İzmir THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

İzmir THY İletişim : (0232) 988 10 17 Türk Hava Yolları İzmir İletişim: (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim (0232) 988 10 17 bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz. Makalemizde şu baklıkları bulacaksınız: THY Güzergahı Rezervasyon ve Bilet İşlemleri THY İzmir Telefon THY Müşteri Hizmetleri THY Bilet Erteleme İzmir THY Müşteri Hizmetleri : (0850 302 54 93) İzmir Türk Hava Yolları, sektörde uzun yıllardır kalite ve güvenin adresi olmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmayı başarırken 0850 302 54 93 numaralı müşteri hizmetleri hattından 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. İzmir THY İletişim Bilgileri THY İzmir Telefon : (0850) 302 54 93 THY […]

11 Dk Okuma Süresi 4 Kez Okundu
İzmir THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

İzmir THY İletişim : (0232) 988 10 17

Türk Hava Yolları İzmir İletişim: (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim (0232) 988 10 17 bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz.

THY logo

THY logo

Makalemizde şu baklıkları bulacaksınız:

  1. THY Güzergahı
  2. Rezervasyon ve Bilet İşlemleri
  3. THY İzmir Telefon
  4. THY Müşteri Hizmetleri
  5. THY Bilet Erteleme

İzmir THY Müşteri Hizmetleri : (0850 302 54 93)

İzmir Türk Hava Yolları, sektörde uzun yıllardır kalite ve güvenin adresi olmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmayı başarırken 0850 302 54 93 numaralı müşteri hizmetleri hattından 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir.

THY logo
İzmir THY İletişim Bilgileri
THY İzmir Telefon : (0850) 302 54 93
THY İzmir İletişim : (0232) 988 14 52
THY Bilet Müşteri Hizmetleri: (0850) 840 48 31
İzmir THY mail adresi : mail@thy.com
İzmir THY Adres: THY İzmir Kargo Müdürlüğü Adnan Menderes Havalimanı Kargo Terminali Gaziemir İzmir

THY ile Uçuş Güzergâhları

Türk Hava Yolları İzmir şubesi, yurt içinde ve yurt dışında birçok noktaya uçuş hizmeti sağlamada öncülüğü korumaya devam etmektedir. Aktarmalı veya direkt uçuşları ile sorunsuz seyahatin lideri olan THY’nin İzmir uçuşları için İzmir THY iletişim telefonlarını kullanabilir uçuşunuzu programlayabilirsiniz.

100’den fazla noktaya uçuş seferi düzenleyen THY yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda sizlere güven ve kaliteyi sunmayı görev edinmiştir.

Rezervasyon, Bilet Alma ve Bilet İptal İşlemleri

Seyahat programı yapan hemen herkesin sıklıkla kaygı duyduğu işlemler arasında planladığı tarihte uygun uçuş biletini bulabilmek, rezerve ettirdiği biletin satın alma işlemlerini gerçekleştirmek ya da iptal ettirebilmek bulunur. Bu konuda yılların verdiği tecrübe sayesinde müşterilerine sorun yaşatmadan hızlı bir şekilde işlem yapma seçeneği sunan THY, bölge bölge oluşturduğu iletişim ağı ile anında hizmet ve çözüm garantisi sunmaktadır. Bu konuda İzmir THY iletişim hatları kesintisiz hizmet vermeye devam eden öncü merkezlerinden biri durumundadır.

Bilet alma işlemlerini online, telefon yada THY bilet satış şubeleri yardımı ile gerçekleştirebilirsiniz.

THY İzmir Telefon Olarak Hizmetlerimiz

Kalitenin yolu iletişimden ve hizmetten geçer. THY ailesi olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimizin memnuniyeti başarı anlayışımızın ilk sıralarında yer almaktadır. Bu nedenle tüm hizmet kollarında çalışan çalışanlarımız ve yönetim kadromuzla iletişimi kuvvetli, hizmeti kaliteli ve her zaman çözüm odaklı olma yolunda adımlar atmaya devam ediyoruz.

Hizmetlerimiz arasında yer hizmetleri ve uçuş hizmetleri önem arz eden konular içermektedir. Büyükşehirlerde ulaşımı kolaylaştırmak adına oluşturduğumuz karayolu servis – nakliye hizmeti müşterilerimizin havaalanına ulaşımını – havaalanından gidecekleri noktaya varmalarını kolaylaştırmak adına uygulanmaktadır.

Uçuş hizmetlerimiz arasında yer alan ikramlar, yönlendirme, yaşlı – engelli yardımı diğer hizmet kollarımız arasında sıralanabilmektedir.

Uçuş hizmetlerimiz arasında yer alan biletlendirme veya rezervasyon işlemleri için İzmir THY iletişim telefonumuzu ( 0 850 302 54 93 ) kullanabilirsiniz.kartal-turk-hava-yollari-telefon

İzmir Türk Hava Yolları Bilet Alma Noktaları

Türk Hava Yollarının oluşturmuş olduğu müşteri hizmet ağı ile şubeleşme ve bilet alım noktaları oluşmuştur. Her bölge için ulaşabileceğiniz lokal müşteri hizmet numaraları ve acenteleri bulunurken İzmir THY iletişim için 0 850 302 54 93 numarayı kullanabilirsiniz.

Bilet alma işlemlerinde kimlik bilgileriniz, ödeme yapacağınız ödeme aracının bilgileri ve yolcu bilgileri talep edilmektedir. Önceden bilet rezervasyonunuzu yaptırabilir akabinde biletlendirme işlemlerini belirtilen son zaman aralığından önce gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir THY Müşteri Hizmetleri Bagaj Hakkı

Türk Hava Yolları, yolcuların hava yolu ile taşınmasını istediği bagaj ağırlıkları ile ilgili yapmış olduğu standartlaştırmada yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere bagaj ağırlıklarını belirlemiştir. Seyahat etmeyi planladığınız güzergâhın bagaj taşıma limitini öğrenmek için müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz. Bilet rezervasyon işlemleri sırasında belirtilen bagaj taşıma hakkı limitinizi bazı uçuşlar için tanımlanmış ücreti mukabil arttırma seçeneği ile değiştirebilirsiniz.

THY İzmir İletişim Yemek ve İkramlar

İzmir Türk Hava Yolları, Müşteri memnuniyetinin hizmet sektöründe her gecen gün önem kazandığı günümüz koşullarında Türk Hava Yolları ailesi olarak öncü olmaya devam ediyoruz.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımıza ayrı olarak hazırlanmış olan ikram ve yemek seçeneklerimiz ile müşterilerimizin tercihlerini göz önünde bulundurarak alternatifli ürünlerle karşılarına çıkmaya devam ediyoruz. Bebekten yaşlıya, vejetaryen menüden uzak doğu mutfağına kadar zengin ikram ve yemek seçeneklerimiz mevcuttur.

Yemek almayı arzu etmeyen müşterilerimiz için de yemeksiz uçuş seçeneği yaratılmış olup bilet alma işlemi esnasında bu tercih belirtilerek bilet alma işlemi gerçekleştirilebilir.

İzmir THY İletişim Yollarımız

İzmir THY telefon numarası 0232 988 12 98 ücretsiz müşteri hizmetleridir. Her türlü bilet işlemlerinizi ücretsiz çağrı merkezi aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Her türlü soru, öneri, hizmet talebiniz için Türk Hava Yolları iletişim merkezlerine ulaşabilir, müşteri hizmetleri ile görüşebilir ve taleplerinizi oluşturabilirsiniz.

İletişim kanallarımız arasında internet sitesi üzerinden ulaşım sağlamanız mümkün olabilmektedir. Telefon numaralarımız ve acentelerimiz ile ilgili kişilere ulaşabilir her türlü talebinizi anında çözüme ulaştırabilirsiniz.

[box type=”success” ]Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki iletişim bilgilerini bir diğer makalemizde paylaştık. İstanbul’da Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları’nın uçak biletlerini satın alabileceğiniz satış noktaları iletişim bilgilerini sizlerle paylaştık. www.indirimsepeti.gen.tr/2018/10/istanbul-thy-iletisim-hatti[/box]

Basında İzmir Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları İzmir ailesi olarak ülke ekonomisi, siyasi politikaları, yeni yönetmelik ve kanunları yakından takip ediyoruz. Çalışanlarımız ile birlikte büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşarken çalışan hak ve özgürlüklerinin bilincinde yolumuza devam ediyoruz.

Ülkemizde yaşanan ekonomik politikaları ve kampanyaları yakından takip ederek uygulamada adımızı basında duyurabiliyoruz. Özellikle yaşanan enflasyonla mücadele ve yerli malı kullanımı konusunda gösterdiğimiz hassasiyet beğeni ile karşılanmıştır.

Promosyon ve Kampanyalar

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımızda mevsimsel ve özel gün – hafta bazında uyguladığımız promosyonlu bilet kampanyalarımızı internet adresimiz ve iletişim kanallarımız yolu ile takip edebilirsiniz. Yurt içi birçok noktaya uçuş hizmetinin yanı sıra yurt dışı uçuşlarımız ile de her geçen gün hizmet noktalarımızın sayısını arttırmaya devam ediyoruz.

Promosyon ve kampanyalarımız belirli bir süre belirli uçuşlar için geçerli olup kampanya sona ermeden rezervasyon yaptıran yolcularımız faydalanabilmektedir. Havaalanlarında bulunan iletişim ofislerimizle uçuş öncesi ve uçuş sonrası görüşebilir, her türlü şikayet, öneri ve talebinizi iletebilirsiniz.

Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz. Türk Hava Yolları (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

Aynı şekilde bölgesel anlamda kurulmuş iletişim kanallarımızı kullanarak bölgenizdeki uçuş planlarını ve gitmek istediğiniz yöndeki uçuş seferlerini öğrenebilir, rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

Ödeme seçeneklerimiz arasında peşin ödeme, kredi kartı ile tek çekim, kredi kartına taksitlendirme, havale ve mil puan ödeme alternatifleri yer almaktadır.

Bilet alma işlemlerinde kimlik bilgileriniz, ödeme yapacağınız ödeme aracının bilgileri ve yolcu bilgileri talep edilmektedir. Önceden bilet rezervasyonunuzu yaptırabilir sonrasında bilet alma işlemlerini belirtilen son zaman aralığından önce gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Hava Yollarının oluşturmuş olduğu müşteri hizmet ağı ile şubeleşme ve bilet alım noktaları oluşmuştur. Her bölge için ulaşabileceğiniz lokal müşteri hizmet numaraları ve acenteleri bulunurken İzmir THY iletişim için 0850 302 54 93 numarasını kullanabilirsiniz.

İzmir Türk Hava Yolları, sektörde uzun yıllardır kalite ve güvenin adresi olmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutmayı başarırken 0850 302 54 93 numaralı müşteri hizmetleri hattından 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Kalitenin ve güvenin vazgeçilmez adresinde sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı

THY Müşteri Hizmetleri

THY’nin İzmir şubesi iletişim hattı olarak 0232 988 12 98 ücretsiz çağrı merkezini arayarak her türlü bilet işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın resmi müşteri hizmetleri numarası 444 08 49’dur. Bu müşteri hizmetlerini sadece Türkiye içinden arabilirsiniz. Yurtdışı herhangi bir ülkeden THY müşteri hizmetleri‘ni aramanız mümkün olamamaktadır. Bunun sebebi, 444’lü THY’nin numarasını sadece Türkiye içerisinden aranıyor olabilmesidir. Yurtdışı operatörlerde 444’lü bir müşteri hizmetleri numarası olmadığından dolayı aramanız mümkün olamamaktadır.

THY İzmir müşteri hizmetleri ile yapabileceğiniz bütün bilet işlemlerini İzmir THY iletişim hattımız aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İster yurtiçi, isterseniz de yurtdışı uçak biletlerinizi satın alabilir, dilerseniz daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğini yine aynı müşteri hizmetlerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir THY Bilet Erteleme

İzmir THY Bilet Erteleme

THY Bilet Erteleme

İzmir THY İletişim hattı aracılığı ile daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinde her türlü tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu ile ilgili İzmir THY İletişim hattı olan 0232 988 12 98 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterlidir. Daha önce satın almış olduğunuz Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları‘nın uçak biletlerinde her türlü tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.[box type=”success” ]Türk Hava Yolları’nın veya Anadolu Jet Havayolları’nın uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliği hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen misafirlerimiz www.indirimsepeti.gen.tr/2018/04/thy-bilet-erteleme linkini tıklayarak öğrenebilir. Yurtiçi ve yurtdışı satın almış olduğunuz biletlerinizde tarih değişikliğini nasıl yapabileceğinizi detaylı olarak ele aldık.[/box]

THY bilet erteleme işlemlerinde dikkat etmeniz gereken kuralların başında, daha önce satın almış olduğunuz biletlerin sınıfının promosyon sınıfına dahil olmamasıdır. Çünkü Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları‘ndan promosyon sınıfı olarak satın aldığınız uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapmanız mümkün olmamaktadır.

Promosyon sınıfı olmayan uçak biletlerinizde her türlü tarih ve yön değişikliğini İzmir THY İletişim hattımız aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerinizde değişiklik yapmak istediğiniz taktirde havayolu tarafından cezai işlem uygulanmaktadır. Bu cezai işlem, her bilete ve sınıfa göre değişiklik gösterebildiği için ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

THY bilet değişikliği sırasında oluşan fiyat farkını kredi kartınızla yada ATM-Bankamatik kartınızla 3D güvenlikli ödeme sayfası aracılığı ile güvenli ve pratik bir şekilde kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Benzer Yazılar

Türk Hava Yolları İletişim Numaraları

Türk Hava Yolları’nın Türkiye’de bulunan satış ofisleri numaralarını aşağıda bulabilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın her şehirde bir temsilciliği bulunmasına rağmen, birçok seyahat acentesi ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıda paylaşmış olduğunuz THY iletişim hatları ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Resmi satış ofisi olmamakla birlikte, Türsab’a bağlı resmi seyahat acentesidir. İstanbul THY Telefon : (0850) 302 54 93 Ankara THY Telefon : (0850) 840 48 31 İzmir THY Telefon : (0850) 303 07 87 Adana THY Telefon : (0850) 840 48 05 Adıyaman THY Telefon : (0850) 302 54 93 Afyonkarahisar THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ağrı THY Telefon : (0850) 303 07 87 Aksaray THY Telefon : (0850) 840 48 05 Amasya THY Telefon : (0850) 302 54 93 Antalya THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ardahan THY Telefon : (0850) 303 07 87 Artvin THY Telefon : (0850) 840 48 05 Aydın THY […]

Bodrum THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Türk Hava Yolları’nın Bodrum iletişim adresleri ile her türlü uçak biletlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

THY İletişim – Müşteri Hizmetleri

İstanbul THY İletişim : 0850 302 54 93 İstanbul THY iletişim hattı: 0850 302 54 93 Türkiye’nin nüfuz ve yüz ölçümü bakımından en büyük şehirlerinden bir tanesi nedir diye sorduğumuzda her 10 kişiden 9’u kesinlikle İstanbul diyecektir. Böyle bir cevap verdiğinizde herhangi bir şekilde yanılmış da sayılmazsınız doğrusu. İstanbul Türkiye’nin nüfus olarak en kalabalık şehridir. Sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın da en kalabalık şehirlerinden bir tanesi olma özelliğini taşımaktadır. 14 milyonluk nüfusu ile metropol bir şehirdir aynı zamanda. THY İletişim – Müşteri Hizmetleri İletişim By THY Çağrı Merkezi, May 8, 2018 Türk Hava Yolları (THY) iletişim hattı ile her türlü uçak bileti satın alımı ve değişiklik işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İki kıtayı birleştiren İstanbul; Avrupa ve Asya kıtalarının tam ortasında bulunarak hem havayolu taşımacılığı hem de deniz yolu taşımacılığı için Dünya’da en önemli şehirlerin başında yer almaktadır. Avrupa kıtasında yer alan bölgesine Avrupa Yakası, Asya yakasında yer alan bölgesine ise Anadolu yakası […]

0 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz