Anadolu Jet İletişim

Anadolu Jet Bilet Telefon : (0850) 840 48 31 Uçak Bileti Bilet Telefon : (0216) 456 97 11 SunExpress Bilet Telefon : (0216) 606 43 20 THY Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Atlas Jet Bilet Telefon : (0216) 606 12 35 Anadolu Jet seyahat için kullanabileceğiniz gelmiş geçmiş en iyi hava yolları firmalarından bir tanesi olmaktadır. Anadolu Jet ile hiç korkmadan uçak ile yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Jet ucuz uçak bileti telefon ile alınabildiğinden ille bilgisayara veya seyahat acentesine gitmenize gerek yok. Sadece telefonunuzdan Anadolu Jet müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hangi tarihte nereden nereye gitmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Her şey bu kadar basittir. Daha sonrasında ise müşteri temsilcisi size o tarihte bir yerin olup olmadığı konusunda size bir bilgi veriyor, fakat mutlaka bir yer bulabileceksiniz. Özellikle Anadolu Jet’te yer bulamamak neredeyse imkânsızdır. Yüzler, hatta binlerce kişi Anadolu Jet ile seyahat ediyor, bu sebeple mutlaka yer bulabilirsiniz. Anadolu Jet ile […]

4 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Anadolu Jet Bilet Telefon : (0850) 840 48 31

Uçak Bileti Bilet Telefon : (0216) 456 97 11

SunExpress Bilet Telefon : (0216) 606 43 20

THY Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53

Atlas Jet Bilet Telefon : (0216) 606 12 35

Anadolu Jet İletişim

Anadolu Jet İletişim

Anadolu Jet seyahat için kullanabileceğiniz gelmiş geçmiş en iyi hava yolları firmalarından bir tanesi olmaktadır. Anadolu Jet ile hiç korkmadan uçak ile yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Jet ucuz uçak bileti telefon ile alınabildiğinden ille bilgisayara veya seyahat acentesine gitmenize gerek yok. Sadece telefonunuzdan Anadolu Jet müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hangi tarihte nereden nereye gitmek istediğinizi belirtiyorsunuz.

Her şey bu kadar basittir. Daha sonrasında ise müşteri temsilcisi size o tarihte bir yerin olup olmadığı konusunda size bir bilgi veriyor, fakat mutlaka bir yer bulabileceksiniz. Özellikle Anadolu Jet’te yer bulamamak neredeyse imkânsızdır. Yüzler, hatta binlerce kişi Anadolu Jet ile seyahat ediyor, bu sebeple mutlaka yer bulabilirsiniz.

Anadolu Jet ile hiç seyahat ettiniz mi? Anadolu Jet Türkiye içerisinde çalışan bir hava yolları firması olmaktadır. Adı üstünde anlayacağınız üzere Anadolu Jet, elbette sadece Anadolu bölgesi üzerinde seyahat etmiyor, Türkiye’nin genelinde seferler kaldırıyor. Bu sebeple Türkiye’nin neresine gitmek isterseniz isteyin, Anadolu Jet’i rahatlıkla kullanabilirsiniz. Anadolu Jet’ten bilet almanız için tarihleri ve dönemleri çok iyi takip etmeniz gerekmektedir.

Anadolu Jet Telefon

Anadolu Jet Telefon

Anadolu Jet İletişim

Anadolu Jet Havayolları‘nın iletişim hattına alternatif olarak 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz çağrı merkezini arayabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı tüm operatörlerden Anadolu Jet iletişim merkezimizi aramanızda sabit hat araması olarak ücretlendirme yapılmaktadır.

Anadolu Jet müşteri hizmetleri ile yapabileceğiniz bütün işlemlerinizi, Anadolu Jet çağrı merkezimizden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Jet Havayolları’nın uçak biletlerini satın alabilir, daha önce aldığınız THY ve Anadolu Jet biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kolayca yapabilirsiniz.

Eğer siz takip edemiyorsanız, Anadolu Jet her kampanyanın olduğunda veya her indirimlerin olduğunda size bir elektronik posta göndersin veya telefonunuza mesaj gelsin. Bu şekilde eğer o dönemlerde seyahat etmek isterseniz, Anadolu Jet’i kullanarak seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günümüzde birçok hava yolları firmaları bulunmaktadır, fakat özellikle sadece Türkiye’ye ait bir hava yolları firması olduğu için, ülkemiz için çok özel bir firma olmaktadır. Anadolu Jet bu açıdan bütün müşterilerine oldukça önem ve değer vermektedir ve elbette müşterilerde Anadolu Jet’e firma olarak değer vermektedir. Uçak Bileti ucuz uçak bileti telefon alışverişi yapmak çok basittir.

Sadece Anadolu Jet müşteri temsilcilerini arıyorsunuz ve yardım istiyorsunuz. Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Hangi tarihte uçmak istediğinizi bildiriyorsunuz ve ona göre uçuş seferleriniz araştırılıyor. Türkiye geneline seferler kaldırıldığından, özellikle nereden nereye gideceğiniz ve hangi tarihte yolculuk yapmak istediğiniz çok önemlidir. Tarih diyoruz, çünkü bayramlar ve benzeri tarihlere yakın olduğunda ise bilet fiyatları biraz daha yükselmektedir.

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri

Bu sebeple eğer gerçekten belirlediğiniz tarihlerde yolculuğunuzu gerçekleştireceğinizi biliyorsanız, ona göre aylar veya haftalar öncesinden biletlerinizi alabilirsiniz. Hatta bu şekilde neredeyse yüzde 50 veya yüzde 75 indirimli bir fiyat ile bile alabilirsiniz. Anadolu Jet bu yüzden birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Eskiden insanlar sadece kara yollarını kullanmayı tercih ediyordu, fakat artık hava yolları da var ve hatta hava yollarını kullandığınızda, en fazla 2 saat içerisinde olmak istediğiniz yerde olabiliyorsunuz. Promosyonlu uçak bileti çağrı merkezi.

Kara yollarını kullandığınızda 15 saatte gideceğiniz yere, Anadolu Jet ile sadece en kötü 2 saatte gidebiliyorsunuz. Bu kadar büyük bir avantaj varken, insanlar neden Anadolu Jet’i ve hava yollarını kullanmasınlar ki.

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi İletişim

Çağrı Merkezi : (0850) 302 54 93 Bilet Açığa Alım : (0850) 840 48 05 Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 Uçak Bilet tarihi değiştirme bazı Havva yollarını tercih eden uçak bileti yolcuları için çeşitli sorunların beraberinde geleceği anlamına gelebilir. yolcularına sunulan ayrıcalıkları, uçak bileti tarihinin değişiminde de göstermiş ve uçak yolculuğunuz adına oluşabilecek engellerin en aza indirilmesi hedef alınmıştır. telefon, Dünya gelininde hizmet veren hava yollu şirketleri arasında yolcularının konforunu ve kısa sürede yolculuğunu tamamlaması adına bütün ayrıntıları gözden geçirerek, özel fırsatları karşımıza getirmiştir. Müşteri Hizmetleri İletişim yolculuklarınızda tercih edeceğiniz firmalar, gelişen teknoloji ile artış göstermiş olsa da hizmet olanakları değerlendirildiğinde sadece birkaç hava yollunun müşteri memnuniyetini esas aldığı saptanmıştır.

Ekonomik Uçak Bileti Telefon Numaraları

Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 SunExpress Uçak Bileti Telefon :(0216) 456 97 11 Atlasjet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Bora Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Günümüzde hemen hemen birçok ulaşım ve seyahat sektöründe olduğu gibi havayolu taşımacılığında da gelişmeler baş döndürücü bir hıza ulaşmış durumda. Her geçen gün yeni havayolu firmalarının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte rekabetle birlikte ucuz uçak bileti telefon numaraları fiyatları da düşmektedir. Buna paralel olarak gelen talepler doğrultusunda havalimanı sayısı da her geçen gün artmaktadır. Artık havayolu taşımacılığı ve ucuz uçak bileti fiyatları her geçen gün rekabetin de etkisiyle fiyatları düşürmekte, havayolu taşımacılığını bu nedenle daha cazip bir duruma getirmektedir. Örnek vermek gerekirse otobüs yolculuğu ile seyahat edecek bir yolcu istanbul’dan ankara’ya 50 TL’ye gidebilirken, havayolu firmaları […]

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon Numaraları

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 43 20 SunExpress Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 11 53 THY Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 12 35 Atlasglobal Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 456 97 11 Anadolu Jet Yurtiçi Bilet Telefon : (0216) 456 03 83 Yurtdışı Ucuz Uçak Bileti Telefon Birçok kişinin hayalidir yurtdışına çıkıp farklı ülkeleri görmek veya yurtdışında bir tatil yapmak, öyle değil mi? Avrupa’nın farklı ülkelerine, hatta Rusya, Amerika veya Uzakdoğu kadar uzak ülkelere gidip görmek birçok kişinin hayatında en az bir defa yapmak istediği şeylerden bir tanesidir. Peki, bunu yapmak zor mu, hayır. Tek yapmanız gereken telefonunuzu elinize almak, isterseniz telefonunuzdan internetinize girin ve hava yolları firmalarını araştırın, isterseniz de hemen hava yolları firmalarını arayın ve yurtdışı uçak biletlerinin fiyatlarını sorun. Yurtdışı ucuz uçak bileti telefon aracılığı ile bazen çok daha ucuz bir şekilde alınmaktadır. Ayrıca eğer […]

1 Yorum Yapıldı

  • Ayten Gözcüoğlu

    Kim ne derse desin, türk hava yolları ve anadolu jet havayolları’ndan şaşmayacaksın arkadaş. Diğer havayollarında fiyatlar biraz daha uygun hele isim vermeyeyim de bir havayolu varki bakkal dükkanımı uçak bileti firması mı belli değil.

    Adam türk hava yolları’nın 100 tl’ye verdiği seferi 75 tl’ye veriyor ama oldu ki hastanız oldu, yada uçak bileti tarihini değiştirmek istediniz. İmkanı yok değiştiremezsiniz.

    He değiştirirsiniz de bir bilet parası kadar fiyat farkı ödersiniz. Neden aynı fiyatta olan bir uçak bileti için daha yüksek fiyat farkı ödeyerek biletimi değiştireyim ki ben. Zaten fiyatını ödemişim uçağın.

    Tamam fiyattan hizmet bedelini kes yeni uçuşta tekrardan hizmet bedeli al. 100 tl’lik bilet alıyorum, değiştirmek istediğim uçak biletinin fiyatı da 100 tl olmasına rağmen 60 tl fiyat farkı nedir arkadaş..

    Bir de rötarlar varki hiç sormayın, biz uçağın kalkmasına 5 dakika kala geldiğimizde uçak biletimiz yanıyor, yeni bilet almak zorunda kalıyoruz ama havayolu saatinde kalkması gereken uçağı 1 saat geç kaldırınca ne bir yaptırım var ne de bir tazminat var.

    Avrupa’da işler böyle değil tabiki, o yüzden havayolu seyahati için firmalar çok hassas davranıyorlar. Türkiye’de kim kimi koparırsa..

Yorum Yaz