Balıkesir Edremit Uçak Bileti Bilet Hattı

Balıkesir Edremit Uçak Bileti Bilet Hattı (0850) 441 21 30 İstanbul Avrupa Uçak Bileti Bilet Hattı (0212) 988 15 39 İzmir Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı (0232) 988 10 17  Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği nin (TUYED) Point Hotel Taksim’de gerçekleşen “Tatil Tüketicisi Hakları ” konulu panelinde konuşmacılar tatilcileri bayram öncesi uyardı. Turizm Hukukçusu ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Avukat İlker Ünsever tatilcileri online siteler hakkında uyararak şunları söyledi: “Tatili yakasına yapışacağın adamdan al, en azından elinde bir yaka olur. İnternet ten alacağınız tatilde olumsuzluk yaşarsanız bir ekrana yapışmak zordur ” dedi.  THY bilet satış telefon numarası. Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜFED) Başkan Yardımcısı Ruhi Orhan, Tur Andiamo Yönetim Kurulu Başkanı ve Tur Operatörleri Platformu Başkanı Cem Polatoğlu ile online ucuz uçak bileti hattı Turizm Hukukçusu Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlker Ünsever in konuşmacı olarak katıldığı panelde sorunların yanı sıra çözüm önerileri de tartışıldı. Avukat İlker Ünsever turizmde sigortanın bir yalan olduğunu iddia ederek […]

6 Dk Okuma Süresi 3 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Balıkesir Edremit Uçak Bileti Bilet Hattı (0850) 441 21 30

İstanbul Avrupa Uçak Bileti Bilet Hattı (0212) 988 15 39

İzmir Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı (0232) 988 10 17 

Uçak Bileti  alo bilet hattı

Uçak Bileti alo bilet hattı

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği nin (TUYED) Point Hotel Taksim’de gerçekleşen “Tatil Tüketicisi Hakları ” konulu panelinde konuşmacılar tatilcileri bayram öncesi uyardı. Turizm Hukukçusu ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Avukat İlker Ünsever tatilcileri online siteler hakkında uyararak şunları söyledi: “Tatili yakasına yapışacağın adamdan al, en azından elinde bir yaka olur. İnternet ten alacağınız tatilde olumsuzluk yaşarsanız bir ekrana yapışmak zordur ” dedi.  THY bilet satış telefon numarası.

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜFED) Başkan Yardımcısı Ruhi Orhan, Tur Andiamo Yönetim Kurulu Başkanı ve Tur Operatörleri Platformu Başkanı Cem Polatoğlu ile online ucuz uçak bileti hattı Turizm Hukukçusu Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlker Ünsever in konuşmacı olarak katıldığı panelde sorunların yanı sıra çözüm önerileri de tartışıldı.

Avukat İlker Ünsever turizmde sigortanın bir yalan olduğunu iddia ederek konuyla ilgili şunları söyledi: “Avrupa Birliği ne girmek için kuralları getirirken sigortanın lazım olduğunu dile getirdik. Böylece sigortamız olmuş oldu. Kim sigortalı? Kanun diyor ki, paket turlarda sigorta zorunludur. Paket tur nedir? Tüketicinin yüzde 85 i paket tur kullanmıyor ki? Atlasjet uçak bileti telefon numarası.

Paket tur olmayınca sigortaya tabi değilsiniz. Olmayan kanun yönetmeliğiyle paket tur sözleşmeleri yapılıyor. Gelişmiş tüm ülkelerde turizm kendi vatandaşına seyahat ürünü sunma işidir. Uçak Bileti havayolları bilet değişikliği çağrı merkezi Gelişmemiş ülkelerde ise başka ülkelerden gelecek olan vatandaşların eline bakma işidir. Turizmde tüketiciye darbeler bir bayram, yılbaşı veya sezonda vuruluyor. Çünkü turizm sektöründe gerçek anlamda sigorta yoktur! Var olan bölümü de kadüktür. ”

“Kaçak seyahat acentası yoktur. Sahte seyahat acentesi vardır ” diyen Ünsever etkin bir denetim yapmak için orduya kurmaya gerek olmadığını belirterek şunları önerdi: “Kaçak başka bir şeydir. Olmayan bir şeye sahte denir. Dolayısıyla seyahat acentesi olmayan, sahtedir. Bu hukukta çok önemlidir. Web sitesine baktığınızda gerçekten seyahat acentesi ile mi yoksa hayali bir sitede mi geziyorsunuz anlayamıyorsunuz. Seyahat acentesi bir anlamda hayal satar aslında.

Seyahat ürünleri satan web siteleri için mesela ‘tur diye bir uzantı zorunluluğu getirirsin. O uzantıyı da belgesi olmayanlara vermezsin. Dürüst seyahat acenteleri de kötü tüketicinin elinde zarar görebiliyor. Atlasjet havayolları izmir şubesi telefon numarası. Seyahat acenteleriyle tur operatörlerini ayrı kanunlara tabii tutmanız gerekiyor. Bu noktada kalıcı çözüm için tüm tarafların katılımıyla bir arama konferansı yapılmalı. ”

“İngiliz sistemi kullanılmalı ”

“Türkiye’de İngiliz sistemi uygulanmalıdır ” önerisini yapan Tur Andiamo Yönetim Kurulu Başkanı ve Tur Operatörleri Platformu Başkanı Cem Polatoğlu bu konuda şunları söyledi: “Biz erken rezervasyonlarda tüketiciden para topluyoruz. Aslında tüketiciden tatil öncesi para alınması hem yasal hem de doğru değil. Manisa Uçak Bileti şubesi telefon numarası sorgulama. Sonra da olumsuz hikayeleri basından okuyorsunuz. Bunun sistemini İngiltere bulmuş. Ortalama tur parası ve kişi sayısına göre risk hesaplanıyor.

Diyelim ki bayramda 5 bin kişiyi tatile götürüyorsun. Hemen risk hesaplanıyor. Sigorta şirketi size sigorta poliçenizi veriyor. Tüketicinin mağduriyeti karşısında tüm ödemesi araba kaskosu sistemi gibi geri verilmelidir. Teminatsız para toplamamız yasal değildir. Teminatın arttırılması da işimize yaramaz. Kampanyalı uçak bileti hattı telefon numarası. Teminat sistemi bizim için geçerli bir sistem değildir. ”

Polatoğlu tatil tüketicisini mağdur eden sanal, yasal olmayan acentelerin önlenmesi gerektiğini belirterek şu öneriyi yaptı: “Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) nasıl ki bazı siteleri kapatabiliyor bunları da anında kapatmalıdır. Günümüzde artık interneti mühürlemek çok kolaydır. Hukukçulardan öğreniyoruz ki valilik ve kaymakamlığın da anında mühürleme yetkisi var. Tatilciler de internetten tur almanın görücü usulüyle evlenmeye benzediğini akıllarından çıkarmasın. Nikahta keramet vardır. Tatillerini yasal seyahat acentelerinden alsınlar. ”

“Tarafların katılımıyla yasa hazırlanmalı ” 

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜFED) Başkan Yardımcısı Ruhi Orhan ise panelde yaptığı konuşmada ülkenin en büyük tüketici federasyonu olduklarını hatırlattıktan sonra şöyle konuştu: “50 bin üyemizle tüketici üyelerinin yüzde 60 ını temsil ediyoruz. Buna rağmen biz tam olarak bu işin içinde değiliz. Daha çok üst düzey politika yürütüyoruz. Son zamanlarda devre mülk, devre tatil oranı arttı. Turlarla ilgili ise saat ayarlamalarıyla ilgili şikayetler alıyoruz.

Tüketici hakim üyesiyim. Önümde 7 bin adet şikayet dosyası var. Ayda 2 gün gidiyoruz. Bize bir tüketici geldiğinde öncelikle karşı firmaya bir iddianame göndeririz. Tüketicinin mağduriyetinin 7 gün içinde giderilmesini isteriz. Olmazsa yasal yollara başvuracağımızı söyleriz. Tüketicileri bilinçlendirmek için eğitim seminerleri de düzenliyoruz. Uçak Bileti pendik şubesi telefon numarası. Kamunun yapması gereken her şeyi biz yaparız. ”

Tüketiciyle ilgili mevcut yasaların önerdiklerinin onda birini bile içermediğine dikkat çeken Orhan şunları söyledi: “Bakan, artık tüketici kraldır dedi. Ama bizim hazırladığımız yasa taslağı bir gecede değiştirildi. Yasalar istenildiği gibi değil, AB nin gözünü boyamak için çıkarıldı. Oysa tüketici temsilcileri ve tur operatörleri, yasayı birlikte hazırlamalı. Tüketici garantisi alınmalı, satışın garantisi olmalı. Bunun sistemini uzmanlar bulacaklardır. Uzmanlardan oluşan komitelerin hazırlayacağı yasa mükemmel olacaktır. ”

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi İletişim

Çağrı Merkezi : (0850) 302 54 93 Bilet Açığa Alım : (0850) 840 48 05 Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 Uçak Bilet tarihi değiştirme bazı Havva yollarını tercih eden uçak bileti yolcuları için çeşitli sorunların beraberinde geleceği anlamına gelebilir. yolcularına sunulan ayrıcalıkları, uçak bileti tarihinin değişiminde de göstermiş ve uçak yolculuğunuz adına oluşabilecek engellerin en aza indirilmesi hedef alınmıştır. telefon, Dünya gelininde hizmet veren hava yollu şirketleri arasında yolcularının konforunu ve kısa sürede yolculuğunu tamamlaması adına bütün ayrıntıları gözden geçirerek, özel fırsatları karşımıza getirmiştir. Müşteri Hizmetleri İletişim yolculuklarınızda tercih edeceğiniz firmalar, gelişen teknoloji ile artış göstermiş olsa da hizmet olanakları değerlendirildiğinde sadece birkaç hava yollunun müşteri memnuniyetini esas aldığı saptanmıştır.

Ekonomik Uçak Bileti Telefon Numaraları

Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 SunExpress Uçak Bileti Telefon :(0216) 456 97 11 Atlasjet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Bora Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Günümüzde hemen hemen birçok ulaşım ve seyahat sektöründe olduğu gibi havayolu taşımacılığında da gelişmeler baş döndürücü bir hıza ulaşmış durumda. Her geçen gün yeni havayolu firmalarının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte rekabetle birlikte ucuz uçak bileti telefon numaraları fiyatları da düşmektedir. Buna paralel olarak gelen talepler doğrultusunda havalimanı sayısı da her geçen gün artmaktadır. Artık havayolu taşımacılığı ve ucuz uçak bileti fiyatları her geçen gün rekabetin de etkisiyle fiyatları düşürmekte, havayolu taşımacılığını bu nedenle daha cazip bir duruma getirmektedir. Örnek vermek gerekirse otobüs yolculuğu ile seyahat edecek bir yolcu istanbul’dan ankara’ya 50 TL’ye gidebilirken, havayolu firmaları […]

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon Numaraları

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 43 20 SunExpress Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 11 53 THY Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 12 35 Atlasglobal Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 456 97 11 Anadolu Jet Yurtiçi Bilet Telefon : (0216) 456 03 83 Yurtdışı Ucuz Uçak Bileti Telefon Birçok kişinin hayalidir yurtdışına çıkıp farklı ülkeleri görmek veya yurtdışında bir tatil yapmak, öyle değil mi? Avrupa’nın farklı ülkelerine, hatta Rusya, Amerika veya Uzakdoğu kadar uzak ülkelere gidip görmek birçok kişinin hayatında en az bir defa yapmak istediği şeylerden bir tanesidir. Peki, bunu yapmak zor mu, hayır. Tek yapmanız gereken telefonunuzu elinize almak, isterseniz telefonunuzdan internetinize girin ve hava yolları firmalarını araştırın, isterseniz de hemen hava yolları firmalarını arayın ve yurtdışı uçak biletlerinin fiyatlarını sorun. Yurtdışı ucuz uçak bileti telefon aracılığı ile bazen çok daha ucuz bir şekilde alınmaktadır. Ayrıca eğer […]

4 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz