Uçak Bileti Havayolları Bilet Değiştirme Telefon

Uçak Bileti Havayolları Bilet Değiştirme Telefon : (0216) 456 97 11 Uçak Bileti Havayolları İstanbul Bilet Hattı : (0216) 606 43 20 Uçak Bileti Havayolları Ucuz Bilet Hattı : (0216) 606 43 20  Uçak Bileti Havayolları İzmir Bilet Hattı : (0232) 988 12 98 Uçak Bileti Havayolları Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66 THY Dalaman Bilet Hattı : (0252) 988 01 66 Uçak Bileti havayolları merkezi İstanbul’da olan düşük bütçeli(low-cost) havayolu şirketlerinden bir tanesidir. Havayolu yolculuğunun herkesin hakkı olduğu misyonu ile kurulmuş olan Uçak Bileti havayolları, uyguladığı düşük maliyetli satış modeli ile yolcularına en uygun uçak bileti satışını misyon haline getirmiştir. Bu düşük maliyetli uçak biletlerinin avantajları; satış fiyatının düşük olmasına rağmen, uçak bileti değişimi, bilet iptali, koltuk seçimi ve yemek seçimi gibi ekstra hizmetlerden de ekstra ücret temin etmesinden dolayıdır. Dünya’da uygulanan low-cost uçuş sistemini Türkiye’de uygulayan ilk firmalardan bir tanesidir Uçak Bileti Havayolları. Uçak Bileti havayolları yurtiçi […]

4 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Uçak Bileti Havayolları Bilet Değiştirme Telefon : (0216) 456 97 11

Uçak Bileti Havayolları İstanbul Bilet Hattı : (0216) 606 43 20

Uçak Bileti Havayolları Ucuz Bilet Hattı : (0216) 606 43 20 

Uçak Bileti Havayolları İzmir Bilet Hattı : (0232) 988 12 98

Uçak Bileti Havayolları Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66

THY Dalaman Bilet Hattı : (0252) 988 01 66

Uçak Bileti  Havayolları Bilet Değişim Telefon Numarası

Uçak Bileti Havayolları Bilet Değişim Telefon Numarası

Uçak Bileti havayolları merkezi İstanbul’da olan düşük bütçeli(low-cost) havayolu şirketlerinden bir tanesidir. Havayolu yolculuğunun herkesin hakkı olduğu misyonu ile kurulmuş olan Uçak Bileti havayolları, uyguladığı düşük maliyetli satış modeli ile yolcularına en uygun uçak bileti satışını misyon haline getirmiştir.

Bu düşük maliyetli uçak biletlerinin avantajları; satış fiyatının düşük olmasına rağmen, uçak bileti değişimi, bilet iptali, koltuk seçimi ve yemek seçimi gibi ekstra hizmetlerden de ekstra ücret temin etmesinden dolayıdır. Dünya’da uygulanan low-cost uçuş sistemini Türkiye’de uygulayan ilk firmalardan bir tanesidir Uçak Bileti Havayolları.

Uçak Bileti havayolları yurtiçi uçuşlarının yüzde doksan oranındaki kalkışlarında istanbul sabiha gökçen havalimanını kullanmaktadır. Her geçen gün yurtiçi sefer noktalarını arttırmanın yanı sıra yurtdışında da uçuş noktalarını her geçen gün arttırarak başarılı bir şekilde büyümesini sürdürmüştür.

Uçak Bileti havayolları’nın tarihi, kurulmasından çok fazla bir zaman geçmemesine rağmen birçok köklü havayolu şirketi ile büyüklük bakımından hemen hemen aynıdır. Bu yükselişin başlıca sebeplerinden birisi Türkiye’de ucuz uçak bileti uygulamasını hayata geçiren ilk havayolu şirketlerinden bir tanesi olmasından kaynaklanmaktadır. Kuruluş yılı 1990 yılında olan Uçak Bileti havayolları, hizmet hayatına charter(özel uçak kiralama) hizmeti ile giriş yaptı.

Yaklaşık 15 sene charter uçuş hizmeti verdikten sonra 2005 yılında Şevket Sabancı ve ailesinin kurmuş olduğu Esas Holding A.Ş tarafından satın alındı. Bu satın alımın ardındından aylındığı senenin kasım ayında tarifeli iç hat seferlerine hızlı bir giriş yaptı. Bu tarifeli uçuş girişimi ile Türkiye’de tarifeli uçuş yapan 4. havayolu şirketi olarak kayıtlara geçti.

Günümüzde Ali Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Uçak Bileti Havayolları’nda, genel müdürlük görevini ise Sertaç Haybat sürdürmektedir.

Uçak Bileti havayolları Türkiye’de zamanında kalkış-varış oranının en yüksek olduğu havayolu şirketlerinden bir tanesidir. İzlemiş olduğu politika nedeniyle internet sitesinde kalkış-varış oranlarını anlık olarak paylaşan tek havayolu şirketidir. Yolcularını 2012 yılında %92’lik bir ortalama zamanında kalkış-varış oranı ile yolculuklarını zamanında gerçekleştirmesini sağlayarak kırılması zor bir rekora imza atmıştır.

Türkiye’de ve Dünya’da en genç havayolu şirketleri içerisinde yer alan Uçak Bileti Havayolları, aynı zamanda Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük havayolu şirketleri arasında yer almayı kısa süre içerisinde başarmış ender havayolu şirketlerinden bir tanesidir.

Yazımızın başında da dediğimiz gibi yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini diğer havayollarının satış fiyatlarından ortalama %30 civarında daha düşük fiyata satan Uçak Bileti havayolları, yan geliri olarakta gelirlerinin ortalama %40’a yakın bir kısmını da bilet değişiminden kazanmaktadır.

Bu Uçak Bileti uçak bileti değiştirme hattı aracılığı ile kolayca yapılabilen bilet değişiminde çıkan fiyat farkı uçuşa kalan süre, uçak biletinin satın alındığı bilet sınıfı ve yeni istenilen biletin fiyatına ve sınıfına göre farklılıklar göstermektedir.

Bu fiyat farkını ister kredi kartına peşin fiyatına 4 taksit imkanı ile, isterseniz de banka havalesi-eft ile kolayca yapabilirsiniz.

Uçak Bileti bilet değişimi yapıldığı taktirde, bilet deteyları uçak biletini satın alırken verilen cep telefonu numarasına ve mail adresine ücretsiz olarak sistem tarafından gönderilmektedir.

Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz