Kartal Türk Hava Yolları Telefon Numarası

Kartal Türk Hava Yolları Telefon (0216) 456 97 11 Evet bu yazdığım belki de Türkiye tarihinin 1920`lerden bu yana ulaşımının özetidir. Hem de bunun konusunda yazılmış bir marşımız dahi var; “demir ağlarla ördük dört bir başka bir deyişle” diye. Yaşadığımız en büyük sıkıntı ve bugün geldiğimiz nokta! 60´lı senelerden sonra modernizmin bir parçası ve gelir düzeyinin göstergesi olarak kafalarımıza otomobil kullanmanın ehemmiyeti aşılandı. Yeni asfalt yollar ve son zamanlarda her haneye iki hem de üç arabaya varan noktaya gelmemiz. Tabi ki burada söz ettiğim şehir dünyada da artık bir marka haline gelen İstanbul. Diğer online uçak bileti şehirlere de, nüfus ve yüz ölçümü bazında baktığımız vakit pek de değişik değil vaziyet aslında. Bursa, İzmir, Ankara, Adana ve diğer kimi şehirler hepsi bir trafik karmaşası. Bunları yazarken trafik meselenin yalnızca Türkiye´nin bir meselesi olmadığının da tabi ki şuurundayım. Ancak bizim yaşadığımız ciddi bir toplu taşıma kullanmama meselesi var. Ve otomobile alternatif, […]

4 Dk Okuma Süresi 3 Kez Okundu
Kartal Türk Hava Yolları Telefon Numarası

Kartal Türk Hava Yolları Telefon (0216) 456 97 11

kartal-turk-hava-yollari-telefonEvet bu yazdığım belki de Türkiye tarihinin 1920`lerden bu yana ulaşımının özetidir. Hem de bunun konusunda yazılmış bir marşımız dahi var; “demir ağlarla ördük dört bir başka bir deyişle” diye.

Yaşadığımız en büyük sıkıntı ve bugün geldiğimiz nokta! 60´lı senelerden sonra modernizmin bir parçası ve gelir düzeyinin göstergesi olarak kafalarımıza otomobil kullanmanın ehemmiyeti aşılandı.

Yeni asfalt yollar ve son zamanlarda her haneye iki hem de üç arabaya varan noktaya gelmemiz. Tabi ki burada söz ettiğim şehir dünyada da artık bir marka haline gelen İstanbul. Diğer online uçak bileti şehirlere de, nüfus ve yüz ölçümü bazında baktığımız vakit pek de değişik değil vaziyet aslında. Bursa, İzmir, Ankara, Adana ve diğer kimi şehirler hepsi bir trafik karmaşası. Bunları yazarken trafik meselenin yalnızca Türkiye´nin bir meselesi olmadığının da tabi ki şuurundayım.

Ancak bizim yaşadığımız ciddi bir toplu taşıma kullanmama meselesi var. Ve otomobile alternatif, motosiklet kullanımı şuurunun yeterince oluşturulmaması.

Bugün aslına bakar iseniz ulaşım da son 10-15 seneye göre ciddi değişiklikler yaşamaktayız. Bunun ile birlikte, yeterince çözüme ulaşamama nedenimiz ise bilhassa İstanbul da nüfusun her geçen gün göç yolu ile ciddi artış grafiği göstermesidir. Ve göç yolu ile İstanbul`a yerleşenlerin ilk fırsatta ulaşım için otomobil edinme tercihleri.

atlas-jet-kartal

 

Günümüz de ulaşım vaziyetine bir baktığımız da, toplu taşıma arzında ciddi bir artış oldu. Saatlerce gidilen yollar dakikalara düştü.
Fertler metro otoparklarını kullandıkları vakit, daha fazla metrobüse, raylı ulaşım kullanmaya önem verdikleri takdirde bir hayli şey çok daha fazla değişeceğine ve hız ile çözüleceğine inanıyorum ataşehir türk hava yolları telefon. Ve ehemmiyetli gördüğüm bir diğer nokta ise olanağı olanların işleri ile haneleri arası ulaşımı en az mesafeye çekmeleridir.

İnsanlar istedikleri kadar araç edinmekte ve kullanmakta sonsuz özgürlerdir. Ancak bir özgürlüğü, bir hak gaspı haline getirmemeliyiz. Otomobilden; raylı sisteme, metrobüse ataşehir Uçak Bileti telefon, Marmaray’a, otobüse ve alternatif toplu ulaşım araçlarına geçip, gerektiğinde 300 bilemedim 500 metre mesafede ki yolu yürüdüğümüz de yollar deşarj olacaktır.

Yollar deşarj olmasa bile sizin ruh sıhhatiniz ve ulaşım kaliteniz iyileşecektir. Vapurlara şehir içi ve şehirler arası ulaşımda ihtiyaç duyulan özeni neden göstermiyoruz peki? Karşı yakaya geçeceğimiz zaman köprü yerine vapurları kullansak oradan da metro, minibüs gibi alternatif araçları kullansak. Bunlar yapılmıyor mu? Tabi ki yapılıyor fakat çok daha fazla artmalı.

Motorsiklet kullanımını arttırdığımız da ucuz uçak bileti, düzlük bölgelerde bisiklet kullandığımız da, ulaşıma katkı sağlarken emin olun sıhhatinize da ciddi anlamda katkı sağlayacaksınız.

Devlet; deniz ulaşımı, raylı sistem, hava ulaşımı gibi toplu taşıma araçlarını arttırdığında eminim ki ulaşım hesabına bir hayli meselesi çözmüş olacağız.

Şehirlerarası ulaşım da ise, son kartal Uçak Bileti telefon zamanlarda uçak bileti ücretlerinin düştüğünü göz önüne biraz tasarılı olup, şehirlerarasında da uçak kullanmanızı şiddetle öneriyorum.

Not: sahilde bulacağınız kayıkçılar aracılığıyla cüzi bir rakam karşılığında Boğaz’ın diğer yakasına keyifli bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.

 

Benzer Yazılar

Türk Hava Yolları İletişim Numaraları

Türk Hava Yolları’nın Türkiye’de bulunan satış ofisleri numaralarını aşağıda bulabilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın her şehirde bir temsilciliği bulunmasına rağmen, birçok seyahat acentesi ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıda paylaşmış olduğunuz THY iletişim hatları ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Resmi satış ofisi olmamakla birlikte, Türsab’a bağlı resmi seyahat acentesidir. İstanbul THY Telefon : (0850) 302 54 93 Ankara THY Telefon : (0850) 840 48 31 İzmir THY Telefon : (0850) 303 07 87 Adana THY Telefon : (0850) 840 48 05 Adıyaman THY Telefon : (0850) 302 54 93 Afyonkarahisar THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ağrı THY Telefon : (0850) 303 07 87 Aksaray THY Telefon : (0850) 840 48 05 Amasya THY Telefon : (0850) 302 54 93 Antalya THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ardahan THY Telefon : (0850) 303 07 87 Artvin THY Telefon : (0850) 840 48 05 Aydın THY […]

Bodrum THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Türk Hava Yolları’nın Bodrum iletişim adresleri ile her türlü uçak biletlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

İzmir THY İletişim : (0232) 988 10 17 Türk Hava Yolları İzmir İletişim: (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim (0232) 988 10 17 bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz.

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz