Uçak Bileti Tarihi Nasıl Değiştirilir

Uçak Bileti Bilet Değiştirme : (0850) 840 48 31 Bora Jet Bilet Değiştirme : (0216) 606 43 20 SunExpress Bilet Tarihi Değiştirme : (0216) 606 11 53 THY Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11 Sun Express Bilet Tarihi Değiştirme Ücreti Sun Express en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden biridir. Bunda birçok şehre sefer düzenlemesi ve sefer sıklığı etkili olmaktadır. Bunun yanında Sun Express’in sunmuş olduğu kampanyalar geniş bir kitleye uygun ve avantajlı uçuş bileti sağlamaktadır. Avantajlı bilet kampanyaları dönemlik olabildiği gibi uçuş biletini önceden alarak da elde edilebilmektedir. Sun Express’i kullanırken arzu ederseniz size özel yemek, ek bagaj ve koltuk seçimi gibi ek servislerden yararlanabilirsiniz. Uçuştan 3 saat önceye kadar ek bagaj alabileceğiniz gibi 72 saat öncesinde kadar SunClassic veya SunPremium yükseltme işleminizi gerçekleştirebilir ve Premium yemek menüsü satın alabilirsiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınız ile yolculuk yapacaksanız […]

5 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Uçak Bileti Tarihi Nasıl Değiştirilir

Uçak Bileti Bilet Değiştirme : (0850) 840 48 31

Bora Jet Bilet Değiştirme : (0216) 606 43 20

SunExpress Bilet Tarihi Değiştirme : (0216) 606 11 53

THY Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11

Sun Express Bilet Tarihi Değiştirme Ücreti

Ucuz uçak bileti satın almak istiyorum

Ucuz uçak bileti satın almak istiyorum

Sun Express en çok tercih edilen hava yolu şirketlerinden biridir. Bunda birçok şehre sefer düzenlemesi ve sefer sıklığı etkili olmaktadır. Bunun yanında Sun Express’in sunmuş olduğu kampanyalar geniş bir kitleye uygun ve avantajlı uçuş bileti sağlamaktadır. Avantajlı bilet kampanyaları dönemlik olabildiği gibi uçuş biletini önceden alarak da elde edilebilmektedir.

Sun Express’i kullanırken arzu ederseniz size özel yemek, ek bagaj ve koltuk seçimi gibi ek servislerden yararlanabilirsiniz. Uçuştan 3 saat önceye kadar ek bagaj alabileceğiniz gibi 72 saat öncesinde kadar SunClassic veya SunPremium yükseltme işleminizi gerçekleştirebilir ve Premium yemek menüsü satın alabilirsiniz.

Aileniz ya da arkadaşlarınız ile yolculuk yapacaksanız birlikte uçmayı garantilemek için erken rezervasyon ve koltuk seçim işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca tüm iç hatlar için mümkün olan Online Check-in hizmeti ile kolayca, hızlıca, sıra beklemeden Check-in yapabilir zamandan kazanabilirsiniz.

Sun Express ile uçarak Sunpoints biriktirebilir böylece uçuş hizmetlerinden daha avantajlı fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Sun Express haber bültenine üye olabilir, güncel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Bir ulaşım aracı olarak uçak kullanmak hem sizleri kara yolunun yoruculuğundan hem de vakit kaybından kurtarır. Türkiye’nin her yerine en fazla 2 saatte uçarak toplantılarınıza zamanında yetişebilir veya sevdikleriniz ile daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Kara yolunun uzunluğu ve zorluğu ile karşılaştırınca hava yolu ulaşımı tüm yolculuklar için daha güvenli ve konforlu kabul edilmektedir.

Uçak biletini önceden almak birçok açıdan fayda sağlamaktadır. Özellikle daha avantajlı fiyatlar ile uçmak isteyenler ve yolculuk yapacakları tarihleri önceden belirlemiş olanlar bu yolu tercih etmektedir. Uçak ile yolculuk yapacak yolcularda zaman zaman bilet tarihi değiştirmeye ihtiyaç duymaktadır.

Sun Express bilet tarihi değiştirme ücreti fırsatı sunmaktadır. Bunun için yolcunun sağlaması gereken bir takım koşullar vardır. Yüksek tarifeli uçuşlardan daha düşük tarifeli uçuşlara yapılan rezervasyon değişiklikleri, sadece asıl uçuş ücretinin alıkonmasıyla mümkündür. Fakat Yüksek tarifeli uçuşlara yapılan rezervasyon değişikliklerinde, değişiklik yapılan tarihteki (o günün uçuş ücreti) daha yüksek olan uçuş ücreti ile aradaki fark ilave olarak peşinen ödenmelidir.

Bir diğer makalemizde de Uçak Bileti havayolları’nın ankara satış ofisleri telefon numarası hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Okumanızı tavsiye ederiz.

Uçuş veya uçuşların rezervasyon işlemi yapıldıktan sonra ise ancak yolculuk öncesinde uçuş saati, varış yeri veya kalkış havaalanları ile ilgili değişiklik yapılması durumunda, hesaplamada uçuş ücretini temel almak suretiyle yolcu başına belirlenmiş olan rezervasyon değişikliği ücretleri alınmaktadır. Küsuratlı ücretler en yakın Euro değerine yuvarlanmaktadır.

Uluslararası uçuşlar için rezervasyon değişikliği kalkıştan bir hafta önceye kadar SunEco yolcuları için €40 + ücret farkı; SunClassic yolcuları için €20 + ücret farkı; SunPremium yolcuları için ise sadece ücret farkı şeklindedir.

Uluslararası uçuşlar için rezervasyon değişikliği kalkıştan 48 saat öncesine kadar SunEco yolcuları için €75 + ücret farkı; SunClassic yolcuları için €50 + ücret farkı; SunPremium yolcuları için ise €25 + ücret farkı şeklindedir.

Uluslararası uçuşlar için rezervasyon değişikliği kalkıştan 48 saat öncesinde olursa ödeme yapılamaz.

Türkiye içi uçuşlar için rezervasyon değişikliği kalkıştan 24 saat önceye kadar SunEco yolcuları için 40 TL + ücret farkı; SunClassic yolcuları için sadece ücret farkı; SunPremium yolcuları için ise sadece ücret farkı şeklindedir.

Türkiye içi uçuşlar için rezervasyon değişikliği kalkıştan 2 saat önceye kadar SunEco yolcuları için 50 TL + ücret farkı; SunClassic yolcuları için 10 TL+ ücret farkı; SunPremium yolcuları için ise 10 TL + ücret farkı şeklindedir. Kalkışa 2 saatten az süre kala ödeme yapılamaz.

Uçak bileti satın almak isteyen yolcular genelde iki farklı şekilde biletlerini temin etmektedirler. Bunlardan birisi ucuz uçak bileti satın almak için internet sitelerinden online olarak almak, bir diğeri ise telefonla uçak bileti satın almaktır. Bu her iki yöntem içerisinde telefonla uçak bileti satın almak çok daha sağlam ve güvenilir bir yöntem olmaktadır.

Bu avantajlardan bazıları, internet sitesinde 3D ile uçak bileti satın almak istediğinizde ücret çekilip bilet onaylanmama gibi durumlarda çoğu zaman bir muhattap bulamamayla sonuçlanabiliyor. Telefonla ucuz uçak bileti satın almakta ise böyle bir olayın yaşanması çok daha düşük bir ihtimaldir.

Bir diğer makalemiz ise anadolu jet havayolları ucuz uçak bileti telefon numaraları hakkındadır. Bu makalemizde anadolu jet havayolları’nın Türkiye’nin bütün noktalarına yayılmış olan satış ofisleri hakkında detaylı bilgi verilmenin yanı sıra, uçak bileti satın almak isteyen yolcularımızın ulaşabileceği telefon numarası çağrı merkezlerine de geniş yer verilmiştir.

Benzer Yazılar

İstanbul Pegasus İletişim

İstanbul Pegasus İletişim : (0850) 840 48 05 Pegasus İstanbul iletişim, müşteri hizmetleri olarak 1990 yılında kurulmuş Türkiye’nin en büyük low-cost havayolu şirketidir. Türkiye ve Dünya’da birçok noktaya direkt uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan gerçekleştirmektedir. Buna ekstra olarak İzmir Adnan Menderes havalimanı veya Antalya Havalimanı’ndan da birçok noktaya uçuşlarını gerçekleştirmektedir. Pegasus İstanbul iletişim hattı, 1990 yılında ilk kuruluşunu tamamlamış olsa da 2005 yılında Sabancı ailesi tarafından satın alınmıştır. CEO’luğunu Ali Sabancı’nın yaptığı İstanbul Pegasus telefon, özellikle ucuz uçak bileti satışı ile bilinmektedir. Yıl boyunca birçok yurtiçi ve yurtdışı bilet kampanyaları ile de misafirlerine ucuza uçma fırsatı sunmaktadır. Pegasus İstanbul şubesi 75’ten fazla uçak filosu bulunmaktadır. Bu rakam, birçok özel havayolu firmasına göre oldukça yüksek bir rakamdır.

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Çağrı Merkezi

Bilet İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Telefon : (0850) 840 48 31 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 MÜŞTERİ HİZMETLERİ Firmamız yolcularına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle hizmet politikasını arttırmaya önem vermektedir. Yolcularımız için ücretsiz üye olabilecekleri ve kartsız kullanabilecekleri bir program olan Plus’ı daha önce duymuş muydunuz ?  Plus, havayoluyla seyahat eden misafirlerimizin satın aldıkları uçuş biletlerinden, yemek ve ek bagaj hakkı gibi ekstra satın aldıkları hizmetlerden; program ortaklığı yapmış oluğumuz iş yerlerinde yaptıkları bütün harcamalardan uçuş puan kazanmaları ve bu kazandıkları uçuş puanları yine havayolumuzda kullanmak üzere uçuş ve ek hizmet alımları gibi ihtiyaçları için misafirlerimize kullanım kolaylığı sağlayan bir programdır. Bu hizmetimiz ile ilgili tüm merak ettikleriniz için  (0850) 302 54 93 numaralı hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize danışabilirsiniz. Çağımızın gereklerine göre yolcularımız için her geçen gün geliştirdiğimiz hizmet sunumlarımızdan sadece bir tanesi olan Plus uygulaması kartsız kullanılan bir programdır.

0 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz