi ulaşımını düşünebilirsiniz. Gün içinde birçok kez Atatürk Havalimanı’na yolcu götüren taksi şoförlerine trafik durumu hakkında bilgi sorabilir, böylece uçuşunuza geç kalma gibi bir tehlikeye düşmemiş olabilirsiniz.

Havabüs Ulaşımı

Atatürk Havalimanı’ndan şehir merkezine ve birçok merkezi yere Havabüs ile kolayca gidebilirsiniz. Havabüs seferleri hemen hemen günün her saati havalimanından gerçekleştirilmektedir. Taksim veya Yenikapı IDO İskelesine Havabüs seferleri bulunmaktadır.

Atatürk Havalimanı Otobüs Ulaşımı

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmak için kullanabileceğiniz bir diğer ulaşım çeşiti de otobüs yolculuğudur. Üstelik otobüs yolculuğu için İstanbul Kart kullanmanız da mümkündür.

Sabiha Gökçen Havalimanı

Sabiha Gökçen Havalimanı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Ulaşımı

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na kolayca ulaşmanız mümkündür. Son zamanlarda gelişen metro sistemleri ve toplu ulaşım sistemleri ile günün her saatinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmanız mümkündür. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehir merkezine de ulaşmanız günün her saati çok kolay ve pratikdir. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmanız için en hızlı seçenek taksi ulaşımıdır.

Diğer havalimanlarında olduğu gibi taksi ulaşımı, günün her saat ve her dakikası bulunması son derece kolay bir ulaşım aracıdır. Uçuşunuzun saatine çok fazla bir zaman varsa, taksi ulaşımına göre daha ekonomik olan Havabüs ulaşımını kullanabilirsiniz. Havabüs ile İstanbul Yenisahra veya Kadıköy gibi merkezi noktalardan binmeniz gerekmektedir. Belirli bir noktalardan yolcularını alan Havabüs, her durakta durmamaktadır.

Sabiha Gökçen Havabüs İle Ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmak için Avrupa Yakası’nda bulunan Taksim, Anadolu Yakası’ndan ise Kadıköy veya Yenisahra gibi duraklarına gitmeniz gerekmektedir. Gün içinde hemen hemen her yarım saatte bir yapılan Havabüs seferleri ile İstanbul Pegasus İletişim, Sabiha Gökçen havalimanı’na ulaşmanız mümkündür.

Marmaray İle Ulaşım

İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak isteyen yolcular, trafik gibi bir sorunla karşılaşmamak için Marmaray kullanabilirler. Avrupa Yakası’ndan birçok merkezi noktadan Marmaray’a ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Otobüs İle Ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’na Anadolu Yakasından otobüs yolculuğu ile ulaşmanız çok kolaydır. E-5’ten birçok otobüs hattı ile direkt olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmanız mümkündür.[box type=”info” ]Bir diğer makalemizde ise İstanbul Sabiha Gökçen’de bulunan Türk Hava Yolları ve diğer havayolları’nın biletlerinin satışının yapıldığı ücretsiz müşteri hizmetleri temsilcimize ulaşabilirsiniz. www.indirimsepeti.gen.tr/2013/12/turk-hava-yollari-istanbul-sabiha-gokcen[/box]

İstanbul Yeni Havalimanı

İstanbul Yeni Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmanız, son zamanlarda gelişen ulaşım araçları ile her geçen gün daha kolay ve pratik hale gelmektedir.

Pegasus Müşteri Hizmetleri

Pegasus Havayolları‘nın resmi müşteri hizmetleri numarası 0888 228 12 12‘dir. Bu müşteri hizmetlerini aramanın dakikası 1.5 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu müşteri hizmetleri ile Pegasus Havayolları ile ilgili her türlü bilet işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce satın almış olduğunuz İstanbul Pegasus İletişim uçak biletlerinizle ilgili ekstra hizmet satın alımının yanı sıra, her türlü tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus İstanbul Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Havayolları’nın İstanbul ve diğer şehirlerden arayabileceğiniz ücretsiz müşteri hizmetleri numarası ise 0850 250 67 02’dir. Bu Pegasus müşteri hizmetleri temsilcisini arayabilmeniz için daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinide tarih ve yön değişikliği meydana gelmiş olması gerekmektedir. Yani, Pegasus Havayolları‘nın sizin daha önce satın almış olduğunuz biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapmış olması gerekmektedir.

Aksi taktirde, Pegasus İstanbul ücretsiz müşteri hizmetleri‘ni aramanız halinde, müşteri hizmetleri temsilcisi; sizleri ücretli hatta yönlendirecektir.

Pegasus İstanbul İletişim
Benzer Yazılar

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Uçak Bileti Tarihi Nasıl Değiştirilir

Uçak Bileti 7 sene önce

Uçak Bileti Bilet Değiştirme : (0850) 840 48 31 Bora Jet Bilet Değiştirme : (0216) 606 43 20 SunExpress Bilet Tarihi Değiştirme : (0216) 606 11 53 THY Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11 Sun Express Bilet Tarihi Değiştirme Ücreti Sun Express en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden biridir. Bunda birçok şehre sefer düzenlemesi ve sefer sıklığı etkili olmaktadır. Bunun yanında Sun Express’in sunmuş olduğu kampanyalar geniş bir kitleye uygun ve avantajlı uçuş bileti sağlamaktadır. Avantajlı bilet kampanyaları dönemlik olabildiği gibi uçuş biletini önceden alarak da elde edilebilmektedir. Sun Express’i kullanırken arzu ederseniz size özel yemek, ek bagaj ve koltuk seçimi gibi ek servislerden yararlanabilirsiniz. Uçuştan 3 saat önceye kadar ek bagaj alabileceğiniz gibi 72 saat öncesinde kadar SunClassic veya SunPremium yükseltme işleminizi gerçekleştirebilir ve Premium yemek menüsü satın alabilirsiniz.

Atlas Global Ucuz Uçak Bileti Telefon

Atlas Global Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Atlas Global İzmir Bilet Hattı : (0232) 988 10 17 Atlas Global İstanbul Bilet Hattı : (0212) 988 14 87 Atlas Global Muğla Bilet Hattı : (0212) 988 14 87 Atlas Global Şanlıurfa Bilet Hattı : (0414) 988 01 61 Atlas Global Ankara Bilet Hattı : (0312) 988 14 52 Atlasjet Ucuz Uçak Bileti Telefon Hiç Atlasjet ile yolculuk yaptınız mı? Yapanlar mutlaka bilir ki Atlasjet ile yolculuk hem çok rahat, hem de hizmetleri kaliteli olduğundan, bir defa yolculuk yaptığınızda, her seferinde Atlasjet ile yolculuk yapmak isteyeceksiniz. Atlasjet yılların tecrübesini taşıyan ve uzman ekiplerle çalışan bir hava yolları firması olmaktadır ve yüz binlerce müşteriye sahiptir. Kampanyaları takip ederek Atlasjet ucuz uçak bileti telefon aracılığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Atlasjet’in web sitesine girmek ve oradan üye olmak. Üye olduktan sonra size bütün uçak biletleri ile ilgili […]

0 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz