Antalya Türk Hava Yolları Bilet Hattı

Türk Hava Yolları Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66   Sunexpress İzmir Promosyonlu Bilet Hattı : (0232) 988 10 17    İstanbul Avrupa Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı : (0212) 988 14 87   Gaziantep Uçak Bileti Uçak Bileti Telefon : (0342) 988 01 61   Türk Hava Yolları’nın uçuş ağını hızla genişletmesi rakiplerini tedirgin etti. Türk Hava Yolları (THY), büyümesiyle dünyanın dev hava yollarını telaşlandırdı. Alman Telekom’un internet sitesinde yer alan haberde, ‘Official Airline Guide’ kaynak gösterilerek THY’nin büyümesine dikkat çekildi. Türk hava yolları sabiha gökçen uçak bileti telefon. THY’nin dünyanın diğer havayollarının hepsinden daha fazla ülkeye uçuş seferi yaparken, bu sayıyı artırdığı belirtildi. Haberde ayrıca, THY’nin Alman Lufthansa ve ona bağlı diğer hava yolu şirketleri için bir tehdit oluşturduğu, İstanbul’da yeni inşa edilen dev havaalanının Almanya’nın Bavyera Eyaletindeki yaklaşık 80 kilometrekare genişliğindeki ‘Chiemsee Gölü’ kadar büyük olduğuna dikkat çekildi. Atlas jet havayolları yurtiçi uçak bileti sorgulama […]

2 Dk Okuma Süresi 3 Kez Okundu
Antalya Türk Hava Yolları Bilet Hattı

Türk Hava Yolları Antalya Bilet Hattı : (0242) 988 01 66

 

Sunexpress İzmir Promosyonlu Bilet Hattı : (0232) 988 10 17 

 

İstanbul Avrupa Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı : (0212) 988 14 87

 

Gaziantep Uçak Bileti Uçak Bileti Telefon : (0342) 988 01 61

 

Türk Hava Yolları’nın uçuş ağını hızla genişletmesi rakiplerini tedirgin etti.

türk hava yolları antalya şubesiTürk Hava Yolları (THY), büyümesiyle dünyanın dev hava yollarını telaşlandırdı. Alman Telekom’un internet sitesinde yer alan haberde, ‘Official Airline Guide’ kaynak gösterilerek THY’nin büyümesine dikkat çekildi. Türk hava yolları sabiha gökçen uçak bileti telefon.

THY’nin dünyanın diğer havayollarının hepsinden daha fazla ülkeye uçuş seferi yaparken, bu sayıyı artırdığı belirtildi. Haberde ayrıca, THY’nin Alman Lufthansa ve ona bağlı diğer hava yolu şirketleri için bir tehdit oluşturduğu, İstanbul’da yeni inşa edilen dev havaalanının Almanya’nın Bavyera Eyaletindeki yaklaşık 80 kilometrekare genişliğindeki ‘Chiemsee Gölü’ kadar büyük olduğuna dikkat çekildi. Atlas jet havayolları yurtiçi uçak bileti sorgulama telefon numaraları.

“TEŞVİK ETTİK, TEHDİT OLDU”

Alman Telekom’un haberinde, THY’nin bir zamanlar Lufthansa tarafından ‘Star Alliance’ kapsamında teşvik edilerek desteklendiği, şimdi ise bir tehdide dönüştüğü ifade edildi. On yıl önce yalnızca mecbur olanların THY ile uçtuğu, şimdilerde ise ‘Skytrax’ tarafından 4 kez peşpeşe Avrupa’nın en iyi hava yolu seçildiği belirtildi.

THY’nin başarılarının anlatıldığı haberde, hava yolunun toplam 223 uluslararası menzile uçuş yaptığı, dev boyutlu uçuş ağının yanısıra, uygun fiyatları dolayısıyla da THY’nin tercih edildiği vurgulandı. 2014 yılında THY’nın net kârını iki katından fazlasına çıkararak, 648.7 milyon avro kazandığı bildirildi. Şirketin büyüme stratejisine yer verilen haberde, THY Genel Müdürü Temel Kotil’in, “Uzun süre seyahat edecek ekonomi sınıfı yolcuları için de “‘lunch’ açacağız” görüşüne yer verildi. Ankara esenboğa havalimanı Uçak Bileti bilet hattı.

Benzer Yazılar

Çağrı Merkezi İletişim

Çağrı Merkezi : (0850) 302 54 93 Bilet Açığa Alım : (0850) 840 48 05 Uçak Bileti Değiştirme : (0850) 840 48 31 Uçak Bilet tarihi değiştirme bazı Havva yollarını tercih eden uçak bileti yolcuları için çeşitli sorunların beraberinde geleceği anlamına gelebilir. yolcularına sunulan ayrıcalıkları, uçak bileti tarihinin değişiminde de göstermiş ve uçak yolculuğunuz adına oluşabilecek engellerin en aza indirilmesi hedef alınmıştır. telefon, Dünya gelininde hizmet veren hava yollu şirketleri arasında yolcularının konforunu ve kısa sürede yolculuğunu tamamlaması adına bütün ayrıntıları gözden geçirerek, özel fırsatları karşımıza getirmiştir. Müşteri Hizmetleri İletişim yolculuklarınızda tercih edeceğiniz firmalar, gelişen teknoloji ile artış göstermiş olsa da hizmet olanakları değerlendirildiğinde sadece birkaç hava yollunun müşteri memnuniyetini esas aldığı saptanmıştır.

Ekonomik Uçak Bileti Telefon Numaraları

Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 SunExpress Uçak Bileti Telefon :(0216) 456 97 11 Atlasjet Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 03 83 Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20 Onur Air Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53 Bora Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35 Günümüzde hemen hemen birçok ulaşım ve seyahat sektöründe olduğu gibi havayolu taşımacılığında da gelişmeler baş döndürücü bir hıza ulaşmış durumda. Her geçen gün yeni havayolu firmalarının hizmet vermeye başlamasıyla birlikte rekabetle birlikte ucuz uçak bileti telefon numaraları fiyatları da düşmektedir. Buna paralel olarak gelen talepler doğrultusunda havalimanı sayısı da her geçen gün artmaktadır. Artık havayolu taşımacılığı ve ucuz uçak bileti fiyatları her geçen gün rekabetin de etkisiyle fiyatları düşürmekte, havayolu taşımacılığını bu nedenle daha cazip bir duruma getirmektedir. Örnek vermek gerekirse otobüs yolculuğu ile seyahat edecek bir yolcu istanbul’dan ankara’ya 50 TL’ye gidebilirken, havayolu firmaları […]

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon Numaraları

Yurtdışı Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31 Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 43 20 SunExpress Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 11 53 THY Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 606 12 35 Atlasglobal Yurtdışı Bilet Telefon : (0216) 456 97 11 Anadolu Jet Yurtiçi Bilet Telefon : (0216) 456 03 83 Yurtdışı Ucuz Uçak Bileti Telefon Birçok kişinin hayalidir yurtdışına çıkıp farklı ülkeleri görmek veya yurtdışında bir tatil yapmak, öyle değil mi? Avrupa’nın farklı ülkelerine, hatta Rusya, Amerika veya Uzakdoğu kadar uzak ülkelere gidip görmek birçok kişinin hayatında en az bir defa yapmak istediği şeylerden bir tanesidir. Peki, bunu yapmak zor mu, hayır. Tek yapmanız gereken telefonunuzu elinize almak, isterseniz telefonunuzdan internetinize girin ve hava yolları firmalarını araştırın, isterseniz de hemen hava yolları firmalarını arayın ve yurtdışı uçak biletlerinin fiyatlarını sorun. Yurtdışı ucuz uçak bileti telefon aracılığı ile bazen çok daha ucuz bir şekilde alınmaktadır. Ayrıca eğer […]

3 Yorum Yapıldı

  • Elif Çakgöz

    Türk hava yolları ile birçok kez seyahat etme imkanı buldum. Şunu kesinlikle söylemeliyim ki diğer havayollarına oranla fiyatlarının biraz daha pahalı olmasını sonuna kadar hakeden bir firma.

    Hemen hemen şimdiye kadar en az 10 farklı havayolu firması ile uçmuş biri olarak söyleyebilirim ki Türk Hava Yolları kadar yolcusuna değer veren ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan başka bir havayolu firması daha bırakın Türkiye’yi, Dünya’da görmedim.

    Fiyat farkı da diğer havayollarına oranla çokda yüksek değil aslında. Bir diğer artısı ise, uçak biletini iptal ettirdiğimizde yada tarihini değiştirdiğimizde diğer havayolları gibi fahiş fiyat uygulaması sunmuyor.

    Aradaki fiyat farkı neyse onu ödüyorsunuz olay bitiyor. İsmini vermek istemediğim bir havayolu firmasından aldığım 400 tl’lik bileti 200 tl’lik biletle değiştirmeye kalktığımda üste para vermesi gerekirken birde 50 tl fiyat farkı almıyor.

  • Neziha Şenses

    Türk hava yolları uçak bileti telefon ile telefonla bilet almak son derece kolay hale geldi. İnternet sitelerinde hemen hemen bütün internet sitelerinde online olarak uçak bileti satılmasına rağmen diğer havayolları’nın seferlerinde çok fazla görülmemektedir.

    Bunun sebebi de türk hava yolları hem internet siteleri üzerinden satış yapmakta, hem de telefon ile; yani çağrı merkezi ile uçak bileti satışı yapmakta.

    Zaten diğer havayolları ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir firma olduğu defalarca kez kanıtlamış bir havayolu firmasına sahibiz. Bu başarısı ile tüm dünya’da birçok kez en iyi havayolu firması seçilmesi ile defalarca kez de bu saygıyı ve gururu bizlere yaşatmış bir havayoluna sahibiz.

    Bu havayolu firmalarının en fazla sıkıntılarından biri de rötarlar. Hele ki farklı havayolu firmasından satın aldığımızda daha da beter oluyor. Neden diye soracak olursanız örneğin yurt içi Uçak Bileti havayolları’yla, yurtdışını da türk hava yolları’yla yolculuk yaptığımızda eğer, Uçak Bileti havayolları rötar yaparsa türk hava yolları yurtdışı uçak biletimiz yanıyor.

    Buna hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Aslında havayolu firmaları, kendi aralarında anlaşma yaparak bu soruna çözüm bulmaları gerekiyor. İllah hakkımızı aramak için kapı kapı dolaşıp derdimizi anlatmak zorunda kalmasak çok güzel olacak aslında.

Yorum Yaz