Ucuz Uçak Bileti Telefon Numaraları

Uçak Bileti Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 THY Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 SunExpress Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Atlas Global Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11 Anadolu Jet Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Günümüzde ulaşım denildiğinde akla gelen en önemli ulaşım türü olan havayolu seyahati gelmektedir. 21. yüzyılda havayolu taşımacılığı ve havacılığın hızla gelişmesinin en önemli nedenlerinden birisi de zamanın her geçen gün daha da değerli hale gelmesi, uçak bileti ücretlerinin de her geçen gün rekabetin vermiş olduğu durumdan dolayı düşüş göstermesidir. Çok değil, bundan 10 sene önce; bugünkü gibi şehirler arası yolculuğun uçak aracılığı ile yapılacağını, bu yolculuk türünün de bu kadar gelişeceği tahmin bile edilemezdi. Dünya’da icad edildikten sonra en çok gelişen sektörlerden biri, bilgisayar ve elektronik olduğu kadar havayolu ve ucuz uçak bileti taşımacılığı denebilir. Bu seyahatlerin […]

4 Dk Okuma Süresi 5 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Uçak Bileti Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31

THY Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20

SunExpress Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83

Atlas Global Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11

Anadolu Jet Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

Uçak Bileti  Havayolları İsim Değiştirme Telefon

Uçak Bileti Havayolları İsim Değiştirme Telefon

Günümüzde ulaşım denildiğinde akla gelen en önemli ulaşım türü olan havayolu seyahati gelmektedir. 21. yüzyılda havayolu taşımacılığı ve havacılığın hızla gelişmesinin en önemli nedenlerinden birisi de zamanın her geçen gün daha da değerli hale gelmesi, uçak bileti ücretlerinin de her geçen gün rekabetin vermiş olduğu durumdan dolayı düşüş göstermesidir.

Çok değil, bundan 10 sene önce; bugünkü gibi şehirler arası yolculuğun uçak aracılığı ile yapılacağını, bu yolculuk türünün de bu kadar gelişeceği tahmin bile edilemezdi.

Dünya’da icad edildikten sonra en çok gelişen sektörlerden biri, bilgisayar ve elektronik olduğu kadar havayolu ve ucuz uçak bileti taşımacılığı denebilir. Bu seyahatlerin en yoğun olarak yapıldığı yerler Türkiye’de istanbul-ankara seyahati olurken, yurtdışı olarakta her ülkeye göre farklılıklar göstermektedir.

Türkiye’de yurtdışı uçak bileti destinasyonlarının başında tahmin edileceği gibi Türkiye-Almanya arası uçak seyahatleri gelmektedir. Son gelişmelerden önce en çok tercih edilen destinasyonlardan Türkiye-Rusya arasında yapılan yolculuklardı.

Bir diğer konuya gelince, yolcuların kafalarındaki en büyük soru işaretlerinden biri ucuz uçak bileti nasıl alınır ?

Uçak Biletinde En Büyük Avantaj Nedir ?

Uçak bileti satın alırken yolcuların tercih etme nedenlerinden en belirgin olanı, seyahat sürelerinin otobüs veya tren yolculuğuna oranla ortalama 10 kat daha kısa olmasıdır.

Yolculuk süreleri ve yolda harcanan paraya bakıldığında da havayolu taşımacılığı diğer taşımacılık türlerine göre hemen hemen aynı fiyata geliyor. Böyle bir durumda yolcular da neden aynı fiyata daha kısa sürede gitmek istediğim yere gitmeyeyim.

Uçak Bileti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uçak bileti satın alırken en önemli faktörlerden birisi, her havayolu için ayrı ayrı internet sitelerini ziyaret etmektense, günümüzde uçak bileti satışı yapan hemen hemen bütün firmalar tüm havayolları’nın uçuş saatlerini ve fiyatlarını karşılaştırmalı olarak göstermektedir.

Bu tarz web siteleri, hangi havayolunu tercih etmekte karar veremeyen yolculara hem birçok alternatif sunuyor, hem de en ucuz uçak biletinin hangi firmaya ait olduğunu anlık olarak gösterebiliyor.

Yurtiçi uçak bileti firmalarından bazıları aşağıdaki gibidir ;

  1. Türk Hava Yolları
  2. Uçak Bileti Havayolları
  3. Atlas Global Havayolları
  4. SunExpress Havayolları
  5. Anadolu Jet Havayolları
  6. Onur Air Havayolları

Ucuz Uçak Bileti Çağrı Merkezi Numaraları

Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre satın alınan uçak biletlerinin büyük bir kısmının internet ortamında satın alındığı görülmesine rağmen, hiçte azımsanmayacak bir oranı ise bu işlemi uçak bileti çağrı merkezleri aracılığı ile yapmaktadır.

Ucuz uçak bileti çağrı merkezleri; yolculara internet sitelerinde olduğu gibi birçok havayolunun uçuşlarını anlık olarak görebildikleri için, yolculara en uygun saat ve en uygun fiyat garantisi ile hizmet vermektedir.

İnternet sitelerinden alınan biletlerde, yaşanılan zorluklar hakkında bir başka makalemizde daha detaylı olarak bilgi verilmektedir.

Bir diğer makalemiz olan Uçak Bileti uçak bileti tarihi değiştirme başlıklı konumuzu bu linkten okuyabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi

Bilet İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Telefon : (0850) 840 48 31 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 MÜŞTERİ HİZMETLERİ Firmamız yolcularına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle hizmet politikasını arttırmaya önem vermektedir. Yolcularımız için ücretsiz üye olabilecekleri ve kartsız kullanabilecekleri bir program olan Plus’ı daha önce duymuş muydunuz ?  Plus, havayoluyla seyahat eden misafirlerimizin satın aldıkları uçuş biletlerinden, yemek ve ek bagaj hakkı gibi ekstra satın aldıkları hizmetlerden; program ortaklığı yapmış oluğumuz iş yerlerinde yaptıkları bütün harcamalardan uçuş puan kazanmaları ve bu kazandıkları uçuş puanları yine havayolumuzda kullanmak üzere uçuş ve ek hizmet alımları gibi ihtiyaçları için misafirlerimize kullanım kolaylığı sağlayan bir programdır. Bu hizmetimiz ile ilgili tüm merak ettikleriniz için  (0850) 302 54 93 numaralı hattımızı arayarak müşteri hizmetlerimize danışabilirsiniz. Çağımızın gereklerine göre yolcularımız için her geçen gün geliştirdiğimiz hizmet sunumlarımızdan sadece bir tanesi olan Plus uygulaması kartsız kullanılan bir programdır.

Alo Bilet Hattı

Alo Bilet : (0850) 302 54 93 THY Alo Bilet : (0850) 840 48 05 SunExpress Alo Bilet : (0216) 456 97 11 Atlas Global Alo Bilet : (0216) 456 03 83 Uçak Bileti Bilet Erteleme : (0216) 606 43 20 ALO BİLETLE UCUZ BİLET CEBİNİZDE Her an hızla gelişen ulaşım sektöründe sevdiklerinize, iş toplantılarınıza hızla ulaşmanız ya da tatil planlarınızı bütçenize en uygun şekilde gerçekleştirmeniz için havayolu şirketimizin sizin için avantajlı olan her imkanı düşündü ve gerçekleştirdi. Planladığınız uçuşu kolaylıkla hayata geçirmek ve zaman probleminizi ortadan kaldırmak için “Alo bilet” sistemi hizmetinizde.

Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 840 48 05 Makalemizde okuyacağınız başlıklar şöyledir: Pegasus Hakkında Low-Cost Havayolu Nedir Pegasus Bilet Değişikliği Pegasus Bilet Erteleme Kuralları Bilet Değişim Fiyat Hesaplama Businexx Flex Özellikleri Bilet Açığa Alma Pegasus Bilet Değiştirme Telefon Pegasus bilet erteleme : daha önce satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları‘na ait uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. İnternet üzerinde Pegasus uçak bileti satın alabileceğiniz internet sitesi bulunmasına rağmen, Pegasus Havayolları’nın resmi internet sitesi flypgs.com’dur. Diğer bütün internet siteleri, aracı bir acenteye ait olup, ekstra hizmet bedeli tahsil edebilmektedir. Pegasus Bilet Erteleme İletişim Bilgileri Pegasus Bilet Erteleme Telefon (0850) 302 54 93 Pegasus Bilet Değiştirme Telefon (0216) 456 97 11 İzmir Pegasus Telefon (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31 Pegasus Havayolları Hakkında: Pegasus Havayolları: tam adı olarak Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş’dir. İstanbul markezli low-cost(düşük bütçeli) havayolu şirketidir. Düşük bütçeli olmasının nedeni, uçak biletlerinde […]

1 Yorum Yapıldı

  • Rana Korkmaz

    Ucuz uçak bileti alacak arkadaşlara şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, alacağınız uçak bileti tarihini en az 1 ay önceden belirlerseniz %50 oranında uçak biletinizi daha ucuza alabilirsiniz.

    Nedendir bilmiyorum ama havayollarında borsa sistemi olduğundan dolayı uçak doldukça fiyat yükseliyor. İnternette okuduğuma göre havayolları eğer talebin fazla olacağını düşündüğü uçuşları otomatik olarak en üst sınıflardan yer açarak son koltuklar diye diye bütün uçağı en yüksek fiyattan satıyorlarmış.

    Araştırmalarıma göre de doğruluk payı yok değil. Neden diye soracak olursanız kurban bayramı arifesine daha 6 ay öncesinden uçuşları kontrol ettiğimde normal günlere göre en az 3 kat fazla fiyatı olduğunu görüyorum.

    Fiyatın bu kadar yüksek olmasının sebebi kesinlikle ve kesinlikle havayollarının uyanıklığına bağlıyorum. Yoksa kaç kişi 6 ay öncesinden uçak biletini alırki. Alsın alsın 10 kişi 20 kişi, 300 kişilik uçağın %90’ını doldurma olasılığı yok diye düşünüyorum.

    Kaldı ki bu durum her sene aynı şekilde oluyor.

Yorum Yaz