SunExpress Uçak Bileti Değiştirme Telefon

SunExpress Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 Uçak Bileti Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 43 20 Thy Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Atlas Global Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 AnadoluJet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 39 23 Yurtiçi ucuz uçak bileti satın almak isteyen yolcular ortalama 300 ayrı nokta içerisinden birini seçmek durumundalar. Durum böyle olunca da günlük ortalama 15 milyon yeni uçak bileti sorgulaması yapılıyor. Bu sorgulamaların oranı da şu şekilde; Havayolu firmalarının kendi sitelerinden satılan bilet sayısı ortalama 7,5 milyon civarında olurken hemen hemen yarısından fazlası da uçak bileti karşılaştırma siteleri tarafından yapılmaktadır. www.thybayii.com ucuz uçak bileti site tarafından rahatça ulaşılabilen bu sistem sayesinde tüm dünya havayollarının uçuşlarını anlık olarak sorgulayabilir, isterseniz kredi kartına taksitle uçak biletinizi kolayca alabilirsiniz. En ucuz uçak bileti şubatta Alınan istatistiklere bakılırsa her senenin en uygun uçak bileti fiyatları genelde şubat ayına denk […]

4 Dk Okuma Süresi 1 Kez Okundu
SunExpress Uçak Bileti Değiştirme Telefon

SunExpress Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31

Uçak Bileti Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 43 20

Thy Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53

Atlas Global Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

AnadoluJet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 39 23

sunexpress bilet değişikliği telefon

sunexpress bilet değişikliği telefon

Yurtiçi ucuz uçak bileti satın almak isteyen yolcular ortalama 300 ayrı nokta içerisinden birini seçmek durumundalar. Durum böyle olunca da günlük ortalama 15 milyon yeni uçak bileti sorgulaması yapılıyor.
Bu sorgulamaların oranı da şu şekilde;

Havayolu firmalarının kendi sitelerinden satılan bilet sayısı ortalama 7,5 milyon civarında olurken hemen hemen yarısından fazlası da uçak bileti karşılaştırma siteleri tarafından yapılmaktadır.

www.thybayii.com ucuz uçak bileti site tarafından rahatça ulaşılabilen bu sistem sayesinde tüm dünya havayollarının uçuşlarını anlık olarak sorgulayabilir, isterseniz kredi kartına taksitle uçak biletinizi kolayca alabilirsiniz.

En ucuz uçak bileti şubatta

Alınan istatistiklere bakılırsa her senenin en uygun uçak bileti fiyatları genelde şubat ayına denk gelmektedir. Fiyatların şubat ayında düşük olmasının sebeplerinden biri de kış ayının en belirgin zamanına denk gelmesinden kaynaklanmaktadır.

Örnek vermek gerekirse İstanbul’dan İzmir’e ekonomik uçak bileti satın almak isteyen bir yolcu iseniz, şubat ayında aldığınız uçak bileti fiyatı ile ağustos ayında aldığınız uçak bileti fiyatı arasında hemen hemen iki veya üç kat fark oluşacaktır.

Uçak biletlerinde fiyat sistemi, borsa sistemine benzediğinden dolayı uçuş saatine ne kadar yaklaşırsanız fiyat olarakta bilet fiyatları o oranda artmaktadır.

2015 yılı verilerine göre gidiş dönüş ucuz uçak bileti tarihlere ve zaman aralığına göre 4 kata kadar fiyat farkı gözlendi. Geçtiğimiz sene yurtiçi uçak bileti fiyatlarında istanbul uçak bileti fiyatları; ağustos ayı ile şubat ayı arasında 4 kat fiyat farkı meydana geldi.

Uçak Bileti Uçak Bileti Değiştirme

Havayollarında en büyük gelir kaynaklarından biri de uçak bileti tarihi değiştirmeden kaynaklanmaktadır.
Uçak Bileti havayolları bilindiği gibi Türkiye’de uçuş dışında hemen hemen bütün ek hizmetlere, aynı şekilde ek ücret alan bir firma olarak yolcuların zihninde yer etmiş durumda.

Kendine göre bir gelir kaynağı edinen firma, bu konuda oldukça başarılı.

Fakat bazen yolcular madur olabiliyor, örneğin 80 tl’ye alınan bir bilete 150 tl ödeyerek değişim işlemi yapılabiliyor.

Durum böyle olunca madur olduğunu düşünen yolcular, diğer havayollarındaki promosyonlu biletlerde hiçbir değişim ve iade yapılmadığını öğrendiklerinde havayolunun bu ücret farkını istemesini haklı karşılayabiliyorlar.

Genel olarak Uçak Bileti havayolları uçak bileti tarihi değiştirme‘de satın almış olduğunuz uçuştaki hizmet bedeli düşerek, uçuşa 24 saatten az bir süre var ise 30 tl’lik fiyat kesintisi yaparak, yeni istediğiniz uçak biletinin ücretini sizden tahsis etmek şartı ile uçak biletinizi kolayca değiştirmenize imkan vermektedir.

sunexpress havayolları

sunexpress havayolları

SunExpress Uçak Bileti Tarihi Değiştirme

SunExress havayolları; bilindiği gibi Türk Hava Yolları ve Lufthansa havayolları’nın ortaklaşa kurduğu, düşük bütçeli havayolu sınıfına giren ve kendi alanında da oldukça başarılı bir havayolu şirketidir.

Yurtiçi uçak bileti satışı konusunda SunExpress havayolları ve anadolu jet havayolları‘ile yurtiçindeki rekabetini ve gücünü sağlama alan Türk Hava Yolları aynı başarıyı tek başına Dünya’da yurtdışı uçuşlarda da sağlamaktadır.

SunExpress havayollarında uçak bileti değiştirmek Uçak Bileti havayolları ve diğer havayollarında olduğu gibi çok fazla bir fiyat farkı çıkmamaktadır.

Örnek vermek gerekirse Uçak Bileti uçak bileti telefonla değişiminde 100 tl çıkan fiyat farkı aynı şartlarda sunexpress uçak bileti değişiminde 30-50 tl arasında bir fiyat çıkmaktadır.

Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyen yolcularımız 0850 840 48 31 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ücretsiz bilgi edinebilirler..

Telefonla bilgi almak istemeyen yolcularımız da, http://www.thybayii.com adresinden internet sitemiz aracılığı ile kolayca uçak biletlerini satın alabilirler.

Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

1 Yorum Yapıldı

  • Geçen gün sunexpress’ten uçak bileti satın almıştım, fiyat farkı diğer havayollarında olduğu gibi yüksek çıkacak sanmıştım ama 10 tl fiyat farkı ile tarihini kolayca değiştirdim.
    Bu konuda diğer havayolları’nın da sunexpress havayollarının uçak bileti değiştirme standartlarını uygulamasını talep ediyorum.
    Sonuçta para kolay kazanılmıyor, aylık 1300 tl asgari ücretle geçinen bir insan, 2 kişi biryere seyahat etmek istese zaten kafadan 300 tl’si oraya gidiyor. Birde Uçak Bileti uçak bileti tarihi değiştirme ve sunexpress uçak bileti değiştirme yaptığında fiyat farkını 100 bilemedin 150 tl ödememesi gerektiğini düşünüyorum şahsen.

    İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Yorum Yaz