Uçak Bileti Havayolları Uçak Bileti Değiştirme

Uçak Bileti Havayolları Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 SunExpress Havayolları Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 43 20 Atatürk Havayolları Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 21. yüzyılda gelinen noktada, otobüs biletlerinden daha çok uçak bileti satışı gerçekleştirilir oldu. Günümüzde uçak bileti satın alan yolcuların en büyük sorunlarından biri de, uçak bileti tarihi değiştirmede yaşanmaktadır. Uçak bileti satın alırken en büyük kriterlerden bir tanesi uçak biletinin promosyon sınıfı mı, ekonomi sınıfı mı olduğudur. Ekonomi sınıflarının fiyat olarak dez avantajları fiyat olarak promosyon sınıfına göre biraz daha yüksek olmasıdır. Bu fiyat yüksekliğinin bir de avantajı olması gerçeğidir. Bu avantajın başında, olası uçak bileti iptalinde yada tarih değişikliğinde ödemeniz gereken fiyat farkında gözle görülür farklar olmaktadır. Fiyat farkında kriterler her havayolunda değişmektedir. Örneğin; Uçak Bileti havayolları‘nda promosyon ve diğer sınıflarda diğer havayollarındaki fiyat farkına oranla daha fazla çıkmaktadır. […]

3 Dk Okuma Süresi 3 Kez Okundu
Varsayılan Görsel

Uçak Bileti Havayolları Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31

SunExpress Havayolları Uçak Bileti Değiştirme : (0216) 606 43 20

Atatürk Havayolları Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53

Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

Uçak Bileti  ucuz uçak bileti telefon

Uçak Bileti ucuz uçak bileti telefon

21. yüzyılda gelinen noktada, otobüs biletlerinden daha çok uçak bileti satışı gerçekleştirilir oldu.

Günümüzde uçak bileti satın alan yolcuların en büyük sorunlarından biri de, uçak bileti tarihi değiştirmede yaşanmaktadır. Uçak bileti satın alırken en büyük kriterlerden bir tanesi uçak biletinin promosyon sınıfı mı, ekonomi sınıfı mı olduğudur. Ekonomi sınıflarının fiyat olarak dez avantajları fiyat olarak promosyon sınıfına göre biraz daha yüksek olmasıdır.

Bu fiyat yüksekliğinin bir de avantajı olması gerçeğidir. Bu avantajın başında, olası uçak bileti iptalinde yada tarih değişikliğinde ödemeniz gereken fiyat farkında gözle görülür farklar olmaktadır. Fiyat farkında kriterler her havayolunda değişmektedir.

Örneğin; Uçak Bileti havayolları‘nda promosyon ve diğer sınıflarda diğer havayollarındaki fiyat farkına oranla daha fazla çıkmaktadır. Bunun başlıca sebeplerinden biri de Uçak Bileti havayolları’nın low-cost(düşük bütçeli havayolu) sınıfında bulunmasından kaynaklanıyor.

Dünya’da birçok havayolu örneğinin Türkiye’deki en iyi örneklerinden biri olan Uçak Bileti havayolları; bu durumdan haberdar olmayan yolcuların da tepkisini çekmektedir.

Türk hava yolları ve anadolu jet havayolları bilet değişikliğinde; promosyon sınıfı olmayan biletlerde sadece hizmet bedeli kesintisi yaparak yeni istediğiniz uçuşun aradaki farkını ödemeniz şartıyla değişikliğinizi kolayca yapabilirsiniz. Türk hava yolları‘nın dez avantajı: promosyon sınıfı biletlerde hiçbir şekilde bilet değişikliği yapılamamasıdır.

Atlas global havayolları’nda bilet değişikliği en esnek sisteme sahiptir.

Uçak Bileti havayolları uçak bileti tarihi değiştirmek isteyen yolcular, ödediği fiyat üzerine yeni biletin fiyat farkının dışında da fiyat ödemek durumunda kalabiliyorlar. Son getirilen güncellemelerden sonra Uçak Bileti flex özelliği ile biletinizde uçuşa son 6 saat kalana kadar Uçak Bileti uçak bileti tarihi değiştirmek isteyen yolcularda ödedikleri fiyatta herhangi bir azalma olmadan aradaki fiyat farkını ödeyerek kolayca uçak biletlerinde tarih değişikliği yapabilirler.

Bir diğer makalemiz olan sunexpress uçak bileti tarihi değiştirme başlıklı makalemizi de buradan okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Pegasus Ücretsiz Müşteri Hizmetleri : 0850 250 67 77 Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin gelişmesi hiç şüphesiz birçok alanda hayatımızı kolaylaştırdı. Bu kolaylık aynı zamanda ulaşım alanında da kendisini fazlasıyla hissedilebiliyor. Örnek vermek gerekirse, Türkiye’de bundan çok değil 10 sene öncesine kadar bir şehirden diğer bir şehire gitmek için ortalama 15 ile 24 saat arasında otobüs yolculuğu çekmek zorunda kalıyorduk.  Günümüzde böyle bir durum söz konusu değil. Eskiden şehirler arası yolculuklar böyle sürmesine rağmen, yurtdışı seyahatler bir hayli zor olmaktaydı. Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz artık çok daha kolay. Yapmanız gereken tek şey, Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77‘yi aramak ve yapmak istediğiniz işlemi belirtmek.  Dünya’nın hemen hemen bütün noktalarına uçak seyahati ile gitmeniz artık mümkün. Durum öyle bir hal aldı ki, uçak yolculuğu eskiden lüks bir seyahat aracı sayılmasına rağmen, günümüzde sıradan bir hal almış durumdadır. İstanbul Pegasus İletişim İstanbul’da Pegasus Havayolları’nın uçak biletini […]

Kayseri Uçak Bileti Ofisi İletişim

Kayseri İletişim : 0850 302 54 93 Havayollarının ucuz uçak bileti kampanyasından faydalanarak seyehate çıkmaya ne dersiniz? havayolları İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından kalkarak yurtiçinde Ankara, Bodrum, Trabzon, Antalya, İzmir ve Dalaman’a uçmaktadır. Ayrıca Ankara Esenboğa havalimanından kalkışlı Bodrum ve Trabzon’a ulaşım sağlamaktadır. Kayseri telefon numarası olan 0850 302 54 93 No’lu telefonu arayarak en uygun uçak biletinizi alarak bir sonraki seyehatinizi şimdiden planlayabilirsiniz. Kayseri Pegasus İletişim Bilgileri Kayseri Pegasus Telefon (0850) 302 54 93 Kayseri Pegasus İletişim (0216) 456 97 11 Pegasus Bilet Erteleme  (0232) 988 10 17 Pegasus Bilet Alma Telefon (0850) 840 48 31

Samsun İletişim

Samsun İletişim : (0850) 302 54 93 Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31 Bilet Hattı : (0216) 456 97 11 Bilet Değişikliği Birçok havayolları yolcusunun korkulu rüyası iade ve bilet değişikliği işlemleri artık parmaklarınızın ucunda, Uçak Bileti ile bilet işlemlerinizde değişiklik yapmak sadece Uçak Bileti Samsun İletişim (0850) 302 54 93 aramanızla gerçekleşecek kadar kolay.

17 Yorum Yapıldı

  • Selma Pekcan

    Bundan yaklaşık 2 ay önce satın almış olduğum bir uçak biletim vardı. Bu uçak biletinin tarihini ve saatini unutmuştum. Birçok çağrı merkezi numarasını aramama rağmen bir türlü sorunumu çözemediler.

    Daha sonra sizin numaranızı aradığımda Fatih bey’le görüştüm. Fatih Bey, uçak bileti tarihini tahmini olarak bilip bilmediğimi sordu, ortalama bir tarih verdim. İsim soyisim vs. gibi bilgileri sordu biraz bekletti hatta, daha sonra pnr kodumu bulduğunu ve değiştirmek istediğim tarihi sordu, kolayca değişikliği yapabildik kendisiyle.

    Sorun olarak, mail adresimde elim başka bir tuşa takılmasından dolayı yanlış mail adresi verdiğim için mailimine de gelmedi herhangi bir pnr kodu vs.

    Neyseki sorun çözüldü, birçok firmayı aramama rağmen yardımcı olamayacaklarını söylediler, demekki yardımcı olmak için birazda bilgili olmak gerekiyordu.

    Malum konuştuğum çoğu çağrı merkezindeki arkadaşlar tedirgin konuşmasına göre, Fatih bey’de kendinden emin bir konuşma tarzı vardı.

    Kendisine; yardımlarından dolayı çok teşekkür ettim, nasıl birşey yapmam yararlı olur sizin için dediğimde sitemize yorum yazabilirsiniz şeklinde söyleyince bu yorumu yazma gereği hissettim kendimde.

    Tekrar çok ama çok teşekkür ederim yardımlarınızdan ve anlayışınızdan dolayı.

  • Hasan Korkmaz

    Uçak bileti satın alırken fiyatın düşük verilmesinin sebebi Uçak Bileti havayolları, sunexpress havayolları ve bora jet havayolları’nın low-cost yani düşük bütçeli havayolu firması kategorisinde olmalarından kaynaklanmaktadır arkadaşlar.

    Yani bu havayolu firmalarının gelirlerinin tamamı; diğer havayolu firmalarında olduğu gibi sadece ucuz uçak bileti satışından olmamaktadır. Uçak bileti tarihi değiştirmelerinden, uçak içi ikramların satın alınmasından ve uçak bileti iptallerinden de belli bir düzeyde gelirleri bulunmaktadır.

    Böylelikle robin hood mantığı ile biletini iptal eden ve diğer işlem yapmak isteyen yolculardan fiyat farkı alarak uçak biletlerindeki bilet fiyatlarındaki düşüklüğü buralardan telafi ederek satışları yükseltmeye çalışmalarından kaynaklanıyor.

    Yine Türkiye’deki havayolu firmalar gayet iyi yapıyor işlemlerini, avrupa’da ve amerika’daki havayolu firmaları uçak bileti satın almak istediğinizde seferleri sorguladığınızda bile ücret talep etmektedir.

    Biraz araştırın göreceksiniz. Türkiye’de müşteriler sadece bilet değiştirdiği için birtek onda fiyat farkı alındığını falan sanıyorlar. Hatta ve hatta bagajınızda Türkiye’de çoğu zaman 1 kilogram geçtiğinde herhangi bir fiyat farkı talep etmiyor çoğu havayolu, diğer ülkelerde ise, gram dahi geçte onun parasını sizden tahsil etmeden o bagajınızı içeri veremezsiniz.

Yorum Yaz