Atatürk Havalimanı Uçak Bileti Telefon

Atatürk Havalimanı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Sabiha Gökçen Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 İzmir Adnan Menderes Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11 Samsun Çarşamba Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Diyarbakır Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Şanlıurfa GAP Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Dünyanın ve Türkiye’nin en fazla yolcu taşıma oranına sahip şehir dediğimizde hiç şüphe yokki akla gelen ilk şehir olan istanbul‘dur. Gerek coğrafi konumu, gerekse jeopolitik konumu açısından Dünya’nın en fazla öneme sahip şehirleri arasında hiç şüphe yokki İstanbul gelmektedir. Hal böyle olunca en büyük ve en önemli şehirlerden biri olan istanbul‘da ulaşım araçlarının son dönemlerde hızla gelişmesiyle birlikte birçok alternatif ulaşım yöntemi geliştirilmektedir. Bu kelişen yöntemlerden şehiriçinde çözülmeyi bekleyen birçok sorun bulunmasının yanı sıra şehirler arası yolculukta hiç şüphesiz en fazla dikkat çeken havayolu ulaşımıdır. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşların birçoğu aktarmalı […]

4 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Atatürk Havalimanı Uçak Bileti Telefon

Atatürk Havalimanı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31

Sabiha Gökçen Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20

İzmir Adnan Menderes Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11

Samsun Çarşamba Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83

Diyarbakır Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53

Şanlıurfa GAP Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

trabzon ucuz uçak biletiDünyanın ve Türkiye’nin en fazla yolcu taşıma oranına sahip şehir dediğimizde hiç şüphe yokki akla gelen ilk şehir olan istanbul‘dur. Gerek coğrafi konumu, gerekse jeopolitik konumu açısından Dünya’nın en fazla öneme sahip şehirleri arasında hiç şüphe yokki İstanbul gelmektedir. Hal böyle olunca en büyük ve en önemli şehirlerden biri olan istanbul‘da ulaşım araçlarının son dönemlerde hızla gelişmesiyle birlikte birçok alternatif ulaşım yöntemi geliştirilmektedir.

Bu kelişen yöntemlerden şehiriçinde çözülmeyi bekleyen birçok sorun bulunmasının yanı sıra şehirler arası yolculukta hiç şüphesiz en fazla dikkat çeken havayolu ulaşımıdır. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşların birçoğu aktarmalı olsun yada olmasın bu şehirden yapılmaktadır. İstanbul’da iki tane havalimanı bulunmaktadır. Bu havalimanlarının isimleri, Avrupa yakasında bulunan havalimanının ismi Atatürk havalimanı, Anadolu yakasındaki havalimanının ismi ise dönemin en çok dikkat çekilen ismine sahip Sabiha Gökçen havalimanı’dır.

Uçak Bileti havayolları ve Türk Hava Yolları’nın yurtiçi seferlerinde en fazla kullandığı havalimanlarının da bu iki olması normaldir. Yurtiçi aktarmalı uçuşların yüzde doksana yakını bu havalimanlarından yapılmasının sebebi, yolcu kapasitesi açısından diğer havalimanlarının en az 6-7 kat daha fazla olmasından da kaynaklanmaktadır.

Atatürk Havalimanı Uçak Bileti Telefon

Atatürk Havalimanı’na taksi, havalimanı özel servisleri, otobüsler ve son yıllarda hızla gelişen metro sistemleri ile ulaşım son derece kolay sağlanmaktadır. Özellikle Türk Hava Yolları’nın dış hatlarının büyük bir bölümü, hatta hepsi de diyebiliriz bu havalimanımızdan sağlanmaktadır.

Sabiha Gökçen Havalimanı Uçak Bileti Telefon

Sabiha Gökçen havalimanı’na ulaşım da en az atatürk havalimanına olduğu kadar kolay sağlanmaktadır. İster Havaş servisleri, ister İETT ring sistemli otobüs seferleri ile kolayca ulaşım sağlanabilmektedir. Yalova ve bursa şehirlerimizden de kolayca ulaşım sağlanabilmesi açısından Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından bir tanesi olma özelliğini de taşımaktadır bu havalimanımız.

Sabiha Gökçen havalimanı’na TEM otobanından çok kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir. Günün herhangi bir saatinde gidildiğinde çoğu zamna herhangi bir trafik olmaması da ulaşımı uzak noktalardan sağlayacak yolcularımız için son derece kolaylaştırmaktadır.

Trafik sorununu garantiye almak isteyen yolcularımız, yeni yapılacak olan metro sistemleri ile hiçbir trafik vs. gibi ulaşım sorunu olmadan son derece kolay bir şekilde havalimanına ulaşımı sağlayabilmektedirler.

Bu her iki havalimanımızda da çok ekonomik fiyatlarla araba kiralama hizmetleri de sağlanabilmektedir.

Bir diğer artıları ise, Türkiye ve Dünya’da birçok havalimanı diğer havalimanlarından seferleri olmamasına rağmen bu iki havalimanından seferlerini sorunsuz bir şekilde düzenlemektedir.

Bu havalimanlarını kullanarak sefer düzenleyen yurtiçi firmalarımızdan bazıları aşağıdaki gibidir ;

  1. Uçak Bileti Havayolları 
  2. Atlas Global Havayolları 
  3. SunExpress Havayolları 
  4. Anadolu Jet Havayolları 
  5. Türk Hava Yolları 
  6. Onur Air Havayolları 
  7. Bora Jet Havayolları

Bir diğer konumuz olan Antalya Türk Hava Yolları Bilet Hattı başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz. Bir diğer makalemizde görüşmek üzere hoşçakalın.

Benzer Yazılar

İstanbul Pegasus İletişim

İstanbul Pegasus İletişim : (0850) 840 48 05 Pegasus İstanbul iletişim, müşteri hizmetleri olarak 1990 yılında kurulmuş Türkiye’nin en büyük low-cost havayolu şirketidir. Türkiye ve Dünya’da birçok noktaya direkt uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndan gerçekleştirmektedir. Buna ekstra olarak İzmir Adnan Menderes havalimanı veya Antalya Havalimanı’ndan da birçok noktaya uçuşlarını gerçekleştirmektedir. Pegasus İstanbul iletişim hattı, 1990 yılında ilk kuruluşunu tamamlamış olsa da 2005 yılında Sabancı ailesi tarafından satın alınmıştır. CEO’luğunu Ali Sabancı’nın yaptığı İstanbul Pegasus telefon, özellikle ucuz uçak bileti satışı ile bilinmektedir. Yıl boyunca birçok yurtiçi ve yurtdışı bilet kampanyaları ile de misafirlerine ucuza uçma fırsatı sunmaktadır. Pegasus İstanbul şubesi 75’ten fazla uçak filosu bulunmaktadır. Bu rakam, birçok özel havayolu firmasına göre oldukça yüksek bir rakamdır.

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Çağrı Merkezi

Bilet İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Telefon : (0850) 840 48 31 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 MÜŞTERİ HİZMETLERİ Firmamız yolcularına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle hizmet politikasını arttırmaya önem vermektedir. Yolcularımız için ücretsiz üye olabilecekleri ve kartsız kullanabilecekleri bir program olan Plus’ı daha önce duymuş muydunuz ?  Plus, havayoluyla seyahat eden misafirlerimizin satın aldıkları uçuş biletlerinden, yemek ve ek bagaj hakkı gibi ekstra satın aldıkları hizmetlerden; program ortaklığı yapmış oluğumuz iş yerlerinde yaptıkları bütün harcamalardan uçuş puan kazanmaları ve bu kazandıkları uçuş puanları yine havayolumuzda kullanmak üzere uçuş ve ek hizmet alımları gibi ihtiyaçları için misafirlerimize kullanım kolaylığı sağlayan bir programdır. Bu hizmetimiz ile ilgili tüm merak ettikleriniz için  (0850) 302 54 93 numaralı hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize danışabilirsiniz. Çağımızın gereklerine göre yolcularımız için her geçen gün geliştirdiğimiz hizmet sunumlarımızdan sadece bir tanesi olan Plus uygulaması kartsız kullanılan bir programdır.

2 Yorum Yapıldı

  • Elif Mengü

    Atatürk havayolları’ndan yurtiçine her yöne seferleri sadece Türk Hava Yolları bulabiliyoruz. Rekabet olmadığından dolayı da fiyatlar sabiha gökçen havalimanına oranla daha yüksek oluyor malesef.

    Yetkililerden bir yolcu olarak isteğim şudur; lütfen atatürk havalimanı çıkışlı uçuşlarınızı arttırın. Malum bir uçağa sabiha gökçen havalimanı’ndan Uçak Bileti havayolları ile gitmeye kalksam vereceğim para 60-70 tl olacakken, sırf atatürk havalimanında rekabet yok diye, 250 tl ödemek zorunda kalıyorum her seferinde.

    Sabiha gökçen havalimanı’na gidip oradan bineyim desem, taksiyle gitmek zorunda kalacağım malum oturduğum bölgeden sabiha gökçene toplu taşıma araçları çok aktif değil ve süpriz bir şekilde trafik gibi bir sorunla da karşılaşırsak o bilet komple yanıyor.

    Durum böyle olduğunda da bir deyim var “midyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmak” diye, aynen öyle oluyor.

Yorum Yaz