THY İletişim – Müşteri Hizmetleri

İstanbul THY İletişim : 0850 302 54 93 İstanbul THY iletişim hattı: 0850 302 54 93 Türkiye’nin nüfuz ve yüz ölçümü bakımından en büyük şehirlerinden bir tanesi nedir diye sorduğumuzda her 10 kişiden 9’u kesinlikle İstanbul diyecektir. Böyle bir cevap verdiğinizde herhangi bir şekilde yanılmış da sayılmazsınız doğrusu. İstanbul Türkiye’nin nüfus olarak en kalabalık şehridir. Sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın da en kalabalık şehirlerinden bir tanesi olma özelliğini taşımaktadır. 14 milyonluk nüfusu ile metropol bir şehirdir aynı zamanda. THY İletişim – Müşteri Hizmetleri İletişim By THY Çağrı Merkezi, May 8, 2018 Türk Hava Yolları (THY) iletişim hattı ile her türlü uçak bileti satın alımı ve değişiklik işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İki kıtayı birleştiren İstanbul; Avrupa ve Asya kıtalarının tam ortasında bulunarak hem havayolu taşımacılığı hem de deniz yolu taşımacılığı için Dünya’da en önemli şehirlerin başında yer almaktadır. Avrupa kıtasında yer alan bölgesine Avrupa Yakası, Asya yakasında yer alan bölgesine ise Anadolu yakası […]

13 Dk Okuma Süresi 4 Kez Okundu
THY İletişim – Müşteri Hizmetleri

İstanbul THY İletişim : 0850 302 54 93

İstanbul THY iletişim hattı: 0850 302 54 93 Türkiye’nin nüfuz ve yüz ölçümü bakımından en büyük şehirlerinden bir tanesi nedir diye sorduğumuzda her 10 kişiden 9’u kesinlikle İstanbul diyecektir.

Böyle bir cevap verdiğinizde herhangi bir şekilde yanılmış da sayılmazsınız doğrusu. İstanbul Türkiye’nin nüfus olarak en kalabalık şehridir. Sadece Türkiye’nin değil, Dünya’nın da en kalabalık şehirlerinden bir tanesi olma özelliğini taşımaktadır. 14 milyonluk nüfusu ile metropol bir şehirdir aynı zamanda.

THY İletişim

THY İletişim

THY İletişim – Müşteri Hizmetleri İletişim
By THY Çağrı Merkezi,
May 8, 2018
Türk Hava Yolları Logosu
Türk Hava Yolları (THY) iletişim hattı ile her türlü uçak bileti satın alımı ve değişiklik işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İki kıtayı birleştiren İstanbul; Avrupa ve Asya kıtalarının tam ortasında bulunarak hem havayolu taşımacılığı hem de deniz yolu taşımacılığı için Dünya’da en önemli şehirlerin başında yer almaktadır. Avrupa kıtasında yer alan bölgesine Avrupa Yakası, Asya yakasında yer alan bölgesine ise Anadolu yakası denilmektedir.

Bu her iki yaka arasında da karayolu ile ulaşımın sağlandığı Boğaziçi köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köpsürü yer almaktadır. Ayrıca 3. köprü ile de 2018 yılında karayolu ulaşımı birçok alanda rahatlığa kavuşmuş durumdadır.

THY logo
İstanbul THY İletişim Bilgileri
THY İstanbul Telefon : (0850) 302 54 93
THY İstanbul İletişim : (0216) 456 97 11
İstanbul THY mail adresi mail@thy.com
İstanbul THY Adres: Yenisahra mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Yıldırım Sokak No:14/3 Ataşehir-İstanbul

Her sene yaklaşık olarak 150 milyon aracın geçtiği boğa köprülerinin ülke ekonomisine katkısı çok büyüktür. İki kıta arasında 2018 yılında yapımı tamamlanan marmaray adında bir tüp geçitte karayolu ulaşımı için kullanabileceğiniz alternatifler arasında yer almaktadır.

Kentte karayolu ulaşımının bu kadar gelişmiş olmasına rağmen: vapur, deniz otobüsü ve arabalı deniz otobüsü gibi ulaşım seçenekleri de bulunmaktadır.

[toggle title=”THY Müşteri Hizmetleri Nedir ?” state=”open”]Türk Hava Yolları‘nın müşteri hizmetlerine alternatif olarak 0850 302 54 93 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Her türlü uçak bileti işlemleriniz için Türkiye ve Dünya’nın her yerinden sabit hat üzerinden ücretlendirilmektedir.[/toggle][toggle title=”THY İletişim Hattı İle Yapabilecekleriniz” state=”close”]Türk Hava Yolları uçak bileti hattımız ile kredi kartınızla yada ATM kartınızla kolayca uçak bileti satın alabilirsiniz. Daha önce satın aldığınız biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini de 0850 302 54 93 numaralı hattımızdan kolayca yapabilirsiniz.

[/toggle][toggle title=”THY Bilet Değişikliği” state=”close”]Müşteri hizmetleri numaramız ile daha önce satın almış olduğunuz THY ve Anadolu Jet Havayolları‘na ait uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği ile ilgili THY Bilet Erteleme başlıklı makalemizi okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.[/toggle]

İstanbul; Dünya’nın en eski yerleşim kentlerinden biri olma özelliğini de taşıdığı için, şehirde birçok medeniyete ait tarihi kalıntılar da bulunmaktadır. Şehirde sırasıyla Roma, Doğru Roma ve tarihin en büyük imparatorluklarından birisi olan Osmanlı İmparatorluğu’na ait birçok tarihi eser bulunmaktadır.

Şehir aynı zamanda bu imparatorlukların başkenti olma özelliğini de taşımaktadır. İstanbul Türk Hava Yolları iletişim hattı olarak 0850 840 48 31 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak uçak bileti satın alabilirsiniz.

İstanbul’da Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye Camileri, Topkapı Sarayı ve Dolmabahçe Sarayı gibi birçok tarihi, aynı zamanda Dünya’nın en önemli turistik eseri bulunmaktadır.

Türk Hava Yolları Antalya şubesi iletişim

İstanbul Türk Hava Yolları Telefon

Tarihin ilk zamanlarından günümüze kadar birçok inanç gruplarından insanların yaşamış olduğu İstanbul şehrimiz 3 semavi dini inanca mensup insana ve ibadethaneye rastlamak mümkündür.

Turistik olarak en önemli bölgesi Boğaziçi’dir. Şehrin ortasından adeta süzülerek akıp giden boğazın büyüleyici güzelliğine tekne ve vapur turları ile tanıklık edebilirsiniz. İstanbul; iklim olarak genelde Karadeniz ve Akdeniz iklimi etkisi altındadır. Yani yaz aylarında sıcak ve kurak, kış aylarında ise soğuk ve bol yağışlı iklim etkisi altında geçirmektedir.

Şehirde 2 adet Türkiye’nin en büyük havalimanı bulunmaktadır. İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan havalimanına Atatürk Havalimanı ismi, İstanbul Anadolu Yakası‘ndaki havalimanına da Sabiha Gökçen Havalimanı adı verilmiştir. Bu her iki havalimanı da Türkiye’den uluslararası havalimanlarına olan uçuşların çok büyük bir kısmına ev sahipliği yapmaktadır.

Atatürk Havalimanı‘na metro ile ulaşım kolayca sağlanabilmektedir. Anadolu Yakası‘nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı‘na ise ulaşım belediye otobüsleri veya taksi ile sağlanabilmektedir. Her iki havalimanındanda uçak bileti satın almak isteyen misafirler THY İstanbul iletişim : (0850) 840 48 31 numaralı 7/24 ücretsiz müşteri hizmetleri’ni arayarak kolayca biletini alabilir.

Atatürk Havalimanı’ndan yapılan iç hat ve dış hat uçuşlarının büyük bir bölümünü Türk Hava Yolları yapmasına rağmen, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan uçuşların da büyük bir bölümünü Pegasus Havayolları gerçekleştirmektedir.

Atatürk Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları sadece İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçuş gerçekleştirmektedir. İstanbul’un en kalabalık semtlerinden bazıları; Ataşehir, Adalar, Arnavutköy, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Kartal, Kağıthane ve Eyüp semtleridir.

İstanbul THY İletişim Hattı’nda Bulunan Havalimanları ve Özellikleri Şöyledir:

Havayolları İletişim Hattı

Atatürk Havalimanı

İstanbul’un Avrupa Yakası‘nda bulunan Türkiye’nin en büyük havalimanlarından bir tanesi olan Atatürk Havalimanı‘na şehrin hemen hemen bütün semtlerinden ulaşım son derece kolay ve pratik gerçekleştirilebilmektedir. Taksit, havaalanı servisleri, metro ve belediye otobüslerinin yanı sıra dileyen misafirler özel araçları ile ulaşım sağlayabilmektedir.

Şehir içinde İstanbul’da özel araçları veya belediye otobüsleri ile havalimanına ulaşmak isteyen misafirler trafik durumunu göz önünde bulundurmaları önemle duyurulur. Aksi taksitde, trafiğin yoğun olduğu dönemlerde şehir merkezlerinden İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşım çok zor ve uzun sürebilmektedir.

Böyle durumlarda uçuşa geç kalma, hatta uçşbi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde, özellikle iş çıkışlarında olağan üstü bir trafik yaşanmaktadır. Böyle durumlarda, Atatürk Havalimanı’na ulaşmak için metro ulaşımını tercih etmeniz tavsiye edilir.

THY Müşteri Hizmetleri

Türk Hava Yolları’nın müşteri hizmetleri olarak 444’lü numarasına alternatif 0850 840 48 31‘li çağrı merkezini arayarak her türlü bilet işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih değişikliği, açığa alım veya ekstra uçuş öncesi hizmetlerinizi de THY müşteri hizmetleri temsilcimizden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

THY Çağrı Merkezi

Türk Hava Yolları’nın çağrı merkezi olarak yine 444’lü numarasına alternatif 0850 840 48 31 ücretsiz çağrı merkezini arayabilirsiniz. Yurtdışı veya yurtiçinden ekstra bir görüşme ücreti olmamaktadır. Daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih değişikliğinin yanı sıra, biletlerinizde her türlü işlemi kolayca ve pratik olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’na Taksi İle Ulaşım
Atatürk Havalimanı‘nından İstanbul şehir merkezine ulaşım için tercih edeceğiniz pratik, ama maddi anlamda maliyeti yüksek olan ulaşım çeşidi olan taksi ile ulaşımı tercih edebilirsiniz.

Taksi ile İstanbul Türk Hava Yolları iletişim merkezi 0850 840 48 31’e gitmek istediğinizde trafik durumunu internetten veya İBB resmi web sayfasından takip etmeniz, varacağınız yere zamanında varmanız açısından son derece önemlidir.

Özellikle varacağınız yere ulaşmak için zamanınız kısıtlı ise, taksi ile metro veya metrobüs duraklarına kadar giderek seyahatinize metro – metrobüs ile devam etmeyi deneyebilirsiniz. Taksit ulaşımına oranla yaklaşık 30 – 60 dakika kadar büyük bir süreden tasarruf etmeniz mümkün olabilmektedir. İstanbul’da bazı taksilerde kredi kartı veya ATM kartı geçmektedir.

Böyle bir durumda kredi kartınızla kolayca ödeme yapabilirsiniz. Tabii cümlemizin başında da belirttiğimiz gibi, bazı taksilerde geçerli olduğu için yola çıkmadan önce kredi kartının geçip geçmediğini sormanızda fayda var.

İstanbul Atatürk Havalimanı

İstanbul Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı’na Havabüs İle Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan şehrin birçok merkezi bölgesine ulaşabileceğiniz, pratik ve ekonomik bir seçenek olarak Havataş’ları tercih edebilirsiniz. Havabüs seferleri hemen hemen günün her saati, hatta her yarım saatte bir İstanbul Taksim’den kalkış yapmaktadır.

Direkt olarak Atatürk Havalimanı’na ulaşabileceğiniz Havabüs’lerin saatlerini internet sitesinden kontrol ederek, durakta bekleme derdinden de kurtulabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Otobüs Ulaşımı
Atatürk Havalimanı’ndan şehir merkezlerine birçok belediye otobüsleri de bulunmaktadır. Zamanınız taksi ulaşımı veya Havabüs ulaşımına oranla daha esnek ise, ekonomik olarak otobüs ulaşımını tercih edebilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’ndan Taksim’e TH-1, Yenikapı’ya ise YH-1 hatlı belediye otobüsleri ortalama her yarım saatte bir kalkış yaparak havayolu misafirlerinin ulaşımını sağlamaktadır. Yenikapı veya Taksim’e belediye otobüsleri ile ulaşımı sağlayarak, diğer merkezi noktalara otobüs ile aktarma yaparak kolayca ulaşabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na Metro İle Ulaşım
Atatürk Havalimanı’na metro ile ulaşmak, trafik gibi bir dertle uğraşmak istemeyen misafirlerin en sık tercih ettiği ulaşım çeşitleri arasında 1. sırada yer almaktadır. Havalimanı’na ulaşım için kullanabileceğiniz en pratik ve hızlı ulaşım çeşitlerinden bir tanesi olan metro ulaşımı fiyat olarak da son derece ekonomiktir.

Atatürk Havalimanı’ndan hareket eden metro ile Yenikapı, Aksaray, Fatih, Topkapı ve Esenler Otogarı’na direkt olarak ulaşabilirsiniz. Yolculuğunuza, şehrin uzak noktalarına yada başka bir şehire otobüs yolculuğu ile devam etmek isteyen misafirler Esenler Otogarı’na metro ile ulaşarak devam edebilirler.

Sabiha Gökçen Havalimanı

Sabiha Gökçen Havalimanı

[box type=”success” ]Bir diğer makalemizde Türk Hava Yolları’ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini nasıl yapabileceğiniz hakkında detaylı bilgi verdik. Okumanızı tavsiye ederiz. indirimsepeti.gen.tr/2018/04/thy-bilet-erteleme/[/box]

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı

Sabiha Gökçen Havalimanı: Türkiye’nin en büyük havalimanı arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Aynı zamanda uluslararası havalimanı olma özelliği taşıyan Sabiha Gökçen Havalimanı; yurtdışı birçok uçuşa ev sahipliği yapmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarının çok büyük bir kısmını Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı’na İstanbul şehir merkezinden kişisel aracınızla TEM otoyolundan çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

TEM otoyolundan İstanbul şehir merkezine ait bir çıkış tabelası bulunmaktadır. Bunun dışında havalimanına şehir merkezinden her yarım saatte bir belediye otobüsleri kalkmaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı‘na özel aracınızla geldiğinizde çok ekonomik olarak otopark hizmeti alabileceğiniz birçok özel otopark şirketi bulunmaktadır.

Belediye otobüsü veya taksi ile ulaşım yapacak misafirler günün belirli saatlerinde trafik durumunu özellikle göz önünde bulundurarak çok erken yola çıkmaları gerekmektedir.

Aksi taktirde uçuşunuzu kaçırma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İstanbul THY iletişim hattı ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurtiçi ve yurtdışı uçak biletinizi kolayca satın alabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na Taksi İle Ulaşım
İstanbul’un ve diğer şehirlerde bulunan havalimanlarından şehir merkezine tercih edilen en yaygın ulaşım şekli olarak taksi ulaşımı seçilmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İstanbul şehir merkezine ulaşmak için kullanabileceğiniz en hızlı ve pratik ulaşım şekli olarak taksi tercih edilmektedir.

Diğer şehirlerde olduğu gibi İstanbul’da da traik durumu, taksi ve diğer ulaşım çeşitlerini tercih ederken dikkate alınması gereken en önemli hususların başında gelmektedir. Eğer uçuşunuz günün çok erken saatleri veya iş çıkış saatlerine denk geliyorsa Sabiha Gökçen Havalimanı‘na ulaşım olarak metro’yu tercih etmeniz tavisye edilmektedir.

Hergün birçok havayolu misafiri trafik etkenini dikkate almadan yola çıkmalarından dolayı uçuşlarını kaçırmaktadır. Böyle bir durum: hem havayollarını, hem de havayolu misafirlerini madur etmektedir.

İstanbul Sabiha Gökçen’e Havabüs Ulaşımı
Sabiha Gökçen Havalimanı’na günün her saatinde şehir merkezlerinden ve belirli güzergahlardan Havabüs adlı özel servis şirketinin araçlarını bulmak mümkün. İstanbul’un en işlek semtlerinden Kadıköy ve Yenisahra gibi bölgelerinde durakları da bulunmaktadır. Taksi ulaşımına göre süre dışında diğer konularda fiyat ve konfor bakımından en çok tercih edilen ulaşım türüdür.

Sabiha Gökçen’e Marmaray İle Ulaşım
İstanbul’un Avrupa Yakası’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelmek isteyen misafirler en hızlı ulaşım çeşidi olan Marmaray’ı tercih etmektedir. Kadıköy – Kartal metrosu ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan çok kısa sürede Kartal istasyonuna ulaşmak mümkündür.

[box type=”success” ]Makalemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir diğer makalemizde ise, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan Türk Hava Yolları satış ofisi iletişim bilgilerini paylaştığımız konumuzu aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Bu iletişim numaralarını arayarak dileyen misafirler ATM kartı ile, dileyen misafirler ise kredi kartı ile peşin fiyatına 6 taksitle uçak biletlerini kolayca satın alabilirler. indirimsepeti.gen.tr/2013/12/turk-hava-yollari-istanbul-sabiha-gokcen[/box]

Benzer Yazılar

Türk Hava Yolları İletişim Numaraları

Türk Hava Yolları’nın Türkiye’de bulunan satış ofisleri numaralarını aşağıda bulabilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın her şehirde bir temsilciliği bulunmasına rağmen, birçok seyahat acentesi ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıda paylaşmış olduğunuz THY iletişim hatları ile de her türlü bilet işlemlerinizi yapabilirsiniz. Resmi satış ofisi olmamakla birlikte, Türsab’a bağlı resmi seyahat acentesidir. İstanbul THY Telefon : (0850) 302 54 93 Ankara THY Telefon : (0850) 840 48 31 İzmir THY Telefon : (0850) 303 07 87 Adana THY Telefon : (0850) 840 48 05 Adıyaman THY Telefon : (0850) 302 54 93 Afyonkarahisar THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ağrı THY Telefon : (0850) 303 07 87 Aksaray THY Telefon : (0850) 840 48 05 Amasya THY Telefon : (0850) 302 54 93 Antalya THY Telefon : (0850) 840 48 31 Ardahan THY Telefon : (0850) 303 07 87 Artvin THY Telefon : (0850) 840 48 05 Aydın THY […]

Bodrum THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Türk Hava Yolları’nın Bodrum iletişim adresleri ile her türlü uçak biletlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir THY İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

İzmir THY İletişim : (0232) 988 10 17 Türk Hava Yolları İzmir İletişim: (THY) yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet ağlarını her geçen gün arttırmaya ve sınırlarını genişletmeye devam etmektedir. Birçok ilde uçuşlarımız aksamadan devam ederken İzmir THY iletişim (0232) 988 10 17 bilgilerimizden İzmir uçuşlarımızı öğrenebilir ve rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda, bayramlarda, yılbaşı programlarınızda kampanyalı bilet satış promosyonlarımızı takip edebilir ve zaman kaybetmeden avantajlı bilet satışlarımızdan yararlanabilirsiniz.

6 Yorum Yapıldı

  • Sevim Arslan

    Türk Hava Yolları’nın İstanbul şubesi olarak arattığımda internet üzerinden birçok numara görülüyor. Acaba bunların kaç tanesi gerçekten THY’nin resmi numarası ?

    Birçok telefon numarası olmasına rağmen hiçbirisi de internet üzerinden satın aldığım uçak biletinde tarih ve yön değişikliği yapamadı. Türk Hava Yolları’nın biletlerini nereden değiştirebiliriz acaba ?

    Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

  • bilge belkis

    Merhaba

    Bu bir skayettir.

    30/12/2018 tarihinde 1941 sefer sayili ucakla Atatûrk hava alanindan Brûksel e seyahat ettik.
    Atatûrk hava alaninda bûyûk problemle karsilastim tablo getirdigim icin. Bagaja almadilar yanimizda gôtûrmemize engel oldular ve hic yardimci olmadilar. Tablonun cercevesini cikatrmamizi isediler ve cikardik. yine sorun yaptilar ve tabloyu tamamen sôkmemizi istediler ve tabloyu tamamen sôktûm. 1 miljara aldigim tabloyu atmak zorunda kaldim. Türk Hava Yolları‘nın bu yaptigi skandal beni hayal kirikligina ugratti.

Yorum Yaz