Mika Tur İstanbul Anadolu Yakası

1997 yılından itibaren Türk turizminde birçok ilke imza atan MİKA TUR; 3073 TÜRSAB belge numarası ile MİKA TUR SEYAHAT ACENTELİĞİ VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ bünyesinde yer almaktadır. Acentemizin en büyük markası olan TatilBudur.com üzerinden: bireysel hizmetlerden kitle turizmine kadar turizmde tüm ürün çeşitleriyle hizmet vermektedir. Gücümüze Güç Kattık 2010 yılı sonunda, Mika Tur ve Hedef Grup ortaklık anlaşması sağlayarak güçlerine güç katmışlardır. Bu güç, Mika Tur’un daha da rekabetçi ve uygun fiyatlı ürünler sunmasına olanak sağlarken, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti felsefesini daha da güçlendirmiştir. Ayrıca, kurulan ortaklık büyüme hedefini daha da yukarılara taşıyacaktır Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ. Teknolojik altyapısına kendi geliştirdiği “pro.gez” yazılım sistemini entegre ederek, güçlü satış ağına kurumsal pazarlama planlarını da ekleyen MİKATUR, turizm endüstrisine yepyeni ürünler sunmayı hedeflemektedir. HİZMET KALİTEMİZ ISO – 9001 GÜVENCESİNDE Misafirlerine sağladığı hizmetlerin sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Mika Tur, tüketici haklarına […]

3 Dk Okuma Süresi 2 Kez Okundu
Mika Tur İstanbul Anadolu Yakası
  • tatilbudur1997 yılından itibaren Türk turizminde birçok ilke imza atan MİKA TUR; 3073 TÜRSAB belge numarası ile MİKA TUR SEYAHAT ACENTELİĞİ VE TURİZM ANONİM ŞİRKETİ bünyesinde yer almaktadır. Acentemizin en büyük markası olan TatilBudur.com üzerinden: bireysel hizmetlerden kitle turizmine kadar turizmde tüm ürün çeşitleriyle hizmet vermektedir.

Gücümüze Güç Kattık
2010 yılı sonunda, Mika Tur ve Hedef Grup ortaklık anlaşması sağlayarak güçlerine güç katmışlardır. Bu güç, Mika Tur’un daha da rekabetçi ve uygun fiyatlı ürünler sunmasına olanak sağlarken, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti felsefesini daha da güçlendirmiştir. Ayrıca, kurulan ortaklık büyüme hedefini daha da yukarılara taşıyacaktır Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.

Teknolojik altyapısına kendi geliştirdiği “pro.gez” yazılım sistemini entegre ederek, güçlü satış ağına kurumsal pazarlama planlarını da ekleyen MİKATUR, turizm endüstrisine yepyeni ürünler sunmayı hedeflemektedir.

HİZMET KALİTEMİZ ISO – 9001 GÜVENCESİNDE
Misafirlerine sağladığı hizmetlerin sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Mika Tur, tüketici haklarına saygılı, memnuniyet odaklı hizmet kalitesini sürekli geliştirerek ve ISO 9001:2000 Kalite Belgesini de alarak güveninize layık olmaya ve huzur dolu güvenli tatiller sunmaya devam edecektir mika tur ataşehir acentesi.
Misyonumuz…
MİKATUR, “Organizasyonel Rekabet” yaşadığımız bu dönemde değerli müşterilerine, “Konuk Memnuniyeti” taleplerini üst düzeye çıkaracak hizmet çözümleri sunmak ve çalışan kadrosuna “Konuk Memnuniyeti” sağlama tekniklerini daha iyi kavramaları için gerekli çabayı göstererek, mesleklerini sevdirmeyi misyon edinmiştir mika tur istanbul anadolu yakası şubesi telefon numarası.

Farkımız…
Sadece turizm ve hizmet sektörüne hizmet vermekteyiz. Turizm realitelerine uygun ve fayda yaratan hizmetler planlarız. Özel tercihlere çabuk cevap veririz. Fiyat çeşitliliğini yeni projelerle sunarız. 365 gün ücretsiz tatil danışmanlığı yaparız.

Avantajlarımız…
Seyahat ortaklığı Ürün çeşitliliği Giderlerde tasarruf Zaman yönetimi Son dakika fırsatları En uygun ödeme seçenekleri ile rezervasyon olanağı Kalite güvencesi Seçim esnekliği Bilgi güvenliği Görsel zenginlik 7/24 online rezervasyon mika tur istanbul telefon numarası.

Online Rezervasyon…
Tatilini kendi organize etmek isteyenler için zaman, mekan, en uygun fiyat arayışı, en çok seçenek, hız, güvenlik, rezervasyon garantisi, sürpriz indirim ve promosyonlar tüm teknolojik altyapı desteğiyle bizim için bir standart. Standartları aşan www.tatilbudur.com sizlere “işte aradığım budur” diyebilmeniz için gece gündüz çalışıyor ataşehir uçak bileti satış ofisi.

Hizmet Kalitemiz…
Mikatur, hizmetlerinin sürekli iyileştirilmesi ve müşteri memnuniyetini turizm standartlarının üzerine çıkarmak amacıyla ISO 9001:2000 Kalite Belgesini de alarak sizlerin güvenine layık olmaya çalışıyor.

Bireysel Hizmetler…
Türk turizm sektöründe mevcut en geniş ürün ve hizmet yelpazesine sahip olan MİKATUR, her gün bünyesine yeni ürün ve hizmetler katmaya devam etmektedir erken rezervasyon tatil otel fırsatları.

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi İletişim

Çağrı Merkezi : (0850) 302 54 93 Bilet Açığa Alım : (0850) 840 48 05 Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 Uçak Bilet tarihi değiştirme bazı Havva yollarını tercih eden uçak bileti yolcuları için çeşitli sorunların beraberinde geleceği anlamına gelebilir. yolcularına sunulan ayrıcalıkları, uçak bileti tarihinin değişiminde de göstermiş ve uçak yolculuğunuz adına oluşabilecek engellerin en aza indirilmesi hedef alınmıştır. telefon, Dünya gelininde hizmet veren hava yollu şirketleri arasında yolcularının konforunu ve kısa sürede yolculuğunu tamamlaması adına bütün ayrıntıları gözden geçirerek, özel fırsatları karşımıza getirmiştir. Müşteri Hizmetleri İletişim yolculuklarınızda tercih edeceğiniz firmalar, gelişen teknoloji ile artış göstermiş olsa da hizmet olanakları değerlendirildiğinde sadece birkaç hava yollunun müşteri memnuniyetini esas aldığı saptanmıştır.

Ekonomik Uçak Bileti Telefon Numaraları

Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 SunExpress Uçak Bileti Telefon :(0216) 456 97 11 Atlasjet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Bora Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Günümüzde hemen hemen birçok ulaşım ve seyahat sektöründe olduğu gibi havayolu taşımacılığında da gelişmeler baş döndürücü bir hıza ulaşmış durumda. Her geçen gün yeni havayolu firmalarının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte rekabetle birlikte ucuz uçak bileti telefon numaraları fiyatları da düşmektedir. Buna paralel olarak gelen talepler doğrultusunda havalimanı sayısı da her geçen gün artmaktadır. Artık havayolu taşımacılığı ve ucuz uçak bileti fiyatları her geçen gün rekabetin de etkisiyle fiyatları düşürmekte, havayolu taşımacılığını bu nedenle daha cazip bir duruma getirmektedir. Örnek vermek gerekirse otobüs yolculuğu ile seyahat edecek bir yolcu istanbul’dan ankara’ya 50 TL’ye gidebilirken, havayolu firmaları […]

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon Numaraları

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 43 20 SunExpress Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 11 53 THY Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 12 35 Atlasglobal Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 456 97 11 Anadolu Jet Yurtiçi Bilet Telefon : (0216) 456 03 83 Yurtdışı Ucuz Uçak Bileti Telefon Birçok kişinin hayalidir yurtdışına çıkıp farklı ülkeleri görmek veya yurtdışında bir tatil yapmak, öyle değil mi? Avrupa’nın farklı ülkelerine, hatta Rusya, Amerika veya Uzakdoğu kadar uzak ülkelere gidip görmek birçok kişinin hayatında en az bir defa yapmak istediği şeylerden bir tanesidir. Peki, bunu yapmak zor mu, hayır. Tek yapmanız gereken telefonunuzu elinize almak, isterseniz telefonunuzdan internetinize girin ve hava yolları firmalarını araştırın, isterseniz de hemen hava yolları firmalarını arayın ve yurtdışı uçak biletlerinin fiyatlarını sorun. Yurtdışı ucuz uçak bileti telefon aracılığı ile bazen çok daha ucuz bir şekilde alınmaktadır. Ayrıca eğer […]

1 Yorum Yapıldı

Yorum Yaz