Uçak Bileti Antalya Uçak Bileti Telefon

Uçak Bileti Antalya Uçak Bileti Telefon : (0242) 988 01 66   Atlasjet Şanlıurfa Uçak Bileti Telefon : (0414) 988 01 61   Mardin Sunexpress Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31   İzmir Sunexpress Uçak Bileti Telefon : (0232) 988 10 17     THY ve THY Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel, Türkiye’nin Cumhuriyet’in 100. Yılında, yüzde yüz yerli Türk uçağını yapması gerektiğini belirterek, “Siyasi irade bu konuda son derece kararlı. Türkiye, her türlü imkânlara sahip. Yerli uçağımızı yapmamamız için hiçbir engel yok” dedi. Şanlıurfa İstanbul Uçak Bileti bilet hattı. Tokel, Gaziantep Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “THY ve THY Teknik A.Ş’nin mevcut yerlileştirme ihtiyacı ve müstakbel yerli yolcu uçağı yan sanayi teşkili’ konulu panelde yaptığı konuşmada, Türkiye’de uçak yapımında kullanılan malzemelerin yapımını gerçekleştiren yan sanayi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kıbrıs ercan Uçak Bileti uçak bileti alma telefon numarası. Türk girişimcilerin bu konuda […]

6 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Uçak Bileti Antalya Uçak Bileti Telefon : (0242) 988 01 66

 

Atlasjet Şanlıurfa Uçak Bileti Telefon : (0414) 988 01 61

 

Mardin Sunexpress Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31

 

İzmir Sunexpress Uçak Bileti Telefon : (0232) 988 10 17  

 

Uçak Bileti  havayolları kampanyalı bilet hattı

Uçak Bileti havayolları kampanyalı bilet hattı

THY ve THY Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel, Türkiye’nin Cumhuriyet’in 100. Yılında, yüzde yüz yerli Türk uçağını yapması gerektiğini belirterek, “Siyasi irade bu konuda son derece kararlı. Türkiye, her türlü imkânlara sahip. Yerli uçağımızı yapmamamız için hiçbir engel yok” dedi. Şanlıurfa İstanbul Uçak Bileti bilet hattı.

Tokel, Gaziantep Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “THY ve THY Teknik A.Ş’nin mevcut yerlileştirme ihtiyacı ve müstakbel yerli yolcu uçağı yan sanayi teşkili’ konulu panelde yaptığı konuşmada, Türkiye’de uçak yapımında kullanılan malzemelerin yapımını gerçekleştiren yan sanayi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kıbrıs ercan Uçak Bileti uçak bileti alma telefon numarası.

Türk girişimcilerin bu konuda tüm sanayi kollarında gelişmesi gerektiğini vurgulayan Tokel, “Uçağımızın gövdesinden, teknik aksamına kadar her şeyini yüzde yüz kendimiz yapacak bir sanayimiz olmalı. Uçağımızın tüm sistemlerini kendimiz yapacağız. Konteynerleri kendimiz yapacağız. Bir vida bile dışarıdan aldığımız zaman o uçak yüzde yüz yerli uçak olmaz. Bunun için Gaziantep’in de aralarında bulunduğu sanayi kentleri her türlü üretime gidebilir” dedi. Ağrı ucuz uçak bileti sorgulama telefon numarası.

“TEKNOLOJİ AÇIĞI GİDERİLMELİ”

Türkiye’nin bu aşamada önemli bir teknolojik açığı bulunduğunu ve bu açığın biran önce giderilmesi gerektiğini kaydeden Tokel, “Bugün uçakları tartan tartıları bile 100 bin dolara yurt dışından alıyoruz. Bu paraya yazık değil mi? Şimdi iki tane firmamız var. Küçük bir şirket, ‘Ben yaparım’ dedi. Yapıyor. Artık uçak bakımıyla ilgili test cihazlarının hepsini üretiyoruz. Paramız hiç yabancıya gitmiyor. Bazen uçaklarda mecburi gelenler var onları da inşallah değiştireceğiz” dedi.

Amaçlarının, sadece Türkiye için değil yapılan ürünlerin ihracı da olduğunu kaydeden Tokel sözlerini şöyle sürdürdü: Alo uçak bileti hattı telefon numaraları.

“Bu ürünlerimizin tanıtıldığı katalogları hazırlatıyoruz. Bunları artık uçak bakım tesislerine biz satacağız artık. Tabi bazen de kiralayacağız. Sertifikasyonun gerektirdiği test merkezlerinin hepsini kurmamız lazım. Bununla ilgili olarak Türk Standartları Enstitüsü ile anlaştık. Aramızda protokol var. İhtiyacım olan laboratuvarı söyleyeceğim onlar da kuracak.

Bu manada ilk laboratuvarı Gebze’de kurduk. Şu anda da tam kullanılır hale geldi artık testlerimizi yapabiliyoruz. Güzel bir haber de ikinci bir özel sektörün olduğunu öğrendik. Onu da değerlendireceğiz ama bu bizim için çok hayatiydi. Hemen tüm dallarda teknolojinin gereği olan her şeyi yapmak zorundayız ve yapacağız.” Kocaeli atlas jet uçak bileti satış ofisi telefon numarası.

“YÜZDE YÜZ YERLİ UÇAK”

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bu millet çok zor şartlarda kazandığı birikimlerini yıllarca yurtdışından alınan uçaklara, tanklara harcadı. Üretmekte ürkek davrananlar ithal etmekte pek cesur çıktılar’ değerlendirmesine de işaret eden THY ve THY Teknik A.Ş Genel Müdür Danışmanı Halil Tok, “Evet. Sıkıntı burada. Ama bunun da sebebi bürokrasi.

Çünkü üretime dönmüyor, üretimi sevmiyor. Bürokratlar artık bu hedeflere uygun olarak iş görmek, hızlı çalışmak sonuç almak zorundalar. Çünkü siyasi irade bu konuda çok kararlı. Yani 2023’te yüzde yüz yerli uçağımızı yapacağız. Başka yolu yok. Bürokratlar da bu aşamada kendilerine verilen yetkileri, inisiyatifleri kullanması, icraat yapması lazım. İnşallah hayırlısı olur. Biz ümitsiz değiliz. Zaten koşturuyoruz. Bu bıkkınlığa, bezginliğe de topyekûn savaş açtığımıza göre sıkıntı olmayacağını ümit ediyorum” dedi. Sunexpress havayolları merkez uçak bileti satış noktaları telefon.

“BU KALKINMA HAZIYLA ÇİN’E YETİŞEMEYİZ”

Konuşmasının devamında, bürokratların gelişmelerin zevkine ortak olmaları gerektiği vurgusunu da yapan Halil Tok, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bürokrasi şu zevki hissedemiyor; çalışsalar, ürün çıkarsalar, sonuç alsalar mutlu olacaklar. Farkında değiller bir ataletin içerisinde mutluyum zannediyorlar, mutlu değiller aslında. Çalışsalar hem bereketleri, imkânları artacak, hem de gerçek mutluluğu yakalayacaklar. Bir kısır döngüye girmişler, çıkmıyorlar. Biz yüzde 10-20 kalkınamazsak yetişemeyiz ki.

Çin yüzde 10 büyüyor, biz yüzde 4 büyüyoruz. Yüzde 20 büyümemiz lazım ki genç daha dinamik nüfuz yani ve bunun da örneği var, Türk Hava Yolları. Bizim de içimizde de tartışma, kavga var. Ama buna rağmen biz 20 büyüyebiliyoruz. Başka kurum kuruluşların da bunu yapması lazım. İnsanların bir kere kendine dönük bir özeleştiri yapması, sorumluluklarını fark edip ona göre, sorumluluklarını yerine getirmeleri lazım.” Ucuz uçak bileti satın alma telefon numaraları.

“BÜROKRATİK HANTALLIK DERDİMİZ”

Gaziantep Üniversitesi GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun da, Tok’un bürokratik engellerle ilgili yakınmasına destek olurken, kendilerinin de zaman zaman bö tür engellerle karşılaştıklarını vurgulayarak, “Şu 657 var ya, bu bittiği anda biter. Bir adam devlete girip de 30 sene öğretim üyesi, memur olmaz. İşe yarıyorsan, uluslararası standartlara göre düzenlenmiş bir şekilde akreditasyon sözleşmen devam edecek. Bin lira alıyorsan, iyi çalışmışsan 3 bin lira vereceğim. Yoksa gir 30 sene devlette otur. Böyle bir şey olamaz. Olursa da bürokratik engeller iş yapmanıza her zaman engel olmaya devam eder” dedi.

Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz