Türk Hava Yolları Bilet Hattı

Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Atlasjet Bilet Hattı : (0216) 606 43 20 Uçak Bileti Ucuz Bilet Hattı : (0216) 606 11 53 Anadolujet Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 606 12 35 Son yıllarda küresel havacılık sektöründe oldukça önem kazanan yan gelir oluşturma kavramına farklı bir boyut getiren Türk Hava Yolları,yeni misyon markası ‘We’re From Turkey’ ile aynı zamanda sosyal sorumluluk alanındaki öncü misyonuyla Türkiye’ye özel ürünleri dünyaya tanıtmayı ve pazarlamayı hedefliyor.  Atlasjet sabiha gökçen ucuz bilet telefon. Binlerce yıllık zengin Türk kültürünü sabundan havluya, çini tabaklardan nazar boncuğuna, eşarptan şala, fincandan bardağa kadar özenle üretilmiş onlarca ürününü tüm dünyada daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, ‘WE’R from Turkey'(WE’R) markası ile birlikte farklı bir prestij projesini hayata geçiriyor. Türkiye tanıtımına alışılagelmişin dışında bir perspektiften destek verecek WE’R, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur, İstanbul […]

5 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Türk Hava Yolları Bilet Hattı

Türk Hava Yolları Bilet Hattı : (0216) 456 97 11

Atlasjet Bilet Hattı : (0216) 606 43 20

Uçak Bileti Ucuz Bilet Hattı : (0216) 606 11 53

Anadolujet Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 606 12 35

türk hava yolları telefon numarasıSon yıllarda küresel havacılık sektöründe oldukça önem kazanan yan gelir oluşturma kavramına farklı bir boyut getiren Türk Hava Yolları,yeni misyon markası ‘We’re From Turkey’ ile aynı zamanda sosyal sorumluluk alanındaki öncü misyonuyla Türkiye’ye özel ürünleri dünyaya tanıtmayı ve pazarlamayı hedefliyor.  Atlasjet sabiha gökçen ucuz bilet telefon.

Binlerce yıllık zengin Türk kültürünü sabundan havluya, çini tabaklardan nazar boncuğuna, eşarptan şala, fincandan bardağa kadar özenle üretilmiş onlarca ürününü tüm dünyada daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, ‘WE’R from Turkey'(WE’R) markası ile birlikte farklı bir prestij projesini hayata geçiriyor. Türkiye tanıtımına alışılagelmişin dışında bir perspektiften destek verecek WE’R, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve projenin ürün ve konsept partneri Nar Gourmet Genel Müdürü Samir Bayraktar’ın katıldığı basın toplantısında tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, THY’nin bu yıl 56 milyondan fazla yolcu taşıdığını büyümesinin yüzde 17 olduğunu belirterek “Artık dünyanın noktasına uçuş gerçekleştiren havayolu olduğumuzu söylemiyoruz bile. Çok kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse şunları söyleyebilirim; 2015 bütçemiz bitti, 35’ten fazla yeni uçak önümüzdeki yıl filomuza katılacak. 2017’di yeni havalimanında 300 uçakla olacağız. 2023 hedeflerimizde ise yılda 120 milyon yolcu taşımak ve 24 milyon euro ciro var” dedi. Uçak Bileti airlines barselona ucuz uçak bileti telefon.

türk hava yolları antalya şubesiTürkiye’nin nüfusunun dünya nüfusunu yüzde 1’i olduğunu fakat Türkiye ekonomisinin dünya ekonomisinin yüzde 2’si olduğunu belirten Kotil, “Hep üretiyoruz ama ürettiklerimizi daha çok kendi içimizde tüketiyoruz 2015 yılı neyimiz varsa ihraç etme yılımız olsun. Satacağımız çok şey var bu proje ile ürünlerimiz daha ulaşılır olacak” ifadelerini kullanarak “Dört mevsimin bir arada yaşanabildiği, dünyanın en verimli topraklarına sahip ülkemizin, zeytinyağından baharata, Türk lokumundan reçele, çeşitli soslardan şekerlemeye, kuru yemişten kuru meyveye kadar onlarca nefis gıda ürününü WE’R markası altında bir araya getirdik. Türk Hava Yolları markası ile özdeşleşen farklılık olgusuna hiç şüphesiz yeni bir katma değer sağlayacak WE’R ile ilgili bir sonraki hedefimiz ise, gıda dışı kültürel  Atlasjet promosyonlu bilet hattı telefon. ürünlerimizi de aynı konsept altında derleyerek markamızı zenginleştirmek” dedi.

Toplantıda konuşan THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur da “Proje ile THY’nin ‘kas gücü’ dışında sanat gücümüzü de kullanacağız. Dünyada en çok tanına Türk markası THY kendi markasına Türkiye’ye özel ürünleri de ekliyor. Bu Türkiye’nin tanıtımına farklı bir perspektiften bakan bir tanıtım çalışması. WE’R bir misyon markası olarak belirlendi ve ürünler seçilirken Anadolu geleneğinden yola çıkıldı. Yerel kültür ve geleneği sembolize edecek ve şimdilik 13 kategoriden oluşan WE’R; zeytinyağı, reçel, marmelat, çay, kahve, tahin-pekmez, nar ekşisi, akide şekeri, lokum, bal, sabun, kuruyemiş ve kuru meyve olmak üzere toplamda 24 ürün ihtiva ediyor. Öncelikli hedef kitlemiz yabancı yolcular, projenin bir sonraki hedef kitlesi ise Türk yolcuları ve Türk kamuoyu. Uçak Bileti çağrı merkezi uçak bileti satın al. Türkiye’den yolu geçen yabancı yolcuların kolayca ulaşabileceği vergiden muaf mağazalar -duty free shops- ve üst segment turistik lokasyonlarda satışı sağlanmaya başlayacak ürünlerin bir sonraki süreçte, yurt dışında da satışa sunulması hedefleniyor. Ürünler ayrıca THY’nin kendi online alışveriş sitesinde de satılacak” dedi. Türk hava yolları kadıköy uçak bileti satın alınabilecek yerler.

Gıda ve gıda dışı kategorileri içerecek, Türkiye’nin özgün, nitelikli ve temsil yeteneği olan ürünlerini bir araya getiren bir Türk Hava Yolları markası; WE’R’ın proje partneri Nar Gourmet Genel Müdürü Samir Bayraktar ise, “Anadolu’nun bolluğunu, bereketini ve çeşitliliğini dünyaya tanıtabilmek gayesi ile oluşturduğumuz markamız Nar Gourmet olarak, halihazırda bir dünya markası olan Türk Hava Yolları’nın, ülkemizin güzide ürünlerini tanıtmak için yarattığı “WE’R From Turkey” misyon markasının ürün ve konsept partneri olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Yurtiçi uçak bileti alo bilet hattı atlas jet havayolları.

Benzer Yazılar

Onur Air Ucuz Uçak Bileti Telefon

Onur Air Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Ucuz Uçak Bieti İletişim : (0216) 606 43 20 THY Ucuz Uçak Bileti İletişim : (0216) 606 11 53 Anadolu Jet Ucuz Uçak Bileti İletişim : (0216) 606 12 35 SunExpress Ucuz Uçak Bileti İletişim : (0216) 456 97 11 Onur Air Ucuz Bilet Hattı Onur Air Hava Yolları şirketi 1992 senesinde İstanbul merkezli olarak kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. 2003 yılında ise ucuz uçuşlar (low coast), kampanyalar düzenlemeye başlayarak kalitesini daha gözler önüne sermiştir. İstanbul Atatürk Havaalanı merkezli olarak kurulan Onur Air, yurt içinde iç hatlarda İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 12 bölgeye karşılıklı seferler düzenlemektedir. Bu bölgeler Antalya, Adana, Bodrum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon’dur. Dış hatlarda da Amsterdam, Berlin, Düsseldorf, Erbil, Frankfurt, Lefkoşa, Münih, Nalçik, Odessa, Paris, Stutgart, Viyana yani 12 ülkeye uçuk seferleri düzenler. Bunların yanında Antalya Havalimanı’ndan Kazan ile Moskova Havalimanı’na karşılıklı […]

Atlas Global İletişim – Atlas Jet

Atlas Global Uçak Bileti Telefon : (0850) 222 00 00 Seyahat edeceksiniz, gideceğiniz yer ve saat belli ve konforlu bir şekilde kısa sürede gideceğiniz yere ulaşmak mı istiyorsunuz? Hayır bahsettiğimiz hızlı tren değil. Türkiye’nin daha fazla iline seferleri olan ucuz uçak bileti telefon. Daha az yorucu seyahat olan uçakla ulaşım yurtiçi yurtdışı nereye gitmek isterseniz hizmet vermektedir. Maddi olarak da artık avantajlı hale gelmeye başlayan uçak biletlerinin indirimli zamanını yakaladığınızda seyahatiniz konforlu olduğu kadar keyifli de geçecektir. Uçakla seyahat sırasında zamandan da kazanır, günün geri kalan kısmını dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Otobüs ya da diğer ulaşım araçlarına göre yolculuk ettiğiniz gün ölmez. Diğer seyahat tercihlerine göre bir diğer güzel yanı da verilen ikramların daha kaliteli olmasıdır. Sizin rahatınıza göre tasarlanmış koltuklar sayesinde yolculuğun nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız. Son yıllarda firmalara gelen yoğun talep üzerine uçak biletlerinde de önemli bir düşüş yaşandı. Tüm uçak firmaları telefon numaraları artık müşterilerinin rahatı için önemli […]

Onur Air Ucuz Uçak Bileti Telefon

Onur Air İletişim Bilgileri Onur Air Telefon : (0850) 302 54 93 Onur Air İletişim :  (0850) 840 48 05 Onur Air  Uçak Bileti Müşteri Hizmetleri :  (0850) 840 48 31 Onur Air Bilet Mail Adresi :  admin@biletreyon.com SunExpress Adres :  Yenigöl Mahallesi, Nergiz Sokak No. 84 Muratpaşa / Antalya TR 07230 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Onur Air İstanbul Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Onur Air Antalya Telefon : (242) 988 01 66 Onur Air Ankara Telefon : (0312) 988 14 52 Onur Air İzmir Telefon : (0232) 988 12 98 Onur Air Gaziantep Telefon : (0342) 988 01 61 Onur Air Ucuz Uçak Bileti Telefon Düşük bir maliyetle uçak yoluyla yolculuğunuzu yapmak isterseniz, mutlaka Onur Air’i tercih etmeniz gerekir. Onur Air, hem ucuz uçak biletleri, hem de kaliteli hizmetleriyle yıllardır binlerce yolcusuna hizmet vermiştir. Onur Air Türkiye telefon numarası’nin en güvenilir […]

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz